Şimdi Ara

Windows 7 üzerinden WOW login sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows 7 kullanıpta battle.net e merge işleminden sonra login sorunu yaşayan oldumu aramızda ?

Hata olarak da genel bir hata veriyor. "unable to connect.Please try again later"

• onu wistada iken cOk yasadım ben suan w7 daha hic gormedım yenıden baslatınca pcyı duzelıyordu
  • merhabalar, windows 7 ile uzun süredir 0 problem wow oynuyorum..

DNS olarak ne kullanıyorsun.. bence düzgün bir DNS girmemiş olabilirsin.. ayrıca windows 7 firewall'u wow'u blockluyor olabilir..
  • Firewall u disable ettim fakat çözüm olmadı.

dns de 4.2.2.2 kullanıyordum.şu an open dns girdim ama yine sonuç aynı.

Dün battle.net e merge etmeden önce sorunsuz giriyodum.Bakalım halen araştırmaktayım battle.net forumlarında
  • peki login name olarak artık email adresini girmen gerektigini biliyormusun?

4.2.2.2 ilk cıktıgında cok iyi idi. şimdi berbat durumda..

4.2.2.5- 4.2.2.6 dnsleri fena değil.. tabi onlarda yakında gümler..
  • Dns girmeden kullanırsan bir şeyler olabilir. Ben dns falan girmiyordum 88 ms de geziyordu
  • Email olarak giriyorum login id yi ama olmuyor.

Dns lik bi durum değil bu bakalım yakında forumlarda çıkar heralde çözümü.ama firewall dan şüpheleniyorum onu bi kurcalıycam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1aydır win7 kullanıyorum sorunsuz wow oynuyorum dnsde kullanıyorum üstüne dnslerden oldugunu sanmıyorum senin probleminin
  • open dns kullan en temizi o önceden open dns ile bazen giremiyordum ama son 1-2 aydır hiç problem yok w7 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

merhabalar, windows 7 ile uzun süredir 0 problem wow oynuyorum..

DNS olarak ne kullanıyorsun.. bence düzgün bir DNS girmemiş olabilirsin.. ayrıca windows 7 firewall'u wow'u blockluyor olabilir..

evet DNS i doldurunca ağ bağlantısı patlıyor (yokmuş gibi gösteriyor) dns i otomatik yapıp reset atıp tekrar dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.