Şimdi Ara

Windows 7 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarım ile 3 hafta önce köye gittim arabada ama köyde hiç açmadım. Geri dönünce bigisayarın windows açılıyor sayfasından sonra mavi ekran verdiğini fark ettim ve biraz uğraştım. Başlangıç onarmada işletim sistemini görmediğini gördüm sistemin ve galiba harddisk bozuldu dedim.

İki gün sonra onarmak için açtığımda başlangıç onarmadan sonra windows kur seçeneği çıktı ve yükledim. Bu zaman diliminden geçen pazara kadar sorun olmadı. Bilgisayarda üç dört saattir dizi izliyordum flash playerda sorun çıktı ve mavi ekran verdi. O gün bir daha açamadım. Salı günü tekrar açtığımda çalışmadı ama ikinci açılışta çalıştı. Akşam kapattım ve çarşamba çalışmadı. Ben onarmaya çalıştım ama olmadı. Bir açılışta harddiski görüyor bir açılışta görmüyor gerçekten çok sinir bozucu. Bir de bu sabah babam düzeltcem diye benim eskiden oluşturduğum onarma Dvdsi ile tüm C kısmını silmiş.

Windows kurmaya çalışıyorum bililer toplanıyor kısmında driver istiyor arçelikin laptopla verdiği driver dvdsinden gösteriyorum bin tane şey buluyor ama yüklemiyor. İlk bozulduğunda da driver istiyordu ama sonra bişi oldu istemedi ve ben düzeltmiştim ama bu sefer tık yok.

Ben harddiskte temassızlık olduğunu düşünüyorum acaba nasıl onarabileceğim hakkında yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

• harddiskinde donanımsal sorun var ayrıca dediğin gibi temassızlık da olabilir. harddiskin kablolarını kontrol et derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.