Şimdi Ara

WİNDOWS 7 SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu başlık altında windows 7 sürümlerinde karşılaşılan sorunlar ve çözümleri paylaşırsak birçok kişi buradan istifade eder...

• o zaman ilk ben sorunumu anlatayim. gunlerden c.ertesi vistam la ben guzelce gecinip gidiyorduk biryerlerden temin ettigim win.7 ultimat 64 biti kuruverdim makinaya .
    ama maalesef sorunlarla bogusmaya basladim.
    1.si...sistem puanim kac diye bir basiyim dedim birkac dakka donanimlari aradi taradi en sonunda hata var dedi hatanin ya surucuden yada bilesenlerden oldugu yaziyordu.
    2.si...ayni hatayi 3dmark vantage programini calistirdigimda aliyorum donamilari tariyor ve bir hata var diyor.
    zannedersem ufak bir dosya eksikmis.
    3.sorun ise vistada iki monitore ayni anda goruntu gelebiliyordu ama bunda birturlu beceremedim pc yi acinca sadece bir monitore goruntu geliyor .ama benim istedigim her ikisinede ayni anda goruntu gelmesi.yani atini catalys menusunde her iki ekransiralamasi 1 olarak gozukmesi lazim ama olmuyor.

Intel Core i5 750 2660mhz
    GIGABYTE GA-P55M-UD2
    Corsair XMS3 2x2048MB DDR3
    XFX Radeon HD 4870 1gb
    WD Caviar SE16 3200AAKS, 320GB, SAT2,
    corsair PSU 650 Watt,
    ARCTIC cpu COOLING Freezer Xtreme Rev.2
    Arctic Cooling gpu Accelero TWIN TURBO

• Ben yaşadığım sorunu aşağıdaki linkte anlattım.

http://forum.donanimhaber.com/m_35338435/tm.htm

Özetlersek vista ve xp'de yaptığım oc'yi win 7'de yapınca ekran kartı driverı devre dışı kalıyor. OC'yi geri alınca ekran kartı driverı devreye giriyor.

Ekran kartı driverı devre dışıyken pencerelerin kapatılması sırasında titreme olmazken, ekran kartı driverı devreye girince pencereleri kapatırken titremeler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 25 Ekim 2009; 20:58:23 >
  • Sorunlarla ilgili bir üst konu var zaten

http://forum.donanimhaber.com/m_29885855/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 27 Ekim 2009; 15:25:39 >
  • bi sorum olacak arkadaşlar

win7 yi cd den kurarken, otomatik olarak vistaya format atacak mı? yoksa önce bizim mi atmamız gerekiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.