arkadaşlar elimde bir htpc pc var, amd 4200 işlemci ocz 2gb ram seagate 640gb hdd mevcut, bu sistemde çok dandik bir psu kullanılmış, normalde 8800gt ekran kartıda var ama bu yüzden kullanamıyorum, gelelim soruna, pc yi aldığımda üstünde win. 7 nin 7100 sürümü vardı ben elimdeki 7600 sürümünü ve ultra xp yi kurmak istedim ama malesef c ye format atıp dosyaları yükledikten sonra bir türlü kuruluma geçmedi, (bu arada d de 380gb lık hd film arşivi duruyor. uzun uğraşlar sonucunda kağnı hızıylada olsa win 7 7600 ü kurdum. ancak şu anda malesef d bölümünü görememekteyim. nasıl görebilirim? diskte yeni bölüm oluşturma aracına girdiğimde 383gb lık bir bölüm görüyor ama harf adı yok ve ekleyemiyorum. ne yapmam gerekir?
yokmu bu konuda söz sahibi bi babayiğit?
denetim masasına gir.yönetici araçları böümünü içinde disk yönetimi var.
quote:
Orijinalden alıntı: Dj Peace
diskte yeni bölüm oluşturma aracına girdiğimde 383gb lık bir bölüm görüyor ama harf adı yok ve ekleyemiyorum. ne yapmam gerekir?
onuda denediğimi yazdım arkadaşım ama bölüme harf adı atanmamış (örneğin d gibi) bunu yapmaya çalıştığımda ise malesef yapılamıyor. ama sorunumu başka yoldan hallettim veri kurtarma programıyla verilerim silinmemeiş olmasına rağmen yarısından feragat ederek c ye kurtarma yaptım sonra kalan kısmı biçimlendirdim. gitti 200gb hd film :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme