Şimdi Ara

Windows 7 Usb Wireless Adaptör Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
36.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

7600 wnidows 7 64 bit yükledim ama bu adaptörü çalıştıramadım.vista için 64 bit driveri olan bir adaptör bu.uyumululuk modu dahil bir çok şekilde çalıştırmayı deniyorum ama olmuyor.driveri yüklerken yükleniyor ağ bağdaştrıcılara geliyor ama sonra kayboluyor.windowsu yeniden başlattığım da ise driver bulunamadı diyor.

Bu sorunu nasıl aşarız.

Ethernetle bağlanma gibi ihtimalim yok kesinlikle wireless olmak zorunda.

• windows 7 32 bit yüklersen çalışır
  • bende şuanda win 7 64 bit kullanıyorum ve bilgisayara res attığım zaman usbye bağlı modemi tanımıyor anca takıp çıkarttığım zaman tanıyor sen de böyle dene tak çıkar ve vista 64 bit için olan driveri kurmayı dene.
  • şans eseri tanıttım başka driverl felan yükleyerek ama yeniden yüklediğimde gene yüklemede sorun çıkacak gibi.bu arada usr ye mail attım windows 7 driver için çalışma olduğunu ama garanti çıkacak diye bir garanti veremeyeceklerini söylediler :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 19 Ekim 2009; 7:41:49 >
  • Kardeşim usr 5422 adapter var benim elimdede win 7 32bit işletim sistemi yükledim fakat ne yaptıysam çalıştıramadım. Yüklediğin driverin url sini veyahut kendisini ilh_s@hotmail.com adresine gönderebilirmisin. Teşekkürler şimdiden ilgine..
  • çözümü buldum sistemi oturtayım buradan paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 25 Ekim 2009; 15:17:38 >
  • Kısaca anlatayım usrobotics donanımıa aygıt yöneticisinden bulup sürücüyü elle yüklemeye çalışıyoruz aşağıdaki ekrana gelip brodcom chipsetten seçili driveri yüklüyoruz yüklücek ama hata vericek ardından internetten indirdiğimiz 64bit usr vista için driveri kuruyoruz sorunsuz çalışmaya başlayacak.yeniden başatınca pc yi bir kerelik aygıt driveri yüklenemedi gibi saçmalıcak ama çalışacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 25 Ekim 2009; 22:07:09 >
  • USR 5422 Windows 7 de nasıl çalışacak Allahaşkına yaa....
  • bu şekilde çalışması lazım benim model 5426
  • ya bende de var us robotics 5422 windows 7 de çalıştıramıyorum ve hala uğraşıyorum bilen arkadaşlar yardım etsin...:(
  • Usr 5426 kablosuz usb adaptör var bende. Windows 7 64 bit üzerinde bir türlü çalıştıramadım bunu. Windows Vista 64 sürücüsünü kurduğumda, sürücü yükleniyor gibi görünüyor ama olmuyordu. Sürücüyü aygıt yöneticisinden kaldırıp uyumluluk modunda tekrar kurdum ama nafile. Yukarıda Love_For_You nickli arkadaşın yaptığını yaptım gene olmadı. Windows XP sürücüsünü yüklemeye çaıştım, (olmayacağını bile bile) "this driver is not for your platform" gibi bir hata verdi.
    Daha sonra, tam umudu kesmek üzereydim ki, aygıt yöneticisinden falan kurcalarken alet birdenbire çalışıverdi . Nasıl olduğunu ben de tam anlamamadım ama sorunsuz çalışıyor şu an.
    Sonuç olarak, tam bir çözüm söyleyemeyeceğim ama biraz kurcalayınca çalıştırmak mümkün.

• bende de 5426 var işletim sistemim win 7 64 bit ama buradaki yöntemleri denedim bir türlü çalıştıramadım ya biraz daha açıklar mısınız mümkünse :/
  • Arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın.USR 5422 dongle windows 7 de sorunsuz çalışmaktadır.Ama halen daha piyasada xp den başka driverı yok.Uzun araştırmalarımdan sonra bir sitede şu sürücüyü bulmuş ve o zaman kullandıgım vista'ya tanıtabilmiştim.RapidshareVe vistada çalıştırmıştım.Bir süre sonra windows 7'ye terfi edip aynı sürücü ile tanıtmayı başardım.Fakat format atığım için driverı kaybettim.Rapidshare'de sağolsun free userlara downloadı askıya almış durumda.Premium occunta sahip bir arakdaş bunu diğer upload sitelerinden birine yüklerse çok iyi olur. Hem ben yardımcı olmuş olurum hemde onun işi çözülmüş olur teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: intheEnd89

Arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın.USR 5422 dongle windows 7 de sorunsuz çalışmaktadır.Ama halen daha piyasada xp den başka driverı yok.Uzun araştırmalarımdan sonra bir sitede şu sürücüyü bulmuş ve o zaman kullandıgım vista'ya tanıtabilmiştim.[link=http:/****.com/files/67426332/USR5422_MSVista_Beta.rar****[/link]Ve vistada çalıştırmıştım.Bir süre sonra windows 7'ye terfi edip aynı sürücü ile tanıtmayı başardım.Fakat format atığım için driverı kaybettim****'de sağolsun free userlara downloadı askıya almış durumda.Premium occunta sahip bir arakdaş bunu diğer upload sitelerinden birine yüklerse çok iyi olur. Hem ben yardımcı olmuş olurum hemde onun işi çözülmüş olur teşekkürler.
    ,

sizin dediğiniz driver sanırım vista için olandı.Ama win 7 için tanıtmak pekte kolay olmaz sanırım.Adresi tam olrak yazarsanız ben internetten araştırablirim.

• net master WUS R 300U KULLANIYORUM.

içinde xp - vista için driver var. şuanda da win732 bit tede sorunsuz

HB de şuanda bulunabilecek en sorunsuz - çekimi güçlü - güçlü - UCUZ wirelles adaptör.

http://www.hepsiburada.com/netmaster-wn-r300u-802.11n-150-300-mbps-wireless-usb-adaptor/productDetails.aspx?categoryid=103939&productid=bd999291

• yokmu arkadaşlar bu sorunu çözebilen bende halen kullanamıyorum
  • ben de win7 64 bit e geçtim. Benim airteis wus-300 çalışmadı 64 bitte. Ben de TP Link aldım 821 modelini. Süper çalışıyor valla. Nazar değmesin. :)

bu durumda elimde satılık bir wus300 olmuş oluyor..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkguler -- 2 Nisan 2010; 15:20:21 >
  • ya bnmde sorunlar aynı win7 de çalışmıyor wifi adaptörüm ama xpde sorunsuz ne yapcam driver ı kurdum başarılı oldu yazıyor ağlarıda görüyor ama bağlanmıyor bağlantı başarısız
  • En sonunda buldum şuan windows 7 de çalışıyor.
    İşte link arkadaşlar

• hangi model için bu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.