Şimdi Ara

Windows 7 Windows 8 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar yaklaşık 1 senedir kullandığım Toshiba C660D Notebook'um acayip yavaşlamaya başladı fakat bu yavaşlama sadece videolarda var yani youtubeden video izlerken takıla takıla gidiyor fakat yüklenme çubuğu tamamlanıyor gene aynı yani takıla takıla gidiyor laptopta herhangi bi tozlanmada yok
    ne yapabilirim acaba windows 8 mi kursam diyorum ondanda korkuyorum FN Tuşu çalışmaz diye birde ben CD Ye çektim windows 8 i masaüstüne kurdum laptop için ayrı bi sürümü varmı yoksa masaüstü pc ile aynımı kursam sorun olurmu ? teşekkür ediyorum şimdiden inşallah windows 7 den ayrılmam ancak böyle giderse alternatifler aramak zorunda kalıcam gibi görünüyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba19

Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar yaklaşık 1 senedir kullandığım Toshiba C660D Notebook'um acayip yavaşlamaya başladı fakat bu yavaşlama sadece videolarda var yani youtubeden video izlerken takıla takıla gidiyor fakat yüklenme çubuğu tamamlanıyor gene aynı yani takıla takıla gidiyor laptopta herhangi bi tozlanmada yok
    ne yapabilirim acaba windows 8 mi kursam diyorum ondanda korkuyorum FN Tuşu çalışmaz diye birde ben CD Ye çektim windows 8 i masaüstüne kurdum laptop için ayrı bi sürümü varmı yoksa masaüstü pc ile aynımı kursam sorun olurmu ? teşekkür ediyorum şimdiden inşallah windows 7 den ayrılmam ancak böyle giderse alternatifler aramak zorunda kalıcam gibi görünüyor :(

Bilgisayarınıza Java ve Adobe Flash Player yükleyiniz.Eğer yüklü ise bu programları güncelleyiniz.Bu programları kurmanız veya güncellemeniz sorununuzu giderecektir.

• Java ve Flash haricinde ekran kartınızıda güncelleyin.
  • Ben direk madaüstüne win8 indirip kurmustum eger benim gibi yaparsaniz eski dosyalar ve isletim sistemi windows.old diye klasorde toplaniyor eger bunu istemezseniz tamamen silebiliyorsunuz klasoru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    11 ay önce açıldı
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.