Şimdi Ara

Windows 7 Usb Wireless Adaptör Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
36.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    win 7 de usr8422 çalışmamasıyla ilgili sorunu çözdüğünü yazmışsın ama link ölmüş sana zahmet mail atabilirmisin. ademkurt06@hotmail.com
    şimdiden çok sağol
  • arkadaşım acil banada lazım gönderirmisin sayimevgin@hotmail.com
  • Arkadaşlar USR5422 için yukarıda verilen link silinmiş, nettede aradım bulamadım 5422 için vista yada windows 7 sürücüsü elinde olan varsa ve uplad ederse sevinirim. XP driveri kesinlikle win7 de çalışmıyor.
    Win 7 için bu adaptör için sürücü çıkmamış ancak 3-4 yıl önceki mesajlarda bazı arkadaşlar vista için beta bir sürücü çıktığını ve bununda win7 de çalıştığını söylüyorlar ne yazıkki onların verdiği linlerde silinmiş. Dosya adıda şöyle "USR5422_MSVista_Beta.rar"
  • arkadaşlar bende de USR5475 vin7 driveri lazım olan yollarsa sevinirim onur_gw@hotmail.com
  • arkadaşlar bende de USR5426 vin7 64 bit driveri lazım olan yollarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teblig -- 30 Ağustos 2012; 15:28:45 >
  • Aynı sorun bende de vardı. USR 5426 wireless adaptörü bir türlü yükleyememiştim. Hatta adaptörü bilgisayara taktığım an windows 7 sapıtıyor ve kapanıyordu. Bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp vista için olan driveri yüklemeyi denedim, kurulum tamamlanmadı, ben de görev yöneticisini başlatıp kurulumu sona erdirdim ve windows 7 yi normal modda tekrar çalıştırdım. Windows açıldığında sağ alt köşede yeni donanım başarıyla yüklendi iletisini gördüm :))

Kısacası, vista için olan driveri güvenli modda yüklemeyi deneyin..
  • Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım.
    Hatta 2 tane farklı marka usb adaptör aldım ama genede çalışmamıştı

Daha sonra araştırdım ve çözümü buldum
    Umarım sizinde içinize Yarar.

Başlat - Çalıştır 'a Gelin

services.msc yazın entere basın

Kablosuz Yerel Ağ Otomatik Yapılandır seçeneğini bulun
    Büyük ihtimal devredışıdır.
    Onu Otomatik yapın ve Başlat butonuna basın

Sorun çözülecektir.

Saygılar
  • Aygıtı taktım ama çalışmadı windows update den ara dedim yaklaşık 7-8 dk sonra kendiliginden win 7 64 bitte çalışmaya başladı.Benimkinin modeli 5475 sıkıntı yok çalışıyor.Zaten her kurdugumda çalışmaz kurcalarken olurdu bu defa 64 bit kurunca yapamadım.Baya ugraştırdı.http://support.usr.com/support/product-template.asp?prod=5423 burdan 24 olan sürücüyü indridim olmadı.
  • W7 64bit kullanıyorum everest 760n wifi adaptör aldım aygıtı tanımıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar gecenlerde arkadasim tp link ve 321g ile beraber usr 5426 vifi alicisi hediye etti tp linkte vin 7 64 bit driver oldugu icin sorun olmadi ama usr 5426 nin vin7 64 bit driveri yok. Donanim kimligi ile pcidatabase sitesinden sorguladim ama nafile. Aklima soyle bi cozum geldi ve isede yaradi su an vin7 64 bit simtemde bu alici sorunsuz calisiyor. Nasil derseniz once alicinin hangi cipsete sahip oldugunu ogrendim. Bu cipsetle uretilmis baska markalarin sitelerinden driverlari indirmek kaldi geriye. Ben ilk denememde belkin marka vifi alicinin 64 bit driverini kurdum ve artik usr5426 vifi alivi belkin olarak sorunsuz calisiyordu. Umarim driver arayan arkadaslar faydalanir. Mobil oldugumdan linki pc ye gecince verecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link budur arkadaşlar
    http://www.belkin.com/us/support-article?articleNum=4524

Version 3xxx olan vista 64 bit driver ama vin7 64 bitte sorunsuz çalışıyor. Artık usr5426 alıcı sistem özelliklerinde Belkin Wireless G Plus USB Adapter olarak görünüyor. Vifi alıcı modelide F5D7051 olarak değişiyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Herkese iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: excexc

Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım.
    Hatta 2 tane farklı marka usb adaptör aldım ama genede çalışmamıştı

Daha sonra araştırdım ve çözümü buldum
    Umarım sizinde içinize Yarar.

Başlat - Çalıştır 'a Gelin

services.msc yazın entere basın

Kablosuz Yerel Ağ Otomatik Yapılandır seçeneğini bulun
    Büyük ihtimal devredışıdır.
    Onu Otomatik yapın ve Başlat butonuna basın

Sorun çözülecektir.

Saygılar

allah senden razı olsun kardeş saatlerimi yedim yapamadım.sonra senin çözümünle yaptım.teşekkürler.
  • SELAM GÜZEL DOSTLAR...

BEN BU GECE PC ME FORMAT ATTIM VE SİZİN GİBİ AKSİLİK DEGİL MİDİR ? KOMSUNUN KULLANDIGIM İNTERNETİNİ KULLANAMAZ OLDUM. KENDİMDE UZATMA İLE WİFİ YAKALAYICIYLA İNTERNETİMİ KULLANMAKTAYIM. DRİVER VS NE YAPTIYSAM İŞİN İÇİNDEN CIKAMADIM. AMA YAPMADAN UYUMAK HARAMDI. VE ARKADAŞLAR DRİVER NAVİGATOR ADLI UYGULAMA DRİVER EKSİKLİGİNİ TESPİT ETTİ VE SORUNU ÇÖZDÜ. DİGER SLİM DRİVER VS VS DRİVER TARAYICILAR BUNU ALGILAMAMISTI. BENDE SUAN SORUNU ÇÖZME GURURYLA SİZLER İÇİN PAYLASIMDA BULUNDUM. İYİ GECELER
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.