Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az sonra format atip RTM surumunu kurmaya baslicam

yedekleme islemi bitti
  • Bende İndircem Büyük ihtimal 6 Ağustosta da Key çıkınca aktive ederik :D
  • bende Şimdi indirdim yüklüyorum

7600.16385.090713-1255

Biri bana Alt+tab ve ctrl+alt+del olaylarını anlatabilir mi Görev yöneticisi hangi tuşlarla açacamm Eski Vistadaki alt tab nasıl yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zallas003

bende Şimdi indirdim yüklüyorum

7600.16385.090713-1255

Biri bana Alt+tab ve ctrl+alt+del olaylarını anlatabilir mi Görev yöneticisi hangi tuşlarla açacamm Eski Vistadaki alt tab nasıl yapacağım

Hala o tuş kombinasyonları aynı. Vista'da gelen özellikteki gibi pencereler arası geçiş yapmak istiyorsan windows+tab yapman lazım.
  • arkadaşlar bir sitede şöyle bişey var indireyim mi bunu son sürüm müdür?windows 7 bütün sürümler x86-64 aio türkçe final sürümü diyor.

7600.16385.090713-1255_x86-64fre_client_tr-tr_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_TR_DVD.iso
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

arkadaşlar bir sitede şöyle bişey var indireyim mi bunu son sürüm müdür?windows 7 bütün sürümler x86-64 aio türkçe final sürümü diyor.

7600.16385.090713-1255_x86-64fre_client_tr-tr_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_TR_DVD.iso

Büyük olasılıkla o ISO dosyasına TR dil dosyası ve 64-bit işletim sistemi sonradan entegre edilmiştir, orjinali şu şekilde:

7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso

Ben orjinal ISO'yu indirip kurdum, Türkçe dil paketini de sonradan üzerine kendim yükledim.
  • Windows 7'nin RC Sürümünü Kullandım . Deneme Sürümünde Bile Vista'dan Kat ve Kat Daha Hızlı Olduğu Çarpıcı Bir Şekilde Görülüyor .

Hayırlı Olsun Bakalım ...
  • 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso

peki bunu indirdikten sonra türkçeleştirmek için ne yapmak lazım arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muss99

7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso

peki bunu indirdikten sonra türkçeleştirmek için ne yapmak lazım arkadaşlar ?

Aşağıdaki linkteki dosyayı indir. Windows 7 kurulumu bittikten sonra aşağıdaki resimlerdeki adımları uygula.

http://rapid-share.com/files/260050979/64tr-tr.rar (aradaki ilk "-" işaretini kaldır)

Önce Start'tan "Control Panel"i seçiyoruz.

Buradaki onay kutusunu işaretlemeyi unutmayın, butona tıklayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın

Resimler Batuist arkadaşımızdan alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 1 Ağustos 2009; 13:26:52 >
  • Türkçesi ne zaman çıkar yamayla felan türkçe yapılabiliomu%100?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

Türkçesi ne zaman çıkar yamayla felan türkçe yapılabiliomu%100?

Evet Türkçe yapılabiliniyor, önceki mesajları okursanız görebilirsiniz zaten yapıldığını. (Ufak tefek hatalar var ama kulanımda herhangi bir sorun yok)
  • microsoft ne zaman orjinal tr çıkaracak acaba?ben ozaman indirsem diye düşündüm.birde bu yukarda anlatılan türkçe yama orjinal mi yoksa bir kişi mi yapmış?Ayrıca zamundadaki Windows 7 Ultimate RTM Build 7600.16385 x86 English OEM DVD sürümü en son olan sürüm mü ?Yani microsoft bundan daha yeni versiyon çıkarmayacak mı onu soruyorum, aydınlatırsanız sevinirim.Birde sistemim en ideal hangisini çalıştırır? ultimate yüklücem ama kasmasın sonra..

çok soru sordum cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
  • quote:

microsoft ne zaman orjinal tr çıkaracak acaba?ben ozaman indirsem diye düşündüm.birde bu yukarda anlatılan türkçe yama orjinal mi yoksa bir kişi mi yapmış?Ayrıca zamundadaki Windows 7 Ultimate RTM Build 7600.16385 x86 English OEM DVD sürümü en son olan sürüm mü ?Yani microsoft bundan daha yeni versiyon çıkarmayacak mı onu soruyorum, aydınlatırsanız sevinirim.Birde sistemim en ideal hangisini çalıştırır? ultimate yüklücem ama kasmasın sonra..

