Şimdi Ara

MusaLLaT.exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben kaybettiğim dosyaları disk drill ile geri getirmeye çalışırken MusaLLaT.exe virüsünü gördüm ama başka veri kurtarma uygulamalarında gözükmedi ve gezginler den indirdim ama dosya isminde diskdrillsetup.msi yazıyordu .msi windows installer paketi olarak gözüküyor virüsü bulamadım ama bilgisayarımda virüs var mıdır?

Sonra fark ettim ki c: ye bulaşmış 1gün önce arkadaşımın flash ın dan bulaştığını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firelem -- 21 Kasım 2020; 12:11:34 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Musallat.exe ile Hak Helalliği: Bilmeniz Gerekenler

Musallat.exe, internette dolaşan ve kullanıcılara "hakkınızı helal edin" mesajları gönderen kötü amaçlı bir yazılımdır. Bu yazılım, sizin hakkınızı helal ettiğiniz takdirde tüm sıkıntılarınıza son vereceğini iddia eder. Ancak bu iddialar gerçek dışıdır ve yazılımın tek amacı bilgisayarınıza zarar vermektir.

Musallat.exe ile karşılaştığınızda yapmanız gerekenler şunlardır:

• Mesajlara yanıt vermeyin veya herhangi bir bağlantıya tıklamayın.
    • Antivirüs yazılımınızı kullanarak bilgisayarınızı tarayın ve yazılımı kaldırın.
    • Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve güvenli modda başlatın.
    • Sisteminizi geri yükleyin veya fabrika ayarlarına sıfırlayın.

Musallat.exe'nin yayılmasını önlemek için aşağıdaki önlemleri almalısınız:

• Güvenilir kaynaklardan yazılım indirin ve kurun.
    • E-posta eklerine veya mesajlarda yer alan bağlantılara dikkat edin.
    • Antivirüs yazılımınızı güncel tutun ve düzenli olarak taramalar yapın.

Bu adımları takip ederek kendinizi Musallat.exe gibi kötü amaçlı yazılımlardan koruyabilir ve bilgisayarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Hakkınızı helal edin exe: Bu ifade, Musallat.exe yazılımının kullanıcılarına gönderdiği mesajlarda kullanılır.
    • Hakkınızı helal edin.exe: Yukarıdaki ifadeyle aynı anlama gelir ve yazılımın adıyla birlikte kullanılır.
    • Hakkımı helal ediyorum exe: Bu ifade, kullanıcıların yazılımın mesajlarına yanıt olarak hakkını helal ettiğini belirtmek için kullandıkları bir ifadedir.
    • Musallat.exe hakkımı helal ediyorum: Bu ifade, kullanıcıların Musallat.exe yazılımına hakkını helal ettiğini ifade etmek için kullandıkları bir ifadedir.
    • Hakkınızıhelaledin.exe: Bu ifade, kullanıcıların yazılımın mesajlarına yanıt olarak hakkını helal ettiğini belirtmek için kullandıkları bir ifadedir.
    • Hakkımı helal ediyorum.exe: Yukarıdaki ifadeyle aynı anlama gelir ve yazılımın adıyla birlikte kullanılır.
    • Hakkımıhelalediyorum.exe: Yukarıdaki ifadeyle aynı anlama gelir ve yazılımın adıyla birlikte kullanılır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • combofix ile tara istersen bide

• Hiçbiri işe yaramaz. Virüsün yapımcısının bir programı var, onu indirin. Hakkımı Helal Ediyorum'a tıklayın Virüs silinecektir.

https://tosunkaya.com/musallat-exe-virusu-temizleyici//

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.