Şimdi Ara

Win 7 Güncelleme 0xc0000005 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
56.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Windows 7 otomatik kendini update ni yaparken önce yapılandırılamadı yazdı. Sonra tekrar deneniyor yazdı. Daha sonra windows açıldı, ama çoğu programın exe'si hata veriyor ve açılmıyor.
    Genel olarak çoğu programda "chrome.exe - Uygulama Hatası Uygulama düzgün başlayamadı (0xc0000005). Sonlandırmak için TAMAM düğmesini tıklatın" yazıyor.
    Mozilla, Explorer, Chrome, Gtalk, Mediaplayer ve daha birçok program. Ayrıca setpoint32, lulnchr.exe, updatestartuputility.exe gibi hatalarda var.

Windows 7 64bit kullanıyor. 4 önceki sistemi geri yükledim. Ama ilk kez güncelleme sonrası böyle oldu. Acaba sebebi nedir? Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

İnternetten araştırdım ve sorunu çözdüm.

Şöyle bir durumuş:
    http://www.sevenforums.com/windows-updates-activation/301136-error-0xc0000005-after-windows-update.html

KB2859537 yükleme dosyasından dolayı sorun oluyormuş.
    Bu dosyanın tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, ama gizleyip yüklememeyi seçince sorun çözülüyor.
    Tabii öncelikle daha önceki sistem ayarlarını geri yükledim. Sonra Denetim Masası'dan Windows Update'i giriyorsunuz. "Şu kadar önemli güncelleme vardır" yazıyor.
    Ona tıklıyorsunuz. Orada dosyanın üzerine gelip, tik işaretini kaldırıp, gizle yapıyorsunuz. Böylece yüklemiyor.

Ayrıca;

quote:

Orijinalden alıntı: syesil

Exe uzantılı 3.party uygulamaları açarken "0XC0000005" hatası için çözüm.

Denetim masasından program ekle kaldır'a gir.sonra sol menüden yüklü güncelleştirmeleri göstere bas ..sırasıyla aşağıdaki güncellemeleri kaldır.

kb:2872339
    kb:2882822

Bu işlemi yaptıktan sonra 3.party uygulamalarınız sorunsuz çalışacaktır.

Not; her güncellemeyi kaldırmada yapılandırma ve restart atar. restart'ı hayır diyerek diğerine kb'yide kaldırmaya geçersen sorumluluk size aittir. bilgisayarınız açılırken ve kapanırken yapılandırma ayarları uzun sürebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 31 Ocak 2014; 13:51:43 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

{0xc0000005} Hatası Çözümü: Windows 7 Güncellemesi

Windows 7 güncellemesi sırasında {0xc0000005} hata kodu alıyorsanız, bu, sistem dosyalarında bir bozulma olduğunu veya güncellemenin düzgün yüklenmediğini gösterir. Bu hatayı gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni (SFC) Çalıştır: SFC, bozuk sistem dosyalarını tarar ve onarır. Komut İstemi'ni (Yönetici olarak çalıştır) aç ve şu komutu gir: sfc /scannow

• Bellek Tanılama Aracı'nı Çalıştır: Bellek sorunları da {0xc0000005} hatasına neden olabilir. Bellek Tanılama Aracı'nı çalıştırmak için Başlat menüsüne "Bellek Tanılama Aracı" yaz ve açtığında önerilen seçenekleri izle.

• Güncellemeyi Güvenli Modda Yükle: Güvenli Mod, yalnızca temel sistem dosyalarını ve sürücülerini yükleyerek güncellemenin düzgün yüklenmesine yardımcı olabilir. Bilgisayarı Güvenli Modda yeniden başlat ve ardından güncellemeyi tekrar yükle.

• Windows Onarım Aracı'nı Kullan: Windows Onarım Aracı, Windows kurulumunu onarmak için kullanılabilir. Windows yükleme ortamını tak ve bilgisayarını ondan başlat. Ardından, "Bilgisayarı Onar" seçeneğini tıkla.

• Bilgisayarı Sıfırla veya Yeniden Yükle: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, bilgisayarı sıfırlamak veya yeniden yüklemek gerekebilir. Bu işlemlerin veri kaybına neden olabileceğini unutma, bu nedenle önemli verilerini yedeklediğinden emin ol.

