Şimdi Ara

Windows 7' PES 2010 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
13.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran Kartım: Ekran karım ATI Mobility Radeon HD 4570

Ram: 4gb

Vram: 512 MB

İşlemcim: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8700 @ 2.53GHz x 2 (2.53Ghz)

Oyunun settings bölümünden specification diyince donanımım için gayet iyi şeyler söylüyor :)

Ancak oyun takılıyor. Menülerde değil maçlarda, quality Low olsa dahi takılıyor. Kafayı yemek üzereyim. Nasıl çözebilirim acaba?

Teşekkürler

• win7 de pes 2010 sorunlu ya bendede tuhaf tuhaf sorunlar çıkıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkrtl

win7 de pes 2010 sorunlu ya bendede tuhaf tuhaf sorunlar çıkıo
    win7
    c2d 1.87ghz cpu
    3gb ram
    512mb nvidia 8400m ile medium da oynuyorum. oyundan cikarken ekran kararip kaliyor...

oyun versiyonu 1.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedarkside

win7
    c2d 1.87ghz cpu
    3gb ram
    512mb nvidia 8400m ile medium da oynuyorum. oyundan cikarken ekran kararip kaliyor...

oyun versiyonu 1.0

e8400 - 8800gt - 2gb ram var. Bende xp dede aynı sendeki sorun vardı win 7 de de var, bende mecburen görev yöneticisine girip kapatıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Orijinalden alıntı: thedarkside

win7
    c2d 1.87ghz cpu
    3gb ram

oyun versiyonu 1.0

e8400 - 8800gt - 2gb ram var. Bende xp dede aynı sendeki sorun vardı win 7 de de var, bende mecburen görev yöneticisine girip kapatıyorum.

Alıntıları Göster
    kardeş windows 7 den kaynaklanıyor bu sorun özelliklerin iyi gibi gözüküyor ama oyun oynayınca fısssss...

• quote:

Orijinalden alıntı: cezbei

kardeş windows 7 den kaynaklanıyor bu sorun özelliklerin iyi gibi gözüküyor ama oyun oynayınca fısssss...

Alıntıları Göster
    Windows 7 de pes10 oynarken oyun esnasında keybord la oynayan oyuncu 2 den fazla tuşa basınad 'dıt dıt' sesi geliyor. çözüm arıyorum bu sesi nasıl kaldırabilirim. lütfen yardımcı olunuz.şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcint07

Windows 7 de pes10 oynarken oyun esnasında keybord la oynayan oyuncu 2 den fazla tuşa basınad 'dıt dıt' sesi geliyor. çözüm arıyorum bu sesi nasıl kaldırabilirim. lütfen yardımcı olunuz.şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    eğer bilgisayarınızın performansı orta seviyede ise win 7 de bu oyunu oynamamanızı tavsiye ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2010 tam ekran sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Pes 2010 vram sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYYUZLUM

eğer bilgisayarınızın performansı orta seviyede ise win 7 de bu oyunu oynamamanızı tavsiye ederim...

Alıntıları Göster
    Ben de win7 kullanıyorum özelliklerim seninkine göre biraz yüksek. Takılmadan oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Ben de win7 kullanıyorum özelliklerim seninkine göre biraz yüksek. Takılmadan oynuyorum.

Alıntıları Göster
    bende win 7 de oynamaya çalışıyorum. belirli bir zaman sonra ses dızırtı şeklinde başlıyor ve monitör kapanıyor ve bilgisayar kilitleniyor. sebebini bulamadım. PC yi yeni aldım. 4 gb ram ve 1.4 gb ekran kartı var. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hector_06

bende win 7 de oynamaya çalışıyorum. belirli bir zaman sonra ses dızırtı şeklinde başlıyor ve monitör kapanıyor ve bilgisayar kilitleniyor. sebebini bulamadım. PC yi yeni aldım. 4 gb ram ve 1.4 gb ekran kartı var. yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    Direct X son sürümünü yüklemeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: la mer

Ekran Kartım: Ekran karım ATI Mobility Radeon HD 4570

Oyunun settings bölümünden specification diyince donanımım için gayet iyi şeyler söylüyor :)

Ancak oyun takılıyor. Menülerde değil maçlarda, quality Low olsa dahi takılıyor. Kafayı yemek üzereyim. Nasıl çözebilirim acaba?

Teşekkürler

of sisteme bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: InferNooBlue

quote:

Orijinalden alıntı: la mer

Ekran Kartım: Ekran karım ATI Mobility Radeon HD 4570

Teşekkürler

of sisteme bak
    CPU Türü QuadCore Intel Core 2 Quad Q8300, 2500 MHz (7.5 x 333)
    Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce GT 230 (1536 MB)
    DIMM1: Samsung M378B5673EH1-CH9 2 x [2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)]

PC de windows 7 Home Basic yuklu olarak geldi.

