Şimdi Ara

Windows 7 Seven Kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Zileli1

quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

kullanan arkadaşlar vista ile aralarındaki farkları yazabilirler mı??? Böyle kuru kuru tanıtım olmuyo... yani soru şu: performans haricinde terfi etmek için başka ne gibi sebepler var??

Terfi etmek için vistadan daha stabil olması en büyük avantaj bence.Görünüm efekt olarak vistayla aynı vista kulanamak isteyipte pc yi kastığı için kullanamadığımız için Windows seven bence kulanmaya değer bir işletim sistemi

cevap için teşekkürler.. vistanın betasını ilk çıktığı zaman denemiştim.. kullanmak imkansızdı.. sadece öyle bir masaüstüne gözatıp daha sonra sistemi yeniden formatlamak icap ediyordu.. Bu henüz beta dahi olmayan beta öncesi sürümün dediğiniz gibi oldukça stabil olması insanın kafasında seven'ın yeni bir işletim sisteminden ziyade modifiye edilmiş vista olduğu fikrini de doğurmuyor değil.. Bu düşünceyi destekleyen en büyük delil ise işletim sistemindeki tüm donanımların vista sürücüleriyle tam uyumlu olarak çalışmaları.. yani seven vista ile aynı kernel üzerine kurulu demektir.. Her ne olursa olsun modifiye de olsa beklentileri karşılaması yeterli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 15 Aralık 2008; 21:36:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sazan84

6801 versiyonu yüklü bende. oyun performansı olarak sadece nba 2k9 u deneme fırsatım oldu, uyumluluk modunda vista dan farksız olarak çalışıyor. uyumluluk modu açık olmadığı zaman ekran kartı vista driverı yüklü olduğu için kafası karışıyor işletim sisteminin, oyun içinde zaman zaman takılmalar oluyor notebook umun tüm vista driver larını tanıdı. vista ya göre şimdilik çok büyük yenilikler yok pre-beta olduğu için. yüklediğim hiçbir temel programda sorun yok, ms office 2007, winamp, winrar, limewire vs... sorunsuz çalışmakta.
    ilginç bir not, vista da 3,1 alan sistemim win7 de 3,4 alıyor tamamen aynı driverlar ile

3.1 alan sisteminin 3.4 alma nedeni ise windows vista 6 veya 7 uzerınden windows 7 10 uzerınden değerlendiriyor olmasın ? tam emin değilim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Aramachus

quote:

Orjinalden alıntı: sazan84

6801 versiyonu yüklü bende. oyun performansı olarak sadece nba 2k9 u deneme fırsatım oldu, uyumluluk modunda vista dan farksız olarak çalışıyor. uyumluluk modu açık olmadığı zaman ekran kartı vista driverı yüklü olduğu için kafası karışıyor işletim sisteminin, oyun içinde zaman zaman takılmalar oluyor notebook umun tüm vista driver larını tanıdı. vista ya göre şimdilik çok büyük yenilikler yok pre-beta olduğu için. yüklediğim hiçbir temel programda sorun yok, ms office 2007, winamp, winrar, limewire vs... sorunsuz çalışmakta.
    ilginç bir not, vista da 3,1 alan sistemim win7 de 3,4 alıyor tamamen aynı driverlar ile

3.1 alan sisteminin 3.4 alma nedeni ise windows vista 6 veya 7 uzerınden windows 7 10 uzerınden değerlendiriyor olmasın ? tam emin değilim.

yanlış biliyorsun. vista 5.9 w7 7.9 üzerinden değerlendiriyor.

• Birşey soracağım bu Windows 7'yi kurduk diyelim bilgisayarımıza peki Windows 7 ile uyumlu bilgisayar parçalarının sürücülerini nasıl yükleyeceğiz ?Sonuçta ben hiç Windows 7 ile uyumlu bir ekran kartı driveri görmedim daha ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMassacre

Birşey soracağım bu Windows 7'yi kurduk diyelim bilgisayarımıza peki Windows 7 ile uyumlu bilgisayar parçalarının sürücülerini nasıl yükleyeceğiz ?Sonuçta ben hiç Windows 7 ile uyumlu bir ekran kartı driveri görmedim daha ...