Hatanın devam etmesi durumunda, bir bilgisayar teknisyenine danışman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Dün Windows 7 otomatik kendini update ni yaparken önce yapılandırılamadı yazdı. Sonra tekrar deneniyor yazdı. Daha sonra windows açıldı, ama çoğu programın exe'si hata veriyor ve açılmıyor.
    Genel olarak çoğu programda "chrome.exe - Uygulama Hatası Uygulama düzgün başlayamadı (0xc0000005). Sonlandırmak için TAMAM düğmesini tıklatın" yazıyor.
    Mozilla, Explorer, Chrome, Gtalk, Mediaplayer ve daha birçok program. Ayrıca setpoint32, lulnchr.exe, updatestartuputility.exe gibi hatalarda var.

Windows 7 64bit kullanıyor. 4 önceki sistemi geri yükledim. Ama ilk kez güncelleme sonrası böyle oldu. Acaba sebebi nedir? Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

netten indr
    yada sorunları çöz de

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherkeys

quote:

Dün Windows 7 otomatik kendini update ni yaparken önce yapılandırılamadı yazdı. Sonra tekrar deneniyor yazdı. Daha sonra windows açıldı, ama çoğu programın exe'si hata veriyor ve açılmıyor.

netten indr
    yada sorunları çöz de

Şöyle bir durumuş:
    http://www.sevenforums.com/windows-updates-activation/301136-error-0xc0000005-after-windows-update.html

Bu dosyanın tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, ama gizleyip yüklememeyi seçince sorun çözülüyor.
    Tabii öncelikle daha önceki sistem ayarlarını geri yükledim. Sonra Denetim Masası'dan Windows Update'i giriyorsunuz. "Şu kadar önemli güncelleme vardır" yazıyor.
    Ona tıklıyorsunuz. Orada dosyanın üzerine gelip, tik işaretini kaldırıp, gizle yapıyorsunuz. Böylece yüklemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: al6atross

Şöyle bir durumuş:

Alıntıları Göster
    Bu güncelleştirmeler ne içindir, gerekli midir, olmazsa olmaz mıdır?

Win 7 Güncelleme 0xc0000005 hatası

• discbreaker kullanıcısına yanıt
    İsteğe bağlı güncellemeler onlar. Dil paketleri. Gerekli değil illa ki.
  • Onları nasıl çekebilirim hep orda mı duracaklar ?
  • discbreaker kullanıcısına yanıt
    Orada durmasının bir zararı yok. Siz istemedikçe güncelleme olarak inmez bilgisayarınıza. Ama illa ki görmek istemiyorsanız. Hepsini seçip, gizle yapın.
  • quote:

Orada durmasının bir zararı yok. Siz istemedikçe güncelleme olarak inmez bilgisayarınıza. Ama illa ki görmek istemiyorsanız. Hepsini seçip, gizle yapın.
    Exe uzantılı 3.party uygulamaları açarken "0XC0000005" hatası için çözüm.

Denetim masasından program ekle kaldır'a gir.sonra sol menüden yüklü güncelleştirmeleri göstere bas ..sırasıyla aşağıdaki güncellemeleri kaldır.

Bu işlemi yaptıktan sonra 3.party uygulamalarınız sorunsuz çalışacaktır.

Not; her güncellemeyi kaldırmada yapılandırma ve restart atar. restart'ı hayır diyerek diğerine kb'yide kaldırmaya geçersen sorumluluk size aittir. bilgisayarınız açılırken ve kapanırken yapılandırma ayarları uzun sürebilir.

• syesil kullanıcısına yanıt
    Bu söylediğiniz

yeni dosyalar sanırım, yeni güncellemeden mi?

Ağustos ayında beni yaşadığım sorun şu doya ile alakalıydı.

KB2859537

Sistemi geri yükledim, ve kaldırıp gizledim. Sorun çözüldü.
  • quote:

Bu söylediğiniz

yeni dosyalar sanırım, yeni güncellemeden mi?

Ağustos ayında beni yaşadığım sorun şu doya ile alakalıydı.

KB2859537

Sistemi geri yükledim, ve kaldırıp gizledim. Sorun çözüldü.

