Bildirim
Windows 7 Tema nasıl uygulanıcaz ?
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
3 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sheqilsizz
Selam kolay gelsin arkadaşlar bilgisayarıma windows 7 tema indirdim de nasıl uyguluyacaz. themes dosyasına atıcazda ben bulamadım themes dosyasını windows klasöründe themes dosyası yok ? yardm pls
Burda anlattığım gibi kurabilirsin zamanında bir forum için yapmıştım şimdi uçtu gitti forum değişti konular kaldı.Dosyaları internette arayıp bulman lazım.Kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grey123 -- 10 Şubat 2014; 16:09:28 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: grey123
quote:
Orijinalden alıntı: Sheqilsizz
Selam kolay gelsin arkadaşlar bilgisayarıma windows 7 tema indirdim de nasıl uyguluyacaz. themes dosyasına atıcazda ben bulamadım themes dosyasını windows klasöründe themes dosyası yok ? yardm pls
Burda anlattığım gibi kurabilirsin zamanında bir forum için yapmıştım şimdi uçtu gitti forum değişti konular kaldı.Dosyaları internette arayıp bulman lazım.Kolay gelsin
tşk ederim kardeşim saolasın
-
kişiselleştirme bölümünde teman gözükmüyormu ?
öyle bir panelin yoksa bunu kur: (kendi uploadım)
http://letitbit.net/download/77001.77ccc9b7526d17c446401c57f0e1/Windows_7_aero_ve_kisil_lestirme_menusu.rar.html
Bu arada link paylasmak serbest diye biliyorum değilmi ? :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 4 Ağustos 2014; 16:07:43 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X