Arkadaşım windows vista sürücüleri ile bire bir aynı ama genelde windows seven tüm driverleri hemen hemen tanıyor tanımadığı zamanda vista sürücüsü işini halleder
  • Yeni kullanmaya başladım kesinlikle vistayı affettirmek üzere vista üzerinde yapılan değişiklikler sonucu oluşturulmuş bir sistem 6956 kullanıyorum çok stabil ve sorunsuz şuana kadar çok fazla sorunla karşılaşmadım.oyun testleri yollarsanız çok iyi olur crysis gibi oyunlarda nasıl acaba dx11 vista sp1 den daha kullanışlı bu sürüm.
  • arkadaşlar ben de 32 bit ultimate sürümü yükledim (ilacını da yükledim)

kesinlikle harika bir sistem. işlemler oldukça hızlı, 32 bit olmasına rağmen 64 vista ultimate ten daha iyi sonuçlar aldım . masaüstü uygulamaları sabit bir hızda çalışıyor . en basitinden 2 gün kullanılmış bir vistada bütün pencereler ve uygulamalar farklı hızda çalışıyordu, bazı programlar kafalarına göre yavaşlayabiliyorlardı bu sorunlar ortadan kalkmış .. kurulduktan sonra hdd de 10 gb yer kaplıyor .. burada gördüğüm resimlerde başlat çubuğu üzerindeki açık olan pencerelerin simgeleri kare şeklinde toplanmıştı, bende başlat çubuğu vistanın aynısı nedenini anlamadım.. bütün driverlar rahatça çalışıyor, oyunları yükledikten sonra uyumluluktan vistayı seçmenizi öneririm yoksa oynarken olmasa bile oyundan çıkarken sorun verebiliyor. denediğim oyunlardan colin mcrae rally dirt, oblivion ve crysis te vistadakinden daha iyi sonuçlar aldım .

bu arada sistemim : Q6600, xfx 8600gts, 2 gb ram, 320 gb hdd..

• Evet baya hızlı ama benım gıbı 80 GB Hdd si olanlar için hiç makul değil gibime gelmeye başladı bilgisayarında yeterınce az şey yuklu vede 12 GB boş yer kaldı C de D de ise tam 26 GB falan kaldı yanı yer bakımından bı 500 GB lık HDD nız var ise dusunmeden yukleyın aklımdan 98 yuklemek geliyor :D 500 MB windows daha ne kapanıs suresı testlerde 4 sanıye acılıs 25 saniye aynı bilgde vista 1 dakika 15 sanıye 35 sanıye kapanız sadece FAT32 Durumu yuzunden yuklemıyorum en basıtınden 500 MB olacak windows diye hızı dusucek. NTFS windows 98 se cd sı var adam halen FAT32 yapacam diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aramachus -- 21 Aralık 2008; 10:51:18 >

• Windows 7 Test Sonuçları

Windows 7 daha önyükleme süresi (boot) testinde Windows XP'yi ve Windows Vistayı ekarte etti. Vista halefi 20 saniye içerisinde kullanılabilir masaüstüne ulaşırken, XP 23 saniye biraz daha fazla süreye ihtiyaç duydu. Vista RTM'de 27 saniye, Vista SP1 de ise 31 saniyeye ihtiyaç duydu.

Farklı sistem bileşenlerinin performansını ölçüldüğü Passmark performans testinde Windows 7 build 6956 1007,5 puan ile yine birinci sıraya yerleşti. Vista'nın RTM sürümü 1001,3 puan, XP SP3 992 puan, Vista SP1 ise 986,6 puana ulaşabildi.

PCMark Vantage testinde benzer bir tablo meydana geldi fakat aradaki farklar daha da açıldı. Windows 7 build 6956 5233 puan alırken, Vista RTM 4807 puan aldı. XP SP3, Vista SP1 sırasıyla 4708 ve 4762 puan aldı.

Windows 7'nin aleyhine sonuç veren tek test Cinebench R10 oldu. Bu testte Build 6956, selefi Vista'ya yenildi. 3. sıraya Vista SP1 yerleşirken son sıra XP SP3'e kaldı.

Yapılan tüm bu testlerde Windows 7'nin beta öncesi bir sürümünün kullanıldığı göz önünde bulundurulmalı. Microsoft'un kendisi nihai sürüm çıkmadan benchmark testleri yapılmasını tavsiye etmiyor. Fakat Zdnet editörünün testleri Windows 7'den nasıl bir performans beklenmesi gerektiği konusunda kullanıcıya ışık tutuyor.

Kaynak: Chip Dergisi

• xpden daha iyi olcak! buna inanıyorum(aslında inanmak istiyorum)...
  • dostlar bu build 6956 da ilaç sidebarı neden bozuyor ilaçlanınca sidebar çalışmaz oluyor.ayrıca nero yükleyebilen oldumu?
  • Windows 7'nin en son sürümü olarak bilinen Windows 7 build 7004'ait olduğu öne sürülen bir ekran görüntüsü daha sızdırıldı. :

Windows 7 Seven Kullanıcıları

Kaynak:http://shiftdelete.net
  • 64 bit versiyonun en son betası 6936 mı arkadaşlar
  • 7004 ne zaman çıkçakmış?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

7004 ne zaman çıkçakmış?

İnternetteki haberlerde 7000li sürümlerin Beta 1 olarak kabul edildiği söyleniyor ve Ocak 2009'da çıkacakmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.