Öncelikle hoşbulduk, Şİmdi bu temelardan dark olanı kurmayı düşünüyorum ama çelişkide kaldım. Bir zamanlar xp üzerine vista tema kuruyorduk onların boyutları daha küçüktü. Şimdi 4gb lara çıkmış işin boyutu. Ben bu temalardan birini kurdum diyelim bu performansı etkiliyormu, açılışta ve diğer işlemlerimde pc yi zorlar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: BORUBEY06
Öncelikle hoşbulduk, Şİmdi bu temelardan dark olanı kurmayı düşünüyorum ama çelişkide kaldım. Bir zamanlar xp üzerine vista tema kuruyorduk onların boyutları daha küçüktü. Şimdi 4gb lara çıkmış işin boyutu. Ben bu temalardan birini kurdum diyelim bu performansı etkiliyormu, açılışta ve diğer işlemlerimde pc yi zorlar mı?
şahsım adına cevap vereyim ben denedim performansta felan hiç etkisi olmadı ayrıca temaların boyutu 4gb felan değil işletim sistemi bile o kadar değil tanesi 8 10 mb civarlarında.
Bana teamwiverden yardım edebilecek varsa pm atabilirmi ???
quote:
Orijinalden alıntı: BasmayınDedeler
herşey açık açık anlatılıyor kardeş neyini anlamadın
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
Orijinalden alıntı: BasmayınDedeler
herşey açık açık anlatılıyor kardeş neyini anlamadın
krds bnm Windows Theme Installer i yüklemekte sıkntım var yardım etsen nolurdu
bu hatayı alıyorum
omeeeer54
kullanıcısına yanıt
yanlışmı görüyorum windows8 ' e mi deniyorsun bunu
Teşekkürler hocam bakıyorum şimdi hepsine inşllah link günceldir :)
quote:
Orijinalden alıntı: -ToLGaHaN-
Teşekkürler hocam bakıyorum şimdi hepsine inşllah link günceldir :)
bir sorun olmaması lazım
hocam resimlerde temaların çoğu yabancı dil görünüyo temayı uygulaynca türkçe sorunu olmuyor değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: ışık_medeniyeti
hocam resimlerde temaların çoğu yabancı dil görünüyo temayı uygulaynca türkçe sorunu olmuyor değil mi
yok be hocam ne yaptın
Allah razı olsun beni bu çelişkiden kurtardın şimdi
hatanın aynısı bendede oldu hocam win7 home premium nedeni ne sizce windows/explorer.exe bak erişim engellendi diyor
quote:
Orijinalden alıntı: ışık_medeniyeti
hatanın aynısı bendede oldu hocam win7 home premium nedeni ne sizce windows/explorer.exe bak erişim engellendi diyor
DİKKAT : Sorun çıkmaması için Denetim Masası >> Kullanıcı Hesapları >> Kullanıcı Hesabı Denetimi Ayarlarını Değiştir >> En alt seviyeye yani hiçbir zaman uyarma yapın ve Tamam deyiniz.
yaptım ama sanırım yukarıda reklamı olan resimdeki gibi bir görünümde değilmiş kardeş ya tek değişen sol alt köşedeki windows logosu yerine siyah bir elma çıkması oldu bir hata yok değil mi leopard 3 temasının bu kadar basit olacağını sanmıyorum çünkü