Şimdi Ara

Windows 7 Seven Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Microsft'un Vistadan Sonra Daha Doğrusu Vista Kullanıcılarından Gelen Tepkilerden Dolayı Çıkartmış Olduğu Windows Seven 7 Beta da Olsa Kullanıcılarıyla Buluştu.Bende Kullananlar arasında girdim.Kendi Görüşümü Belirtmek istiyorum Tek Kelimeyle Süper Diye Bilirim.Vistaya Görselliği Olarak Benzerliğiye Dikkat Çeken Windows 7 nin Kullanımı Çok Rahat.Pc yi Kasmıyor.Remi %30 ila 40 arasında kullanıyor Bir Kaç Eksiği Bulunuyor ama Sonuçta Beta Sürümü Bende bu Konuyu Mod Arkadaşlardan Rica Ederek Üst Konu Yapmalarını ve Windows 7 Seven Kullanıcılarını Bu Başlık Altında Bilgilerinizi Paylaşmaya Davet Ediyorum.Hepinize Teşekkür Ederim..Bir Kaç Resim Yolluyorum Umarım Sizde Kullanır ve Görüşleriniz Bu Başlık Altında Belirtirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zileli1 -- 15 Aralık 2008; 0:15:35 >

• kullanımı esnek, vista gibi bilgisayarı kasıp,güç kaynağını emmiyor. pre-beta olmasına rağmen sistem dosyalarını fazla kurcalamazsanız vistadan daha stabil görünüyor. benim makinada 6956 pre-beta kurulu, betasını 13 ocak tan sonra umarım deneme imkanım olur.
  • Bununda vtp gibi bi şeysi varmı böyle xp ye uyarlasak
  • Bende kullanıyorum 7 ama Network sımgesı aynı değil vede yandakı gadget lar falan yok sen en son surumumu ındırdın ?
  • 3 gün sonra kendi kendini imha etmesin?
    beta kullanım süresi dolmuştur falan diye
  • Yok aktivitasyon kodu girmezsen 30 gunluk deneme suresı onu gırersen suresiz oluyor işte diledigin gibi kullanıyorsun.
  • bende kullaniyorum ve cok gusel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artık bu işletim sisteminden konusulmaya baslandı betası kullanılıyor merak ettıgım vısta gıbımı olacak yanı basıc,home,ultımate win 7 de neye gore ayırım yapacaklar kesın cıkıs 2009'mu bıraz oyun performaslarından bahsedebılırsenız sevınırım genelde boyle konularda resımlerden baska bır acıklama bulunmuyor
  • 6801 versiyonu yüklü bende. oyun performansı olarak sadece nba 2k9 u deneme fırsatım oldu, uyumluluk modunda vista dan farksız olarak çalışıyor. uyumluluk modu açık olmadığı zaman ekran kartı vista driverı yüklü olduğu için kafası karışıyor işletim sisteminin, oyun içinde zaman zaman takılmalar oluyor notebook umun tüm vista driver larını tanıdı. vista ya göre şimdilik çok büyük yenilikler yok pre-beta olduğu için. yüklediğim hiçbir temel programda sorun yok, ms office 2007, winamp, winrar, limewire vs... sorunsuz çalışmakta.
    ilginç bir not, vista da 3,1 alan sistemim win7 de 3,4 alıyor tamamen aynı driverlar ile

• vista'dan dolayı çılgına döndüğüm bir gün deneme amaçlı kurmuştum ama

artık vazgeçmek mümkün değil

son derece hızlı ve sorunsuz bir işletim sistemi

notebook'umun bütün sürücülerini tanıdı ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor

vista'daki gibi kasılma ve bekleme derdi yok

beta sürüm olduğuna bakmayı , hemen yükleyin, kaliteyi görün

30 günlük deneme sürümünü internetteki ilaçlar sayesinde kaldırmak mümkün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willerdem -- 14 Aralık 2008; 18:31:00 >

• acaba bilg.ime nasıl yükleyebilrim?? boş dvd'm yok. boş bir hdd ye kuracağım. herhangi bir dvd vs. kaydetmeden kurabilir miyim??

biri kurulumunu kısa bir özetle anlatırsa memnun olurum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

acaba bilg.ime nasıl yükleyebilrim?? boş dvd'm yok. boş bir hdd ye kuracağım. herhangi bir dvd vs. kaydetmeden kurabilir miyim??

biri kurulumunu kısa bir özetle anlatırsa memnun olurum...

Kurulumunda zorlanacak bir şey yok.
    İnternetten indirir ve onu dvd'ye yazdırırsın (boş dvd almalısın ) sonrada bilgisayarının açılışında dvd'den boot edersin.

Daha önce vista veya xp kurulumu yaptıysan farklı bir yanı yok
  • edit...

az önceki sorunlarımın hepsini hallettim. şimdi sadece tek bir sorum var. windows 7 kurulurken hangi hdd ye kurulacağını soruyor mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 14 Aralık 2008; 21:54:22 >
  • biraz ilkel bir soru olacak ama Türkçesi de çıktı mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

artık bu işletim sisteminden konusulmaya baslandı betası kullanılıyor merak ettıgım vısta gıbımı olacak yanı basıc,home,ultımate win 7 de neye gore ayırım yapacaklar kesın cıkıs 2009'mu bıraz oyun performaslarından bahsedebılırsenız sevınırım genelde boyle konularda resımlerden baska bır acıklama bulunmuyor

Sadece 3 değişik modeli var Home pre ve ultimate şunu söyleyebilirim vistadan kat kat hızlı ve kasma yok ama ilerde güncellemeler yollandıkça ağırlaşırsa ayrı bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiLiTaNT

Bununda vtp gibi bi şeysi varmı böyle xp ye uyarlasak

Arkadaşım Uyarlamana Gerek Yok Çok Rahat Çalışıyor Xp Gibi Deneyip Görmenizi Tavsiye Ederim
  • @Zileli1 yorumların için teşekkürler, yorumlarından dolayı merakettim ve yakın bir zamanda yüklemeyi düşünüyorum bakalım. Vista'da en büyük sıkıntım durduk yere işlemcinin ve HDD'nin kullanılmasıydı, bunda böyle bir problem yok heralde yorumlardan anladığım kadarıyla.
  • kullanan arkadaşlar vista ile aralarındaki farkları yazabilirler mı??? Böyle kuru kuru tanıtım olmuyo... yani soru şu: performans haricinde terfi etmek için başka ne gibi sebepler var??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

kullanan arkadaşlar vista ile aralarındaki farkları yazabilirler mı??? Böyle kuru kuru tanıtım olmuyo... yani soru şu: performans haricinde terfi etmek için başka ne gibi sebepler var??

Terfi etmek için vistadan daha stabil olması en büyük avantaj bence.Görünüm efekt olarak vistayla aynı vista kulanamak isteyipte pc yi kastığı için kullanamadığımız için Windows seven bence kulanmaya değer bir işletim sistemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

@Zileli1 yorumların için teşekkürler, yorumlarından dolayı merakettim ve yakın bir zamanda yüklemeyi düşünüyorum bakalım. Vista'da en büyük sıkıntım durduk yere işlemcinin ve HDD'nin kullanılmasıydı, bunda böyle bir problem yok heralde yorumlardan anladığım kadarıyla.

Evet arkadaşım aynen dediğin gibi işlemci performansını tam olarak alıyorsunuz remide çok az kullanıyor yani bana göre microsoft kendini affettireceğe benziyor vistadan dolayı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.