Kullanmayacağınız özelliklere neden işlemci ve ram ayırıyorsunuz? Ultimate, adını bile duymadığınız arka fonda birçok ekstra özellik çalıştırıyor. Home Premium öneririm.
home editionda back up hadisesi yok diye biliyorum acaba yanlışmı ultimate vista ve win7 de harici disk e kopya alabiliyorum ve sistem yavaşladığında aldığım temiz kopyaya geri yüklüyorum bunu kullandığım için ult kuruyorum laptopumda bile win7 64 bit kurulu şu anda hız yeterli vistadan hızlı özellikle açılıp kapanmada farkı hissedebiliyorum home lerde bu özellik varsa bende kurarım kullanmadığım özellikler için nediye hızdan taviz vereyimki birde vista ultimatede dreamscene özelliği vardı win7 dede çıkar yakında
quote:
Orijinalden alıntı: Enochian.
Aynı işletim sisteminin 64 bit versiyonu, kis 2009 ve deamon tools lite bende de yüklü, sistem paneline bakarsanız bilgisayarımın özelliklerini görebilirsiniz, kesinlikle hiçbir takılma v.s. yok. İşletim sisteminizin %99 korsan olduğunu düşünerek farklı bir windows 7 denemenizi öneririm.
Windows zaten RTM yani üretim için hazır olan windows. Çıkacak windows da benimkinden değişik olmayak (sanırım)
quote:
W7 için antivirüs olarak nod32,sanal sürücü olarakta power iso öneririm sorunsuz çalışıyor...
Poweriso da kurdum bu sefer mount ettiğim dosyayı aynen daemon da olduğu gibi çıkaramama sorunu yaşadım. Görev yöneticisinden işlemi sonlandırmaya çalıştığımda bu sefer taskmgr kilitlendi yani resetten kaçış yok. Niye böyle anlamadım şimdi daemon u da poweriso'yu da da kaldıracağım. Daemon'un pro oalnını buldum o x64 windows 7 desteği sunuyormuş sanırım. Zaten müsait olduğum ilk zamanda yeniden kuracağım. Kurmadan önce deneyeceğim. Umarım kurduğumda stabil çalışmaya başlar. Çünkü reset atma rekoruna gidiyorum. 10-15 kere reset atmışımdır :|
quote:
Orijinalden alıntı: ozan301
quote:
Orijinalden alıntı: Enochian.
Aynı işletim sisteminin 64 bit versiyonu, kis 2009 ve deamon tools lite bende de yüklü, sistem paneline bakarsanız bilgisayarımın özelliklerini görebilirsiniz, kesinlikle hiçbir takılma v.s. yok. İşletim sisteminizin %99 korsan olduğunu düşünerek farklı bir windows 7 denemenizi öneririm.
Windows zaten RTM yani üretim için hazır olan windows. Çıkacak windows da benimkinden değişik olmayak (sanırım)
Demek istediğim o değildi, yani sen korsan indirirken insanlar bu windowsu alıyor, parçalara ayırıyor, bazen içeriğinde bazı değişiklikler yapıyor, hatta reklam ekleyebiliyorlar, daha sonra upload ediyorlar. Sende bunları indiryorsun, ancak bu işlemleri yaparken bazı sorunlar çıkabiliyor, o yüzden versiyon derken sürüm versiyonu değil, başka bir yerden indir anlamında söyledim.
Pardon yanlış anlamışım. Scene sunumu olduğu için sorun çıkacağını sanmıyorum ;) Yeniden kuracağım ya artık sıktı. Eğer yine düzelmezse vistaya geçerim mecburen veya xp.
scene babanızın oğlu mu neden bu kadar güveniyorsunuz? Sorunla ilgili de: Kaspersky 2010 win7 ile uyumlu, binlerce kişi de sorunsuz kullanıyor, dolayısıyla sorunun ondan kaynaklandığını düşünmüyorum, ama beta değil final sürümünü kullanın. Benim tahminim şu tabloda sorun daemontools dan kaynaklanıyor, sorunun çözümü de yine bu forumda Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) başlığı altında paylaşılmıştı..http://forum.donanimhaber.com/m_29885855/tm.htm
quote:
Orijinalden alıntı: ozan301
Pardon yanlış anlamışım. Scene sunumu olduğu için sorun çıkacağını sanmıyorum ;) Yeniden kuracağım ya artık sıktı. Eğer yine düzelmezse vistaya geçerim mecburen veya xp.
Sağlam grupların sunumlarında hataya rastlamadım hiç. Neyse yorum yazma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme