Bildirim
Windows 7 Realtek Ses Kartı Sorunu Hk.
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hoparlörü doğru yere taktığınızdan eminseniz güncellemeleri yapıp deneyin. Ama sanırım siz output olan mavi sokete takmışsınız. çıkarıp yeşil sokete takın. Gördüğüne göre (ki win7 bu konuda çok iyidir) ses kartıyla ilgili bir sıkıntı yok. Sadece yanlış yere takmışsınız kabloyu. -
Hoperlör doğru yerde takılı.Hem ön hem arka hoparlör çıkışlarından da denedim. Sonuç aynı. Sadece digital output etkin. Ayrıca hemen hemen her versiyonunu indirdim driver ların. Sonuç aynı maalesef. -
windows güncellemesi yapmayı deneyin. -
Galiba onu da denemiştim. Çok ilginç ama sanırım formata gidiyor bu iş.
Çok teşekkürler... -
Ben hala soketlerle alakalı olduğunu düşünüyorum. Cihaz şuan çalışıyor sadece taktığınız aygıtı output tan bağlanmış olarak görüyor. -
tekrar kontrol edeyim bağlantıları. -
Bu sorun bende de oldu şimdi.Çözümünü bilen yazsın lütfen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X