arkadaşlar sisteme windows 7 kurdum herşey ok ama hdd 2 part c de xp kurulu d de 7 ama 7 yi açtığımda sadece kendi bölümünü görüyor ve onada c diyor? şimdi ben göremediğim diğer bölümü nasıl görürürm? 2. sorun cod5 kurdum oyun açılıyor ama ses yok, normalde ses problemi yok bütün driverlerde kurulu. varmı yardım edebilecek biri
aynı sorun bendede var. kurulum sırasında custom seçtim ve hardiskim 2 partition c ve d olmak üzere. boş olan dyi seçip dnin içine kurdum fakat sistem yüklendikten sonra 60gb olan hardiskimi 30 gb olarak görüyor ve tek partition C olarak görüyor. aynı zamanda kullanabileceğim boş alan sadece 800 mb. bunun sebebi nedir cevabı bilen bir babayiğit varmıdır acaba.
Windows 7 resmi olarak cıkmadı değilmi..
Bence resmi olarak cıkmadan hata vermeye devam eder..
Bu arada Windows7 icin driverleri nerden buldun?
TAMAM ARKADAŞIM BEN OLAYI ÇÖZDÜM C İÇİNDE SİSTEM SOYALARI OLDUĞU İÇİN WİNDOWS 7 BUNLARA OLAN ERİŞİMİ ENGELLİYOR. D Yİ DE C OLARAK GÖRDÜĞÜ İÇİN DRİVE LETTERLAR ÇAKIŞIYOR. BUNU DÜZELTMEK ÇOK KOLAY BAŞLAT MENÜSÜ PROGRAMLARDAN ADMİNİSTRATİVE TOOLSU AÇIYORUZ ORDAN COMPUTER MANAGEMENT VE STORAGE MENÜSÜ ALTINDA DİSK MANAGEMENT DAHA SONRA ORDA GÖRDÜĞÜMÜZ DİĞER PARTİTİONU SEÇİP CHANGE DRİVE LETTER AND PATHS I SEÇİYORUZ ORDA Bİ DRİVE LETTER ATAMAMIZ LAZIM C VE D HARİÇ ÖNERDİĞİ DRİVE LETTERLARDAN HERHANGİ BİRİNİ SEÇİYORUZ VE TAMAM DİYORUZ BU KADAR.
eğer gene erişemezsen bi res at düzelecektir.bu arada driverları internete bağlanır bağlanmaz kendisi çatır çatır kuruyor ben denemek için yükledim incelediğim kadarıyla direct 3d olayı biraz sıkıntılı ekran katı kullanan bi oyun açtığın zaman bilgisayar kitleniyo. aynı zamanda sistem derecelendirmesi yapmaya çalışıldığı zaman gene kitleniyo. sanrım bu sorunun kaynağı da yeni geliştirmeye çalıştıkları directx 11. final sürümü çok başarılı olacağa benziyor sistem vistadan çok daha hızlı ve efektif çalışıyor. 15 gb gibi bir alan çalışması için gayet yeterli görünüyor.
arkadaşlar bu windows 7 yi indiriyorum şuan beta sürümü tabiki. Acaba türkçe mi yada türkçe kurulumuda varmı. Birde vista driverleri bu işletim sisteminde çalışırmı yoksa kendisi bulupta mı güncelleme yapacak.
türkçesi yok tabiki beta sürümü olduğu için. driverların çoğu yüklenir yüklenmez geliyo. daha sonra windows update ile bir çoğunu bulabiliyor. genede bulamadığınız driverlar için vista driverları kurabilirsiniz birebir uyumludur. eski işletim sisteminizi silmenizi önermem çünkü windows 7 de çeşitli noktalarda buglar mevcut.
ses sorununa bi de şöyle bakalım ekran kartın ati ise oyunlarda ati hd ses denetleyici kullanır onu devre dışı bırak aygıt yöneticisinden o zaman kendi ses kartına döner sesler
Hocam daha beta sürümü kurmayın bekleyin biraz ne aceleniz var. Sorunlu olur beta sürümleri hele bi tam sürümü çıksın doya doya kurup silersiniz :)
vırtual olarak kurun sanal yanı..bende vısta var bu aksam ındırmeye baslıcam ole kurucam bakalım nasılmıs bende merak edıyorum..
valla beta sürümü olmasına rağmen çok başarılı buldum vistadan çok daha iyi
Vistadan Farkı Yok Xp Gibi Olsun Wista Kadar Bi Gorunum İçin İşlemci Ve Ram Kullanan Bir Saçmalık Xp Tarzında Olsunki Herşey Sorunsuz Olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme