Şimdi Ara

Windows 7 ses kartı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
19.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar yeni windows 7 beta (build 7000) kurdum ama pre-betasında da oldugu gibi Soundmax integrated ses kartını kuramadım anakartın cd sini takınca bi driveri başarıyla kuruyor ama bi türlü ses ççıkmıyo bilgisayardan

kuran bilen deneyen anlayan birisi var mı yardım edebilir mi

• En başta, uyumluluk modunu Vista'ya alıp denedin mi? Önce uyumluluğu Vista'ya getir ondan sonra kurmayı dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

En başta, uyumluluk modunu Vista'ya alıp denedin mi? Önce uyumluluğu Vista'ya getir ondan sonra kurmayı dene.

aynı sorun bende de var :( uyumluluk nerden ayarlanıyor acaba??
  • bendede benzer bir problem var. win7 kurdum her türlü tanımayı gerçekleştirdi ama realtek ses driverini tanımadı bi türlü yada ben öyle düşünüyorum, yani ses çıkmıyor bilgisayardan ne win7 açılış sesi ne de müzik sesi. high defination olarak bazı ses driverlerini tanımış microst baktım ama realtek olarak tanıma yok device manager de. ACİLLLLLL YARDIMMMM PLSSS
  • meraba arkadaşlar. kafayı yicem. windows 7 ultimate kurdum
    bütün driverlari kendi tanımış joypad dahil. ses kartımı tanımadı.ses kartım
    C-media cmi8738 5+1 . wista için uyumlu driverlarini kurdum calısmadı. program uyumluluk modundan bu programı wistaya uyumlu halde çaLıŞtır seceneğini seçtim çalışmadı. onboard reaLtek aLc655 için de aynılarını yaptım yine calışmadı. uyumluluk modundan sp2 xp şeklinde calıstır dedim. xp driverlarini kurdum yine calısmadı. kurulum bitior yeniden başlatınca device üzerinde ünlem işareti olior. acıklamalarda code 39 hatası werior. düzgün kuruLamadı deniyor. anakartım ati sapphire işlemci amd athlon2800 1 gb ram.
    daha önce wista kullanmadım xp den direk windows 7 ye geçeyim dediydim...

lütfen yardım edin. ilgiLenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
  • galiba windows7 kullanıcılarının tamamında bu sorun var, daha da çözen görmedim, microsoft un yayınlayacağı bir yamayı beklemeniz gerekecek anlaşılan
  • quote:

Orjinalden alıntı: utepe

meraba arkadaşlar. kafayı yicem. windows 7 ultimate kurdum
    bütün driverlari kendi tanımış joypad dahil. ses kartımı tanımadı.ses kartım
    C-media cmi8738 5+1 . wista için uyumlu driverlarini kurdum calısmadı. program uyumluluk modundan bu programı wistaya uyumlu halde çaLıŞtır seceneğini seçtim çalışmadı. onboard reaLtek aLc655 için de aynılarını yaptım yine calışmadı. uyumluluk modundan sp2 xp şeklinde calıstır dedim. xp driverlarini kurdum yine calısmadı. kurulum bitior yeniden başlatınca device üzerinde ünlem işareti olior. acıklamalarda code 39 hatası werior. düzgün kuruLamadı deniyor. anakartım ati sapphire işlemci amd athlon2800 1 gb ram.
    daha önce wista kullanmadım xp den direk windows 7 ye geçeyim dediydim...

lütfen yardım edin. ilgiLenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

xp kullanmış birisi olarak win7 makinanda ne kadar fark yaptı yani makinayı xp.ye göre yavaşlattımı.
    ben şu an xp kullanıyorum ama win7 de düşünüyorum.

windows7 ultimate nerden bulabilirim acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xp ye göre performansı biraz yüksek. hızlı olduğundan indirdim zaten. DefauLt calısırken 512 ram yior . ama üzerine ram warsa onu ekonomik kullanıor. ben xp ye geri döndüm. Bisüre bekLemek lazım. driverlar felan için. sadece ses kartı sorunu werdi bende . bicok arkadasımda sorun yok. uLtimate dediğime bakma
    windows built 7000 işte. microsoft kendi sitesinde yayımlıor şuanda ordan indirebilirsin
  • niye bu kadar acelecisiniz??

bir programın beta sürümünü yüklemek yaşanabilecek birçok sorunu en baştan kabullenmek demektir...
  • 1 hafta önce win7 kurdum.Görsel açıdan çok etkileyici , xp'ye göre çok daha hızlı fakat bende ses sorunu yaşıyorum.Ne media player nede winamp çalıştırabildim.Bazı özel programlarımda çalışmadı.

Bu sorunu çözen ve ya çözümü hakkında bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.Bence en iyisi hem türkçesi çıkana kadar beklemek hemde sorunların giderilmiş olarak kurmak daha iyi.
  • Win 7 de ses kartları high def olarak gözüküyor lakin sizin ses kartınızın düzgün çalışması için gerekli sürücüleri yüklenmemiş oluyor. bunun için hig def dediğinize göre anakart üstündeki ses chipsetinin sürücüsünü anakart üreticinizin sitesinden vista'ya uygun olanını indirirseniz sorunu çözeceğinzi düşünüyorum ! En azından kendi deneyimi öyle. Driver yüklendikten sonra kablolarınızı tekrardan takarak çıkışları düzgün ayarlayın ön hoparlörler arka hoparlörler yada yan höparlör olarak gözükürse ses alamayabilirsiniz.
    Ve şimdiye kadar kullandığım en hızlı pencere geçişleri olan windows sürümü bu; sanırım bu sefer "micro" pencerelere etkili bir çözüm bulmuş :) (Hayret)
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvLaLiVadi -- 19 Ocak 2009; 7:40:08 >
  • benzeer sorunu ben de yasiyorum. vista premium 32bitten, win.7 64 bite gectim.(hp dv5000) ses karti disindaki tum donanimi kendi tanidi sistem.Fakat ses olayini bir turlu cozemedim. uyumluluk modunda calistir secenegi ise yaramiyor, ses kartinin sitesinden vista 64 bit icin olan driveri yukledim o da olmadi.yapacak birsey yok gibi gozukuyor ,zaten meraktan kurmustum win 7yi. vistaya donus yakin :)
  • TÜM SES DONANIMLARI ÇALIŞIYOR....

Realtek ve diğer sürücülerin linklerini koyarım aksam... sorunsuz yükleyip kullanırsınız...

Realtek İçin Download:
    ftp://218.210.127.132/pc/audio/Vista_R214.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecid -- 29 Ocak 2009; 13:57:38 >
  • arkadaşlar realtek bu siteden programı indirdiğinizde sorunsuz olarak ses gelmeye başlıyor arkadaşlar kolay gelsin sıkıntıya girmeyin artık olurmu ;) her hangi bi sorunda bana mail atabilirsiniz
  • creative içinde cozum var mı arkadaslar soundblaster live sb0570 kullanıyorum ses alamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.