Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 7 Ultimate RTM Build 7600.16385 x64 English OEM DVD'yi indirdim.Etkinleştirme ilacıda indirdim ama ilac kurulduktan sonra 2-3 sonra işe yaramıyor.27 gün etkinleştirilcek diyor.Tekrardan yapıyorum.Etkinleştirmesem ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Windows 7 Ultimate RTM Build 7600.16385 x64 English OEM DVD'yi indirdim.Etkinleştirme ilacıda indirdim ama ilac kurulduktan sonra 2-3 sonra işe yaramıyor.27 gün etkinleştirilcek diyor.Tekrardan yapıyorum.Etkinleştirmesem ne olur?

bişey olmaz bende etkinleştirmedim.Aktivasyonu yapacak adam gibi bir ilaç çıkıncaya kadar bu şekilde idare et.1 ay içinde hackerlar win7 yide halledeceklerdir zaten
  • Windows 7' nin farkını SSD li Raid 0 sisteme kurunca gördüm.
    Açılışı çok hızlı. Aynı anda 8-10 programı ilk başlangıçta o kadar hızlı açıyor ki, programların açılış sesleri ancak daha sonra yetişebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

quote:

Orijinalden alıntı: SSH

quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

quote:

Orijinalden alıntı: Pisikopat Nuri

arkadaşlar 7100 sürümü var bende şu an sorunsuz kullanıyorum.ne zamana kadar daha kullanabilirim bunu rahatlıkla?full ilaçlı versiyon çıkana kadar bu beni götürür mü bir süre daha?

RC sürümlerin son kullanım tarihi 1 Haziran 2010

Sonra küflenmeye başlıyor.

bende bugun cope attim rcyi.bozulmaya baslamisti.simdi rtmdeyim gayette memnunum.iyi olmus

Arkadaş amerikadan sony laptop almış xp kurmak için bana verdi malum vista cok kasılıyor. xp kuramadım cunku cd bi turlu Sata HDD goremedi o kadar sürücüyü eklememe ragmen. Ben de al sana W7 7100 dedim ve onu kurdum. Simdi canavar gibi ama bozulmaya basladı demissin. Nesi bozuluyor? Rezil olmayak sonra? Ona gore uyarıcam arkadaşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Editor

Arkadaş amerikadan sony laptop almış xp kurmak için bana verdi malum vista cok kasılıyor. xp kuramadım cunku cd bi turlu Sata HDD goremedi o kadar sürücüyü eklememe ragmen. Ben de al sana W7 7100 dedim ve onu kurdum. Simdi canavar gibi ama bozulmaya basladı demissin. Nesi bozuluyor? Rezil olmayak sonra? Ona gore uyarıcam arkadaşı.

nasıl yani nesi bozluyor?
    hiçbirşeyin bozuldğu yok, 7100 sürümünü haziran 2010'a kadar kullanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Windows 7' nin farkını SSD li Raid 0 sisteme kurunca gördüm.
    Açılışı çok hızlı. Aynı anda 8-10 programı ilk başlangıçta o kadar hızlı açıyor ki, programların açılış sesleri ancak daha sonra yetişebiliyor.

Uçar tabi hocam, kim tutar onu
  • Vistayi hiç begenmedigim için XP kullandim. Ama şimdi Windows 7 kullaniyorum ve memnunum.. Geri dönüş gibi bi düşüncem yok
  • vista sp1 ile boyle hızlanmıyor mu ya? adamlar o kadar sp cıkarıyolar halen yavas. neden ki?
  • Yavaşlığından dolayı vistaya geçmemiştim. Şimdi Win 7 kullanıyorum ferformansı gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Av@ng(E3T)r

quote:

Aynı donanıma aynı programlarla Vista 64 Ultimate kuruluydu ama yavaş açılıyordu yine de.
    Windows 7' nin SSD lere tam destek vereceği duyurulmuştu. Görmüş olduk.
  • bugün Windows 7'nin tam sürümü mü çıkacak?
  • en_windows_7_enterprise_x86_dvd_x15-70745.iso.torrent

MSDN den yayınlanan böyle bir sürüm var.Acaba bu MICROSOFT.WINDOWS.7.RTM.7600.16385.090713.1255.X64.ZUKO dan fark lı mı? çünkü 7600 ü çektim ve dvd ye yazdım yarın kuracaktım şimdi bunu gördüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Av@ng(E3T)r

quote:

Aynı donanıma aynı programlarla Vista 64 Ultimate kuruluydu ama yavaş açılıyordu yine de.
    Windows 7' nin SSD lere tam destek vereceği duyurulmuştu. Görmüş olduk.

ssd raidi pentium 3 koysan bile uçar hocam.
  • Ya arkadaşlar ben de laptopuma kurmayı planlıyorum ama driverları nerden bulacağım?Asusun kendi sitesinden baktım ama windows 7 driverlarını bulamadım..Windows vista uyumlu driverları kursam tanır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 7 Ağustos 2009; 11:29:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdém53

Ya arkadaşlar ben de laptopuma kurmayı planlıyorum ama driverları nerden bulacağım?Yoksa windows vista driverlarını mı kurmalıyım?

Vista 32bit veya 64bit Driverlarını Kuruyorum Windows 7 bit seçeneğine göre.. Sorunda Yaratmıyor..
  • Eyvallah Baro
  • Açılış olarak pek bir hız farkı hissetmedim ama oyun performansı olarak kesinlikle çok büüyük düzeltmeler yapılmış vistaya göre. Oyun performansı en az XP kadar. Yani bir kaç oyun denedim daha XP deki gibi performans aldım.FPS değerleri aynı idi.Ama daha detaylı testler yapınca göreceğim bakalım performansı.Fakat şu bir kesinki Vista ya göre oyun performansı çok daha süper.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OzzY™

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OzzY™

msdn e nezaman düşücek bilgisi olan varmı?

şimdi rtm indirsem msdn den key alsam çalışırmı?

6 Ağustos'ta MSDN üzerinden yayınlanacak. Eğer MSDN üyeliğiniz varsa oradan aldığınız key çalışır.

teşekkürler okul sayesinde var ordan indireyim ozaman. ultimati mi bellimi acaba? ve x64 ?

Ultimate x86 ve x64 yayınlanacak. DreamSpark mı?

ben MSDNde göremiyorum neden olabilir?

RC ve beta görünüyo sadece
  • arkadaşlar bu konulardan pek anlamam ama ssd raid 0 dediğiniz olay nedir açıklayabilirmisniz bende birkaç gün için kurucam laptopuma şuan da vista kullanıyorum aslında xp kurmuştum kurunca kendi bilgisayarımı çok eski gibi gördüm görsel öğlere önem veren birisiyim 5920g ye kuran var mı karşılaştığı sorunlar neler 7600 kurmayı düşünüyorum tşkler
  • Hem ssd hem raid0 dan bağlanmış hocam para var huzur var

Bende aynısını denemek isterdim
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.