çok soru sordum cevaplayanlara şimdiden teşekkürler

Orjinal Türkçe ISO'sunu bekliyoruz biz de. Türkçe dil paketi orjinaldir. Zukona'nın 7600.16385 Retail RTM'sini indirmeni öneririm. Microsoft yeni sürüm çıkarır mı çıkarmaz mı net bir şey söyleyemeceğim çünkü birkaç saat önce yüklediğim update paketleri ile sürüm 7600.16385'ten 7600.16399'a güncellendi. Windows 7 Ultimate kurabilirsin sorun olmaz, kasma olayı falan yok zaten.
  • hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler.Benim merak ettiğim iki şey daha var.Birinde yani resimde üsttekinde rtm oem yazıyor diğeri yani alttaki ise sizin bahsettiğiniz zukona olanı.İkisinin ciddi bir farkı var mıdır onu merak ettim.Alttaki sürüm altın torrent yapılmış büyük ihtimal en stabil olanı o gibi gözüküyor.Bunları ince ince sormamın sebebi ise , format atmayı sevmiyorum o nedenle kurmuşken bir kere kurmak istiyorum..

Ayrıca driverları xp driverlarını mı yükleyelim yoksa herşey için ayrı ayrı win7 driverı piyasada mevcut mu?

• @erdenar

driver olarak win7 driverleri henuz yok.yani buyuk cogunluk yok.onun yerine vista driverleri kurabilirsiniz onlarda calisiyor.xp driverleri calismaz
  • quote:

hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler.Benim merak ettiğim iki şey daha var.Birinde yani resimde üsttekinde rtm oem yazıyor diğeri yani alttaki ise sizin bahsettiğiniz zukona olanı.İkisinin ciddi bir farkı var mıdır onu merak ettim.Alttaki sürüm altın torrent yapılmış büyük ihtimal en stabil olanı o gibi gözüküyor.Bunları ince ince sormamın sebebi ise , format atmayı sevmiyorum o nedenle kurmuşken bir kere kurmak istiyorum..

Ayrıca driverları xp driverlarını mı yükleyelim yoksa herşey için ayrı ayrı win7 driverı piyasada mevcut mu?

Zukona'nınki Retail sürümdür YOMOFOSHEREISOEM'inki ise OEM sürümdür. Reatil satışa çıkacak olan sürümdür, OEM ise bilgisayar üreticilerine gönderilecek sürümdür. Ben Zukona'nın Retail sürümünü kullanıyorum.

Driver konusuna gelince Windows 7 anakart, ekran kartı gibi dahili bileşenlerin sürücülerini genellikle kendisi tanıyor. Daha güncel sürümlerini üretici firmaların kendi sitelerinden indirebilirsin. Varsa Windows 7 sürücüsü kullan eğer yoksa Vista sürücüleri ile şansını dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 1 Ağustos 2009; 19:06:11 >
  • çok teşekkürler retail versiyonu indirmeye başladım.Driverlardan ekran kartınınınkini manuel olarak nvidia sitesinden win7 için indirdim.Dİğer ses ıvır zıvır driverları ise driver checker isimli programla otomatik taratıp yükleticem.
  • quote:

çok teşekkürler retail versiyonu indirmeye başladım.Driverlardan ekran kartınınınkini manuel olarak nvidia sitesinden win7 için indirdim.Dİğer ses ıvır zıvır driverları ise driver checker isimli programla otomatik taratıp yükleticem.

Rica ederim, umarım sorunsuz bir Windows 7 deneyimi olur.
  • Win 7 driverları filan kendi otomatik olarak bulup yüklüyor. Win 7 kurulumu bittiğinde şimdi driver yükleme ile uğraşacağımı beklerken hepsini isteğe bağlı güncelleştirmeler olarak belirtmiş benim sadece karşıdan yükle demem yeterli oldu.
  • Yok öyle birşey.
    WebCam ve tarayıcıyı yeniden yüklemek gerekiyor. Neyseki Vista sürücüleri işe yarıyor.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.