Şimdi Ara

windows 7 starter ı-- windows 7professional a yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yeni bir laptop aldım windows 7 starter yüklü. orjinal bir windows 7professional cdsi buldum, bilgisayara format çekmeden yükseltme gibi bir olay olabiliyormu, yani starter ı silmeden üzerine professional yüklenebiliyormu. yardımcı olursanız sevinirim.....

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan0640

ben yeni bir laptop aldım windows 7 starter yüklü. orjinal bir windows 7professional cdsi buldum, bilgisayara format çekmeden yükseltme gibi bir olay olabiliyormu, yani starter ı silmeden üzerine professional yüklenebiliyormu. yardımcı olursanız sevinirim.....

yükleniyor evet
  • Yuklenebilior
  • orjinal veya sahte dvd önemli değil, önemli olan lisans kodu, elinde professional için lisans kodun varsa zaten yükseltme yapma sıfırdan temiz kurulum yap
  • bu orjinal cd asla internete bağlanmayacak olan başka bir bilgisayarla gelmiş cd dir onun lisans koduyla bu işi yapabilirmiyiz. microsoft işi çakmasın sonra
    quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

orjinal veya sahte dvd önemli değil, önemli olan lisans kodu, elinde professional için lisans kodun varsa zaten yükseltme yapma sıfırdan temiz kurulum yap
  • Bir bilgisayara kur.Ama interneti bağlama.Doğruluk kontrolü yaparsa... e biliyorsun artık
  • millet hırszlık için her türl yola basvuruyo tebrikler valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 pro Oem Key
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan0640

bu orjinal cd asla internete bağlanmayacak olan başka bir bilgisayarla gelmiş cd dir onun lisans koduyla bu işi yapabilirmiyiz. microsoft işi çakmasın sonra
    quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

orjinal veya sahte dvd önemli değil, önemli olan lisans kodu, elinde professional için lisans kodun varsa zaten yükseltme yapma sıfırdan temiz kurulum yap

kutu lisansı değilse olmayabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.