Şimdi Ara

WINDOWS 7 ULTIMATE 7600 X64 Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta yazan sürümü torrent olarak indirdim. .rar dosya olarak indi. rar'dan çıkardım ve dvd ye çektim.Ardından xp yükler gibi restart attım ancak normal restart gibi oldu açıldığında kendi dvd içindeki setup dosyasından yüklemeye çalıştım ancak aşağıdaki resimdeki sonucu aldım ne yapmam gerektiğini çözemedim yardım ederseniz sevinirim.

WINDOWS 7 ULTIMATE 7600 X64 Yükleme Sorunu

• this installation disc isn't compatible with your version of Windows. To upgrade , you need the correct installation disc. For more information, check your computer's system information. To install a new copy of Windows, restart your computer using the installation disc, the then select Custom

Bu yükleme diskini Windows sürümü ile uyumlu değildir. Yükseltmek için, doğru yükleme diskini gerekir. Daha fazla bilgi için, bilgisayarınızın sistem bilgilerinizi kontrol edin. , Yükleme diski kullanarak bilgisayarınızı yeniden başlatın Windows'un yeni bir kopyasını yüklemek için,uygun olanı seçin

bu da çevirisi sanırım bişi söylememe gerek yok
  • Vallahi daha ne yapapmam gerektiğini anlayamadım :D :D
  • Belki direk ultimate degil senin sürümden ultimate a geçiren bi sürümü vardır öyle bişey hatırlıyorum.
  • ilk olarak senin rar dediin dosyanın uzantısı yüksek ihtimalle iso dur, o iso dosyasının içinden çıkarmadan isoyu nero ile açık diske yazarsan sorunun çözülür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.