Arkadaşlar kolay gelsin. Windows 7 kullanıpta battle.net e merge işleminden sonra login sorunu yaşayan oldumu aramızda ? Hata olarak da genel bir hata veriyor. "unable to connect.Please try again later"
merhabalar, windows 7 ile uzun süredir 0 problem wow oynuyorum.. DNS olarak ne kullanıyorsun.. bence düzgün bir DNS girmemiş olabilirsin.. ayrıca windows 7 firewall'u wow'u blockluyor olabilir..
Firewall u disable ettim fakat çözüm olmadı. dns de 4.2.2.2 kullanıyordum.şu an open dns girdim ama yine sonuç aynı. Dün battle.net e merge etmeden önce sorunsuz giriyodum.Bakalım halen araştırmaktayım battle.net forumlarında
peki login name olarak artık email adresini girmen gerektigini biliyormusun? 4.2.2.2 ilk cıktıgında cok iyi idi. şimdi berbat durumda.. 4.2.2.5- 4.2.2.6 dnsleri fena değil.. tabi onlarda yakında gümler..
Email olarak giriyorum login id yi ama olmuyor. Dns lik bi durum değil bu bakalım yakında forumlarda çıkar heralde çözümü.ama firewall dan şüpheleniyorum onu bi kurcalıycam.
1aydır win7 kullanıyorum sorunsuz wow oynuyorum dnsde kullanıyorum üstüne dnslerden oldugunu sanmıyorum senin probleminin
open dns kullan en temizi o önceden open dns ile bazen giremiyordum ama son 1-2 aydır hiç problem yok w7 kullanıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: tosunpasa merhabalar, windows 7 ile uzun süredir 0 problem wow oynuyorum.. DNS olarak ne kullanıyorsun.. bence düzgün bir DNS girmemiş olabilirsin.. ayrıca windows 7 firewall'u wow'u blockluyor olabilir.. evet DNS i doldurunca ağ bağlantısı patlıyor (yokmuş gibi gösteriyor) dns i otomatik yapıp reset atıp tekrar dene