PC nin tam özellikleri yazdım ayrıca Direx 11 yüklü ama yine de yukarıda yazdığım hayatı veryor
    bi yerde okuduğuma göree crack windows 7 ile uyum değil diyorlar .........
    bu konuda bilgisi olan varsa yardım cı olursa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: hector_06

CPU Türü QuadCore Intel Core 2 Quad Q8300, 2500 MHz (7.5 x 333)
    Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce GT 230 (1536 MB)
    DIMM1: Samsung M378B5673EH1-CH9 2 x [2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)]

PC de windows 7 Home Basic yuklu olarak geldi.

PC nin tam özellikleri yazdım ayrıca Direx 11 yüklü ama yine de yukarıda yazdığım hayatı veryor
    bi yerde okuduğuma göree crack windows 7 ile uyum değil diyorlar .........
    bu konuda bilgisi olan varsa yardım cı olursa sevinirim

Alıntıları Göster
    Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHZ 4GB Ram GT 220 1 GB ekran kartı.. tıtreme war oyunda.. işletim sistemim win7 x64 home premıum. 3-4 kez format attım wın 7 ultımate kurdum ekran kartı diriver guncelleştırdım fln bi değişiklık olmadı.. sorunu çözen warmı ?? bu konamının...... sanırım sorun ıntel, nvdia kart olanlarda özellıkle..

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHZ 4GB Ram GT 220 1 GB ekran kartı.. tıtreme war oyunda.. işletim sistemim win7 x64 home premıum. 3-4 kez format attım wın 7 ultımate kurdum ekran kartı diriver guncelleştırdım fln bi değişiklık olmadı.. sorunu çözen warmı ?? bu konamının...... sanırım sorun ıntel, nvdia kart olanlarda özellıkle..

Zannediyorum ki windows 7 ile alakalı bir durum. Zaman zaman titremeleri ve oyundan atmaları bende yaşamaktayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

Zannediyorum ki windows 7 ile alakalı bir durum. Zaman zaman titremeleri ve oyundan atmaları bende yaşamaktayım..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben de win 7 kullanıyorum bende de aynı sorun vardı. Konami ile alakalı sorun. Eğer yapabiliyorsanız Ekran yenileme hızınızı 60 Hz'ye ayarlayın. Wim 7'de boyle bi sorun var. Ben Nvidia settings'den zorlayarak yaptım sorun kalmadı. Ama cok saglıklı bişe oldugunu dusunmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytamal

Arkadaşlar ben de win 7 kullanıyorum bende de aynı sorun vardı. Konami ile alakalı sorun. Eğer yapabiliyorsanız Ekran yenileme hızınızı 60 Hz'ye ayarlayın. Wim 7'de boyle bi sorun var. Ben Nvidia settings'den zorlayarak yaptım sorun kalmadı. Ama cok saglıklı bişe oldugunu dusunmuyorum.

Alıntıları Göster
    refresh rate 59 ise
    60 yapın
    düzelecektir
    ekran kartınız nvidia değilse refreshlock diye bir programla sistemi 60 hz e sabitleyebiliyoersunuz
    yoksa oyunda takılmalar oluyor
    eğer 60 hz yaparsanız xpden daha iyi performans bile alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: shame

refresh rate 59 ise
    60 yapın
    düzelecektir
    ekran kartınız nvidia değilse refreshlock diye bir programla sistemi 60 hz e sabitleyebiliyoersunuz
    yoksa oyunda takılmalar oluyor
    eğer 60 hz yaparsanız xpden daha iyi performans bile alabilirsiniz

Alıntıları Göster
    yinemi 60 muhabbeti bende tam tersi 60 yapınca titreme oluyor ekranda 75 yapınca duzelıyor zaten ne kadar yukseltırsenız o kadar performans artısı olur yuksek olması iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

yinemi 60 muhabbeti bende tam tersi 60 yapınca titreme oluyor ekranda 75 yapınca duzelıyor zaten ne kadar yukseltırsenız o kadar performans artısı olur yuksek olması iyidir

Alıntıları Göster
    Kesinlikle titreme felan olmadı bende hala... Hiç bir sorunum yok W7 de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

Kesinlikle titreme felan olmadı bende hala... Hiç bir sorunum yok W7 de...

Alıntıları Göster
    sorunun wın 7 ıle alakalı olduğunu dusunmuyorum.. oyunda sorun
  • quote:

sorunun wın 7 ıle alakalı olduğunu dusunmuyorum.. oyunda sorun

Alıntıları Göster
    Bende Win7 kullanıyorum ancak hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Gayet güzel oynuyor. Bence başka bir sorun var gibi...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.