Şimdi Ara

Windows 7 Orjinal Serial Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üst Kat Komşum Yeni PC Almış Ama Windows 7 Sevmiyor Onun Yerine Windows XP Kurdu. Ona Serial Gerek yok ondaki seriali benim Windows 7 Yüklerken Girsem ???

Ondaki Windows 7 Home Preminium 64Bit. Acer Nootbookmu Neydi Belki Toshiba. Bedeki PC Ben topladım yani marka vs sorun yaratmaz umarım..
    Bendeki Orjinal XP Onlara Verdim yüklettim bi sorun olmadı .. Yanlız Onlarda Birtek Win7 Kurulum DVD Yok ?..

• bu tür olayların önüne geçmek için adamlar özel hazırlıyorlar lisans numaralarını belli bir aralıktaki lisans noları toshiba dell vs özel veriliyor birini diğerine kuramazsınız ayrıca laptobun donanım numaralarından hdd anakart gibi oluşan karmaşık bir onay kodu ile aktivasyon yapılıyor yani kısaca ben olmaz diyorum
  • lisans kodum var winxp home bilgisayarla cd vermediler bende bir siteden winxp cd çektim format atıp yükledim elimdeki orjinal seriali girdim ve oldu sorun yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cradl3

lisans kodum var winxp home bilgisayarla cd vermediler bende bir siteden winxp cd çektim format atıp yükledim elimdeki orjinal seriali girdim ve oldu sorun yok yani

aynı şey değil yalnız sizde zaten sizin makinaya verilmiş bir lisans kodu var cd önemli değil herhangi bi cd ile kurup aktive edersiniz
    arkadaş işe laptop için verilmiş lisans kodunu kendi masa üstü sisteme kurmaktan bahsediyor
  • lisansın iptali bile sözkonusu olabiliyor diye biliyorum.denende şu;o bilgisayardaki parçalarla birlikte verilir oem lisansı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.