Şimdi Ara

Windows 7 Pili değiştirmeniz yararlı olabilir pil full dolu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yapacak pek bir şey yok maalesef
  • pil bitmiş yapacak bir şey yok lg nin bazı serilerinde bu sıkıntı vardı ama baya erken veriyordu bu sıkıntıyı kaldıki 2 senedir kullanıyorsun birazda uygun şekilde kullanmamışsan bitmesi normal bendede aynısı oldu 2.5 saat giden batarya anında 1 saate düştü sanra yarım saat ve bu uyarıyı verdi.lion bataryalar bir anda düzgün kullanılmadığı taktirde çok kısa zamandada bitişi görebilir bu uyarıyı 1 sene olmadan görenlerde var hergün bataryada kullanıp doldur boşalt yaparsanız çok rahat bitirirsiniz.
  • sorunu simdilik cözüm buldum ilk mesajdaki 2 resimdeki tiki kaldidim hata mesajini ve x isaret cikmiyor pili gittigi yere kadar kullanirim artik cevap veren ve yardimci olmak isteyen arkadaslardan ALLAH razi olsun herkese tesekkürler iyi aksamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 22 Ocak 2012; 21:44:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

sorunu simdilik cözüm buldum ilk mesajdaki 2 resimdeki tiki kaldidim hata mesajini ve x isaret cikmiyor pili gittigi yere kadar kullanirim artik cevap veren ve yardimci olmak isteyen arkadaslardan ALLAH razi olsun herkese tesekkürler iyi aksamlar

Ne demek hocam.Son olarak garantisi varsa gönder sen.
  • 1 Ay önce bitti garanti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1 Ay önce bitti garanti

Neyse hocam takma kafana herkesin başına gelen biri durum en fazla yenisini alırsın ya da fişe takılı kullanırsın
  • Yok hocam ne takacagim evde 2 pc var biri masaüstü digeri laptop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok hocam ne takacagim evde 2 pc var biri masaüstü digeri laptop

O zaman tamamdır
  • bu labtoplarda batarya sorununa bir türlü çözüm bulamadılar. Her türlü batarya ölüyor. İster kullan, ister kullanma ölüyor.
    2 yıllık datron marka labtopda çoğunlukla bataryayı çıkararak kullandım. Hatta uzun süre kullanmadığım yaz tatilinde bataryayı buzlukta sakladım. Yine batarya bitik.
    %100 dolu iken 3 dakika içinde %80 e geliyor. 10 dakika içinde kapanıyor.
    Batarya fiyatları da çok abartılı. Altı üstü içinde 6 adet şarjlı kalem pil var. Çok etse 10 TL eder. Komple batarya 50 TL yi geçmemesi lazım. Oysa yeni batarya almaktansa bilgisayarı değiştirmek daha cazip olabiliyor. 180+KDV deyince fiyat 250 yi buluyor.
  • Batarya, şarj aleti gibi parçalar çok pahalı oluyorlar gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.