Yeni update dosyaları ile ilgili, hatta nette başlıktaki hata kodunu arattıklarında "KB2859537" kaldırılmasıyla alakalı konular görecek çoğu kişi fakat kendi update dosyaları arasında bu güvenlik güncelleştirmesini göremeyecekler. yakın zamanda bu başlık güncelleme yapacaklarla dolar.şimdiden ekliyeyim dedim.

Win7 x64 Pro ve Win7 x64 Ultimate'de test edilmiştir.
    Dosyaları kaldırdıktan sonra sorunsuz kullanabiliyorsunuz.

• syesil kullanıcısına yanıt
    Tamam anladım. Ben bu sorunla karşılaştığımda başlık bulamamıştım. İyi düşünmüşsünüz paylaşmakla. Teşekkür ederim.
  • quote:

Tamam anladım. Ben bu sorunla karşılaştığımda başlık bulamamıştım. İyi düşünmüşsünüz paylaşmakla. Teşekkür ederim.
    Allah razı olsun Sorun çözüldü
  • doganvolkan D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.
  • Önceden bu hata bndede vardı. Devamlı siliodum güncelleştirmeyi ama bugün güncelleştirme gözükmuo bnde uyguama açamıyorum napmalıyım?
  • salihxambyking S kullanıcısına yanıt
    Güncelleştirmeyi devamlı siliyorum demişsiniz ama demek istediğinizi anlayamadım.
    Denetim Masası'ndan Sistemi Geri Yükle yaparsanız belki olabilir. Sonra da ilk mesaj anlattığım işlemleri uygulayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 4 Nisan 2014; 2:40:25 >
  • KB2872339 guncellestirmesini siliyordum hata cozuluordu ama nOlduysa aramaya KB2872339 YAZİnca Aramanizla eslesen oge yok dior
  • salihxambyking S kullanıcısına yanıt
    Sistemi birkaç gün öncesine geri alınız ve sonra tekrar deneyiniz isterseniz. Belki bu şekilde olabilir.
  • quote:

Sistemi birkaç gün öncesine geri alınız ve sonra tekrar deneyiniz isterseniz. Belki bu şekilde olabilir.
    @syesil,
    Hocam ben kb:2872339 adlı güncelleştirmeyi kaldırdım. Daha sonra programlar yine düzgün çalışmaya başladı. Peki vermiş olduğunuz 2. güncelleştirmeyi neden kaldırmalıyız, bizi aydınlatırmısınız? Ha bide kusura bakmayın konuyu hortlatmış oldum .s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lEXPLOSİVE -- 1 Ağustos 2014; 1:56:54 >
  • lEXPLOSİVE L kullanıcısına yanıt
    Olsun, bazı hortlatmalar arada bir iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lEXPLOSİVE

@syesil,
    Hocam ben kb:2872339 adlı güncelleştirmeyi kaldırdım. Daha sonra programlar yine düzgün çalışmaya başladı. Peki vermiş olduğunuz 2. güncelleştirmeyi neden kaldırmalıyız, bizi aydınlatırmısınız? Ha bide kusura bakmayın konuyu hortlatmış oldum .s

Merhaba ,
    http://support.microsoft.com/kb/2872339 buradaki bağlantıda belirtilmiş güncelleştirme güvenlik açığı için yapılmış bir güncelleştirme. Muhtemelen bazı sistemlerdeki eksikliklerden dolayı bu hata ile karşılaşmışsınızdır emin değilim.
    Ayrıca bu hata ile ilgili olarak bir Hotfix yayınlanmış Microsoft tarafında onu yüklemeyi de deneyebilirsiniz.
    http://cozumadimi.com/knowledgebase/0xc0000005-hatasi/
    Son olarak bi önceki sorunuza ithafen bazen güncelleştirme yüklü olmasına rağmen sisteminizde görünmeyebilir. Bu c:\windows\ klasörü altında SoftwareDistribition adlı klasörün içerisidne depolanan güncelleştirmeyle ilgili sorun olduğundandır. Bu hatayla ilgili olarak bu klasörü sıfırlayarak sorunu çözebilirsiniz. Bu işlem içinaşağıdaki paylaştığım sayfadan allupdate.zip adlı dosyayı indirin ve bir klasöre çıkartın. Daha sonra içerisinden çıkan dosyaya sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın ve bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
    http://cozumadimi.com/yararli-dosyalar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.