Çağrı merkezimizde bir voip programı kullanarak sistemdeki müşteri portföyümüzle görüşüyoruz. görüşmelerimizi kayıt altına alabilmek için mx skype recorder kullanıyoduk. ama bilgisayarlarımızı windows7 kurduktan mx skype recorder ses kaydı almamaya başladı. hangi ses kayıt programını kullandıysam görüşmelerimizi kaydedemiyorum. bu konuda yardım edebilcek arakadaşlarımız var mıdır?
Denetim masasında Ses efekti ve Ses aygıtlarına girip mikrofon ayarlarını kontrol edebilir misin?
kardeşim ses kayıt prograları mikrofondan giden sesi kaydediyor, ama voip'ten gelen yani programdan konuştuğum kişinin sesini kaydetmiyor. mikrofonda sorun yok yani. bu arada tekrar hatırlatayım windows7 kurduktan sonra oldu bu durum.
win7 de direct sound olayı yok siz giden ve gelen sesi ayni zamanda mikrofon sesini kısaca tüm ses trafiğini kaydediyormuşsunuz ve bunuda stereo mix i kullanarak yapıyorsunuz bu olay xp de randımanlı çalışır
siz yinede varsayılan aygıt olarak stereo mix i seçin saatin yanındaki hop. logosuna sağ tıklayıp kayıt ayg. dan stereo mix i varsayılan aygıt olarak olmazsa iletişim aygıtı olarak (her iki komb. da deneyin )
ses aygıtı o larakda kulandığınız kayıt programından gerekli ayarlamanızı yapın kısaca programa kullanması gerektiği aygıtı belirtin stereo mix-mic v.b. gibi seçeneklerden stereo mix seçin
halen olmazsa ve win 7 de ısrarlıysanız birer tane creative usb ses kartı edinin daha stabil ve berrak ses alırsınız
Teşekkür ederim uraşacağım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme