Bildirim
Windows 7 RC kullanıma sunuldu (19. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Arkadaşlar bu mp3 dosyalarının üzerine gelince xp deki gibi bit değerini (192 kbps) göstermesini nasıl sağlayabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 7 Mayıs 2009; 21:08:24 > -
-
Arkadaşlar Win 7'de klite codec yüklememe rağmen mp4 videolarda oynatırken yavaşlama sorunu yaşıyorum.
Benim gibi aynı problemi yaşayan var mı ? -
-
quote:
Orjinalden alıntı: ACND
@Tulû
Teşekkür ederim . -
Önemli değil. -
quote:
Orjinalden alıntı: Black_Necro
quote:
Orjinalden alıntı: S:T
quote:
iyi hoş güzel bir iş çıkarmış windows diyecektimki ardı ardına 2 kere mavi ekran hatası verdi. şimdide bilgisayarıma çift tıklayınca bu hata çıkmaya başladı.
http://img523.imageshack.us/img523/5470/newbitmapimageh.jpg
bilne yokmu bu nasıl düzelir. daha yarım saat olmadı 7 yi kuralı. bilgisayarım belgelerim denetim masası vs hiç biri açılmıyor
''windows belirlenen yola sürücüye ya da bölgeye erişemiyor. erişmek için gerekli izniniz olmaya bilir''
şeklinde bir hata vermiş kullandığınız kullanıcı administrator haklarına sahip mi bir kontrol edin
bilgisayarım denetim masası vs hiç bir klasör açılmıyor.başka kullanıcı hesabı açmadığım içinde bu hesabın admin haklarına sahip olacağını düşünüyorum :S -
Xp de ki masaüstümde önemli bir protable programım var ama ona ulaşamıyorum izin gerekiyor diyor ne yapmam gerek?
-
guvenlı kıpten acıp eskı tarıhe don..wın7 ozel donanıma yamaya yada ozel bır dosyaya erısmedı dıyor..bı donanımsla cakışma olabılır..eskı faxmodem yazıcı vs varsa cıkar..
quote:
quote:
iyi hoş güzel bir iş çıkarmış windows diyecektimki ardı ardına 2 kere mavi ekran hatası verdi. şimdide bilgisayarıma çift tıklayınca bu hata çıkmaya başladı.
bilne yokmu bu nasıl düzelir. daha yarım saat olmadı 7 yi kuralı. bilgisayarım belgelerim denetim masası vs hiç biri açılmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 7 Mayıs 2009; 22:14:04 > -
rc nin açılımı ve türkçesi neydi? betadan sonra rc sonra full çıkar bildiğim kadarı -
Arkadaşlar, Başlat Menüsünü Eski Klasik Hale Nasıl Getirebilirim ??
Birde Bu Sağ Alttaki Masaüstünü Göster Yeri, Sol Tarafa Alınmıyor Mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRSrL -- 7 Mayıs 2009; 22:18:19 > -
Release Candidate fınal surunmunden oncekı ve bu surume exstra bırsey eklenmıcek..belkı movie amker eklenır..sadece buglar varsa duzeltılıp verılıcek..
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
rc nin açılımı ve türkçesi neydi? betadan sonra rc sonra full çıkar bildiğim kadarı
-
xp gibi değilmi adres cubuğuna sağ tıkla özelliikler başlat menüsü klasik başlat menüsünü seç -
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
xp gibi değilmi adres cubuğuna sağ tıkla özelliikler başlat menüsü klasik başlat menüsünü seç
Hayır Öyle Bir Seçenek Yok Orada. -
Windows 7, XP seriliği ve Vista görselliği ile birleştirilmiş bir işletim sistemi. Ben CREATİVE AUDİGY VALUE 7.1 ses kartı sürücüsünü kuramadım. Sürücüyü yüklerken % 70 olduğunda mavi ekran (blue screen) hatası alıyorum. Sizlerdede böyle bir durum oluştumu bu ses kartı sürücüsünde? -
İniyor Bended 17 part 200'er mb 64x Tr İnince Kurucam laptopa -
Sorunlumu Heleki Laptop Benim Çok Sorun Çıkmasında -
saçma gelecek ama ne usb donanımlarından nede dahili bileşenlerden. az önce format atıp yeniden kurdum. ilk kurduğumda mavi ekran çıkarken adobe flash player i yüklüyordum. az önce yüklerken yine mavi ekran hatası verdi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X