Bildirim
windows 7 starter ı-- windows 7professional a yükseltme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkan0640
ben yeni bir laptop aldım windows 7 starter yüklü. orjinal bir windows 7professional cdsi buldum, bilgisayara format çekmeden yükseltme gibi bir olay olabiliyormu, yani starter ı silmeden üzerine professional yüklenebiliyormu. yardımcı olursanız sevinirim.....
yükleniyor evet -
Yuklenebilior -
orjinal veya sahte dvd önemli değil, önemli olan lisans kodu, elinde professional için lisans kodun varsa zaten yükseltme yapma sıfırdan temiz kurulum yap -
bu orjinal cd asla internete bağlanmayacak olan başka bir bilgisayarla gelmiş cd dir onun lisans koduyla bu işi yapabilirmiyiz. microsoft işi çakmasın sonra
quote:
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.
orjinal veya sahte dvd önemli değil, önemli olan lisans kodu, elinde professional için lisans kodun varsa zaten yükseltme yapma sıfırdan temiz kurulum yap
-
Bir bilgisayara kur.Ama interneti bağlama.Doğruluk kontrolü yaparsa... e biliyorsun artık -
millet hırszlık için her türl yola basvuruyo tebrikler valla -
quote:
Orijinalden alıntı: serkan0640
bu orjinal cd asla internete bağlanmayacak olan başka bir bilgisayarla gelmiş cd dir onun lisans koduyla bu işi yapabilirmiyiz. microsoft işi çakmasın sonra
quote:
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.
orjinal veya sahte dvd önemli değil, önemli olan lisans kodu, elinde professional için lisans kodun varsa zaten yükseltme yapma sıfırdan temiz kurulum yap
kutu lisansı değilse olmayabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X