hocam çalışdığım yerde 2 tane 4 1 tane 8 mb internet var 8 mb internet güvenlık kamerasının olduğu bilgisayarda çalışıyor ve 1 tanede notebook da wireless den çalışıyor buralarda sıkıntı yok sıkıntı yan tarafdan almaya kalkdığımızda kablo cekdık 8 mb almak ıcın dırek bağladım calısmıyor. 7 ayrı swıtchle denedım yine calısmıyor makınaya format attım ılk formatta calısdı win xp de sonra açılınca çalışmadı yerel ağ bağlantısı sınırlı yada yok yazıor durumdan bakınca giden var gelen 0 win 7 kurdum ultımate ılk format bıtınce problem yok kapanıp acıldı tanımlanmayan ağ dıyor bana saçma gelen sorunlar var kablo mu sorun dedık 8 kere jack bastık olmadı 4 mb lerın 1 tanesınde gırıyor dığer 4 mb de girmiyor 8 mb dede girmıyor 8 mb 48 lık swıtch lere verıyorum ordan kendıme kablo cekıyorum elle ıp verıyorum gene tanımlanmayan ağ dıor otomatığe alıyorum yine aynısını dıyor otomatıkde 4 mb den giriyor ne yapdıysam olmadı ethernetı kaldırdım yenıden kurdum baska makınada denedım olmadı cıldırmak uzereyım artık delı olacam sorun kabloda desek 4 mb de gırıyor ötekı 4 mb de gırmıyor 8 dede kablo bozuk olsa 4 mb dede gırmezdı sorun modemde desek güvenlık kamerası makınesınde gırmezdı sorunu ben bır turlu bulamadım fıttıracam doru durust çözumde bulamadım ALLAH aşkına bı yardımcı olun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme