Şimdi Ara

Windows 7' PES 2010 sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
13.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Titremeler için nvidia ayarlarından önce 60hz'e sabitleyin ve pes 2010 için af yi 16x yapın titremeler ortadan kalkıyor.Ekran kartım 9600gt.Windows 7 ile alakalı bir durum.
  • Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9550 @ 2.66GHz x 1 (2.66Ghz) ==>bad!! bu nasıl iş arkadaşlar vistada OK diyodu win7 ye geçince bad diyo neden aceba? ayrıca takılmalar bendede oluyo yokmu bi çözümü??
  • Çok enteresan, WIN7'de daha rahat oynanması gerekiyor. Bende WIN-7 kullanıyorum hiç sorun yok.

Enteresan !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bir.ader

Çok enteresan, WIN7'de daha rahat oynanması gerekiyor. Bende WIN-7 kullanıyorum hiç sorun yok.

Enteresan !!!!

Bende de sorun olmuyor
  • Evet arkadaşlar ayni sorunu bende yaşamaktayim.En son çikan v1.03 patchini yükledim sadece oyun açilirken takilan takim logolarindaki takilma sorunu çözüldü.Onun dişinda sorun devam ediyor.Xpde böle bir sorun yaşamadim.2 gündürde bi çözüm bulamadim.Bakalim nasil gidericekler bu sorunu merak ediyorum.
  • Nvidia 8800 GT 256 bit 512 MB + 2 GB DDR 2 OCZ 934mhz de çalışıyor (oc) ile + 2,7 de çalışan core 2 duo işlemcim var (oc ile) pes 2010 u vista ile sorunsuz canavar gibi oynarken windows 7 ile oyun esnasında frame geçişlerinde takılmalar olabiliyor. Aynı oyunu vista ile çok güzel oynuordum. Sorun oyun ile win7 arasında ama çözemedim :) şu an bir de 60hz e geçirmeye çalışcam bakalım birşeyler değişecek mi?
  • WinXP SP2 ile feci takılmalar yaşıyordum. Daha sonra nedenini rastgele farkettim. Firefox'u kapattığımda aslında firefox çalışmaya devam ediyormuş. Görev Yöneticisi'nde RAM'den yemeye devam ediyor. Görev Yöneticisi'nden firefox'u tamamen kapattıktan sonra oyunda takılma yaşamadım.

Ama Win7 kurdum. Yine takılma yaşıyorum ve bu sefer firefox açık değil iken takılıyor. 60 Hertz de denedim 75 de. Değişen pek birşey yok. Çok mağdurum.
  • arkadaşlar kendi çapımda bir kaç denemeden sonra pes 2010 için sorunu çözdüm ama belirtmeliyimki benim sistemimde işe yaradı. ati ekran kartı kullanıyorum system tepsisisindeki ati simgesine sağ tıklayıp karşıma gelen ekranda 1. ATI Series seçtim ondan sonra 3D ayarlarına gittim Örtüşme Önlemeyi 8x yaptım sorun ortadan kalktı rahat oynuyorum şu an. uyumluluk la alakalı hiç bir şey yapmadım bu arada gerek kalmadı.
  •  Windows 7' PES 2010 sorunu

Aynı sorun bendede mevcut bende win 7 kullanıyorum. kac gündür arastırıyorum bi cozum yok. Giriyorum oyuna oynuyorum bir sure ondan sonra pat diye oyun gidiyo ekran kararıyo ve hic bişe yapamıyorum pc donuyo kalıyo oyle anca reset. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkrler.
    Foto cok kücük oldu sanırm ben yazıyım. 4 çekirdek 2,67 ghz işlemci , 1,5 gb geforce gt 230 ekran kartım, 4 gb ddr3 ram .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut.dag -- 1 Nisan 2010; 19:40:27 >
  •  Windows 7' PES 2010 sorunu

Aynı sorun bendede mevcut bende win 7 kullanıyorum. kac gündür arastırıyorum bi cozum yok. Giriyorum oyuna oynuyorum bir sure ondan sonra pat diye oyun gidiyo ekran kararıyo ve hic bişe yapamıyorum pc donuyo kalıyo oyle anca reset. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkrler.
    Foto cok kücük oldu sanırm ben yazıyım. 4 çekirdek 2,67 ghz işlemci , 1,5 gb geforce gt 230 ekran kartım, 4 gb ddr3 ram .
  • Meraba arkadaşlar titreme sorununu ben şu şekilde hallettim. Pes10 un kısayoluna sağ tuş ordan Settings-Display çıkan menüde altdaki üç seçeneğide işaretleyin(Use frame-Wait for Vsync-Nulify movie playback) umarım işinize yarar. sistemim Win7 64 bit
  • bende hiç sorun çıkarmadı valla
  • Sorunu çözen var mı Windows 7 de PES10 takılma problemi için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion9

Sorunu çözen var mı Windows 7 de PES10 takılma problemi için?

hayır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion9

Sorunu çözen var mı Windows 7 de PES10 takılma problemi için?

ben çözdüm.

işlemcileri amd olanlar için çözüm yolunu söylüyorum.

AMD Fusion programını indirin

daha sonra max performance(online) active yapın.

öyle deneyin.benim sorun bu şekilde düzeldi.
  • ben bu sistemle cok rahat oynuyorum hd olarak 1920 cozunurlukte high olarak oynuyorum.cözümü cok basit settings ayarlarını pc nize göre ayarlamak .monitör de fark ettiriyor.ikincisi dx 10 yeni yaması var ve e.kartınız güncel olsun ayrıca arka planda msn int.exp yada işlemciyi yoracak bi program olmasın.
  • Lütfen tam çözümü bulan olursa paylaşsın.
  • Anladığım kadarı ile windows 7 ve lcd televizyonlarda daha çok bu problem çıkıyor.

Bende forumda yazanları deneyeceğim ve en kısa sürede bilgilerimi paylaşacağım.
  • Evet kötü yanı
  • Ekteki masa üstü görüntüsünde ki gibi yaptığımda pyunun kasılması ekranın framlerinin görülmesi gibi propblemlerim sona erdi. Paylaşmak istedim.

Windows 7' PES 2010 sorunu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.