Bilgisayar çalışırken birdenbire sesi kesiliyor kulaklık girişine kulaklık takıp çıkarınca düzeliyor ama kısa sürede tekrar kesiliyor Kulaklık kullanırken kesilme olmuyor Bilgisayar yük altındayken daha çabuk sesi kesiliyor Sanırım ses kartına giden güçte problem var
Çözümü önerileriniz için şimdiden teşekkürler
önceliklle merhaba 2 nedeni vardır 1 :SES KARTINI TAK ÇIKAR 2:BAŞTAL ÇALIŞTIR :DXDİAG YAZ SES E TIKLA ORDAN BAK EĞER SORUN YOK DİYORSA SES KARTI DRİVER YUKLEMELİSİN
dxdiag sorun yok diyor laptopun garantisi halen devam etmekte ses kartını çıkaramıyorum driver yüklerkende aygıt bulunamadı hatası veriyor
BU SORUN FORMAT ATTIKTAN SONRAMI OLDU EĞER FORMATTAN SONRA OLDUYSA :
Oluyordu formatı bu yüzden attık zaten. pc yüke binince hemen sesi kapatıyor kulaklık çıkarıp takınca düzeliyor, sonra kısa sürede tekrar ses gidiyor ses kartı arıza yaptı galiba
KARAR VERİLDİ SES KARTIN BOZULMUŞ ! TEKNİK SERVİSE ZAMAN GEÇMEDEN GÖNDER !
GEÇMİŞ OLSN
Pc ev arkadaşımın sürekli kullanıyor servisi düşündük ama yapılması filan uzun sürer diye yollamak istemiyor. casper servisi hakkında bilgin var mı
KARDEŞ PC Yİ CASPER DAN ALMAN HATA CASPER MALLARI COK KOTU ! 1:SERVİSE YOLLARSAN 1 VEYA 2 HAFTA İÇİNDE GELİR FAKAT CASPER SOYLE BİR DURUM VAR YAPMAYA BİLİRDE ÜCRET ALABİLİRDE 2:SERVİSE VERİKTEN SONRA BASKA PARCALARINDA BOZULABİLİRDE YANİ BOSA VERME GİT BASKA BİLGİSAYRCIYA YUPTIR ! CASPER ADİ MAL SATIYOR VE SERVİSİ HİÇ İYİ DEĞİL GEÇMİŞ OLSUN
Aynen bunları bende arkadaşıma casper alırken söylemiştim alma diye. neyse böyle idare edecek heralde
YAPTIRSIN BENCE SES OLMADAN BİLGİSAYAR RUH GİBİDİR ! ŞİMDİDEN SOYLİYEYİM CASPER ADİ MAL BAŞKA PARÇALARIDA BOZULABİLİR ÖRNEK BENİMDE VARDI CASPER LAPTOP EKRAN YAPIYORDUM HDD BOZULUYOR ONU YAPIYORUM FANDAN KAMYON GİBİ SES GELİYOR YANİ ADİ MAL 2 YIL DAYANMAZ !
Bende masaüstü vardı çok bi sorun çıkarmadı ama laptopta caspera güvenmedim asus aldım
EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN CASPERİN LAPTOPLARI KOTU AMA MASA USTU BİLGİSAYARLARI VARDIRKİ HİÇ ARIZA CIKARMAZ KİMİLERİ VARDIR ALDIKTAN SONRA CIKARIR ŞANS İŞİ !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme