Şimdi Ara

♦WİNDOWS 7 SÜPER & DEV TEMA ARŞİVİ (ANA KONU) RESİMLİ ANLATIM♦ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
13
Favori
93.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yaptıysam olmadı malesef mac os temasında mı sorun var sizce ? ben söyledikleriniz adım adım yaptım zira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ışık_medeniyeti

ne yaptıysam olmadı malesef mac os temasında mı sorun var sizce ? ben söyledikleriniz adım adım yaptım zira.

Olabilir başka deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz bu temaları denediniz mi hepsi çalışıyormu bende çalışmadı nedense yani ne yaptıysam da olmadı tüm kullanıcı hesap denetimlerini ve antivirüsü bile kapatmama rağmen
  • quote:

siz bu temaları denediniz mi hepsi çalışıyormu bende çalışmadı nedense yani ne yaptıysam da olmadı tüm kullanıcı hesap denetimlerini ve antivirüsü bile kapatmama rağmen

evet denedim

windows 7 ultimate kurun home kadar dandik bir sistem yok
  • ben samsungu aldığımda pc kutusunun içinde premium çıkmıştı kardeş mecbur bununla format atıyorum malesef ama hiç kimse de ultimate format cd si vermiyor ki kurayım.. belki de dediğiniz gibi windows sürümüm dandik ondan olmuyordur ultimate sürümü indirebileceğim güvendiğiniz bir site var mı
  • quote:

ben samsungu aldığımda pc kutusunun içinde premium çıkmıştı kardeş mecbur bununla format atıyorum malesef ama hiç kimse de ultimate format cd si vermiyor ki kurayım.. belki de dediğiniz gibi windows sürümüm dandik ondan olmuyordur ultimate sürümü indirebileceğim güvendiğiniz bir site var mı

bunları buradan konuşmamız bu konu için doğru değil özel mesaj atın yardımcı olacağım
  • macos yükleyelim dedik 1 sayfa hata verdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

macos yükleyelim dedik 1 sayfa hata verdi..

işletim sisteminiz windows 7 ultimate veya professional değilse hata alıyorsunuz

birde theme patcher ' i felan sorunsuz yüklediniz dimi

şuan evde değilimde bir ara sırf sizin için deneyeceğim macos ' u
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

macos yükleyelim dedik 1 sayfa hata verdi..

işletim sisteminiz windows 7 ultimate veya professional değilse hata alıyorsunuz

birde theme patcher ' i felan sorunsuz yüklediniz dimi

şuan evde değilimde bir ara sırf sizin için deneyeceğim macos ' u

hallettim tşk. fena da olmadı. ama win7 üzerinden macos oldu. beklentim fazlaydı galiba. :)
    bu arada bu saatte neredesin, bekar olmak böyle bir şey sanırım. :)

• quote:

hallettim tşk. fena da olmadı. ama win7 üzerinden macos oldu. beklentim fazlaydı galiba. :)

hadi bakalım iyi olmuş.

evet beklentiyi yüksek tutmamak gerekiyor bunlar basit bir tema dosyası sonuçta çok benzetenler var ama çok uğraştırıcı rainmeter vs programlar felan bir ara daldım ben içine işte bu konuları hazırlarken sonu yok yahu çok uğraştırıyor

evde değilim derken istanbuldaki evimde değilim ildışındayım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Nisan 2014; 4:16:16 >
  • quote:

quote:

hadi bakalım iyi olmuş.

evet beklentiyi yüksek tutmamak gerekiyor bunlar basit bir tema dosyası sonuçta çok benzetenler var ama çok uğraştırıcı rainmeter vs programlar felan bir ara daldım ben içine işte bu konuları hazırlarken sonu yok yahu çok uğraştırıyor

evde değilim derken istanbuldaki evimde değilim ildışındayım hocam

eyv. sende benim gibi erken yatıp uykunu mu aldın n'aptın?
    2.5 saat olmuş uyanalı. neyse ben kaçar.
    görüşmek üzere..

• bu arada taklitin 10 numara haberin olsun. :)
  • ellerine sağlık
  • bu konuların görüntülenme sayısı çok fazla ama mesaj atan yok.

herkes işini gördükten sonra çıkıyor direk.

emeğe saygı yapmayı unutmayalım.

bir teşekkür yeter böylece konu yukarı çıkar ve daha çok kişi görür.
  • hocam hangi klasöre girsem sınıf kaydedilmemiş hatası alıyorum açmıyor silmek istiyorum nasıl sileceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 17 Ağustos 2014; 18:00:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

hocam hangi klasöre girsem sınıf kaydedilmemiş hatası alıyorum açmıyor silmek istiyorum nasıl sileceğim?

bilgisayarı güvenli modda açıp sistem geri yükleme yap.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

hocam hangi klasöre girsem sınıf kaydedilmemiş hatası alıyorum açmıyor silmek istiyorum nasıl sileceğim?

bilgisayarı güvenli modda açıp sistem geri yükleme yap.

hocam ben direkt yaptım sistem geri yüklemeyi şu anda explorer.exe gelmedi açılmadı bende görev yöneticisinden chrome.exe yi açtım öyle girdim şu anda bide sizin dediğiniz gibi deneyeyim
  • Uygulama nasıl açılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alireisdhf

Uygulama nasıl açılıyor ?

hangi uygulama
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.