Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben pek oyun oynamıyorum ama oynadıklarımda sorun yaşamadım şuanda nfs shiftte sorun yaşıyorum ama genel sorunlardanmı 64bit olduğundanmı bilmiyorum.

kullandığım programlarda bi sorun yaşamadım
  • arkadaşlar ben bu rtm serilerinden birisini kurmuştum, ekranın sağ altında RTM serisi olduğu yazıyordu, acaba piyasaya düşen son win 7 lerde bu şekilde mi, daha doğrusu para verip alınanla aynı mı bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

sp2 çıkana kadar kaç sene geçti, kaldıki w7 sp2li vistadan daha iyi..hayatımda kullandığım en kötü işletim sistemi oldu vista, işletim sistemi demeye bile dilim varmıyor, saçma sapan uyarılar, abuk subuk donanım uyumsuzlukları, çatır çutur hiç kesilmeyen hd sesleri..Yakınından geçmem bir daha

windows ME edition hakkını yemeyelim kötülük konusunda.vista ondan belki biraz daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soguknewale -- 20 Ekim 2009; 15:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alinti: soguknewale

quote:

Orijinalden alinti: Technics

sp2 çikana kadar kaç sene geçti, kaldiki w7 sp2li vistadan daha iyi..hayatimda kullandigim en kötü isletim sistemi oldu vista, isletim sistemi demeye bile dilim varmiyor, saçma sapan uyarilar, abuk subuk donanim uyumsuzluklari, çatir çutur hiç kesilmeyen hd sesleri..Yakinindan geçmem bir daha

windows ME edition hakkini yemeyelim kötülük konusunda.vista ondan belki biraz daha iyidir

?öyle olabilirmi? önceden unutulmaz win98 vardy sonra ME çykty, ME'da ayny vistada ya?ady?ymyza benzer sorunlar ya?adyk,ardyndan harika bir i?letim sistemi (sadece microsoft etiketliler arasynda harika diyelim ) çykardylar XP diye.. Ardyndan vista.. Ayny ME'daki gibi çile çektirdiler ve arkasyndan windows 7...

Belki senaryo türetiyorum ama aklyma bu sorun çykaran sürümlerin sadece beta oldu?u gizlenmi? sürümler oldu?undan ve ardyndan gelen sürümlerin bu hatalardan aryndyrylmy? olduklaryndan ba?ka bir?ey gelmiyor... E?er yanylmyyorsam gerçekten iyi taktik....
  • Arkadaşlar benim 2009 mayısta aldığım notbuk var şuandaki orjinal yazılımı windows vista home premium.
    Bilgisayarımı daha hızlı kullanmak için windows 7 - 64 bit yüklemek istiyorum.
    90 günlük deneme sürümünü nasıl yüklerim yardımcı olurmusunuz.
    Galiba özel bir yükleme yapmam gerekecek bunun için adım adım ne yapmalıyım bunu tarif edebilecek kimse varmı?
    cihazın marka ve modeli : HP Pavilion dv7-1230et
    Değerli bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.