Şimdi Ara

Windows 7 ve 8 kurulumunda 0xC0000005 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Netbook' umda Windows 7 veya 8 kurmaya çalıştığımda dosyalar kopyalanıyor fakat kopyalama işlemi bitip yüklemeye geçildiğinde %80' lerde şöyle bir hata alıyorum. "Windows installation encountered an unexpected error. Verify that the installation sources are accessible, and restart the installation. Error code 0xC0000005". Her 2 kurulum dvdsinde ve usb bellekte de aynı hatayı veriyor. Fakat bu dvd ve usb bellekteki windowslar başka bilgisayarda kuruluyor. Ne denediysem olmadı. Format attım yine olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Sistemim 500 GB tek harddisk üzerinde C: ve D: olarak 2 ye bölünmüştür. C: ye format atıp temiz kurulum yapıyorum, D: sürücüsünde özel dosyalarım olduğundan oraya herhangi bir işlem yapmadım. Elimde hangi Windows 7 ve 8 sürümü varsa hepsinde yapıyor bunu. Fakat bu dvd, usb bellekte olan tüm windowslar başka bilgisayarlara sorunsuz kuruluyor. Cevap olarak bios güncellemesi cevabını kabul etmiyorum çünkü hem bios güncellemesi riskli bir iş hemde zaten biosum güncel değilse bile bu Windows 7 ve 8 sürümlerinin hepsini önceden Netbookuma kurmuştum sorunsuz bir şekilde. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• Ram'lerde ya da hard diskte arıza olabilir, dos üzerinden bellek ve hdd testi yapan program vardı; bellek için olanı hatırlamıyorum ama hdd için olanın adı HDD Regenerator idi. Bu programı CD'ye yazdırıp, bu CD ile boot edip hdd taraması ve onarımı yapılıyor. Forumda konusu vardı, hdd regenerator olarak aratırsanız bulursunuz. Bu iki testi yapın, ona göre tekrardan bir çözüm aranır.
  • teşekkür ederim. hemen dediklerinizi yapıyorum umarım işe yarar. buradan sonucu size bildireceğim.
  • Dosyaları yukleme yapamıyor.O yuklendi dediğin 100blik sanal on yukleme.Ahci modunu ve secure bootu kontrol et...
  • Windows 7' yi zorlada olsa kurdum fakat biraz zaman geçtikten sonra mavi ekran hatası verdi ve bilgisayar kendini yeniden başlattı.

Hata kodu: 1055
    BC kodu: 1a

Bu mavi ekran hatası ne demek istiyor?
  • sorunum hala devam ediyor
  • konu günceldir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu güncel aynı sorun yaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇÖZÜM : iki adet ram var ise birini çıkartıp deneyin.
    Tek ram var ise yeni ram almanız gerekiyor.

Denenmiştir bilginize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.