Şimdi Ara

Windows 7 / Windows XP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sisteme göre en iyi performans alabileceğim sürümü söyler misiniz?
    ekran kartı 256mb
    Ram 1.50gb
    işlemci intel pentium 4 cpu 3.00ghz 3.01ghz

• Bence XP
  • Ram Windows 7 için çok az.
    XP kullan
  • teşekkürler
    Windows 7 yüklediğimde xpde rahatça çalışan bi oyun açmaya çalıştığımda kısa süre sonra bilgisayar kendi kendine kapanıyor.bunun sebebi sanırım ramin yetmemesi sonucu ısınması.
    mı ?
  • Windows 7 nin ram gerekliliği 512 mb dır. İşlemcin iyi kötü idare eder. Ama Aero özelliğini kullanamazsın. Ama olsun performans istiyorum diyorsan öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagin08

Windows 7 nin ram gerekliliği 512 mb dır. İşlemcin iyi kötü idare eder. Ama Aero özelliğini kullanamazsın. Ama olsun performans istiyorum diyorsan öneririm.

saçmalama ne 512 si.
    incele bakalım =>http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/products/system-requirements
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

quote:

Windows 7 nin ram gerekliliği 512 mb dır. İşlemcin iyi kötü idare eder. Ama Aero özelliğini kullanamazsın. Ama olsun performans istiyorum diyorsan öneririm.

saçmalama ne 512 si.
    incele bakalım =>http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/products/system-requirements

benim ram 1gb kaymak gibi win7 ultimate kullanıyom diğer özellikler aynı oyun oynamak istediğimde ise rahatça çalıştırıyor

bence artık xp eskidiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruk91 -- 24 Temmuz 2010; 20:56:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 11
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al Senin Olsun

arkadaşlar sisteme göre en iyi performans alabileceğim sürümü söyler misiniz?
    ekran kartı 256mb
    Ram 1.50gb
    işlemci intel pentium 4 cpu 3.00ghz 3.01ghz

ekran kartı dışında aynı sistem bendede var aero kasıyor o kadar pek kullanmadığım için daha uzun süreli kullanımlarda nolur bilmiyorum
    daha çok uzak masaüstü için kullanıyorum o pcyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 24 Temmuz 2010; 20:59:01 >
  • quote:

Ram Windows 7 için çok az.
    XP kullan

Ram az mı ? Ben 1 gb ram kullanıyorum gayette rahat kullanabiliyorum.
  • quote:

Kişisel bilgisayarınızda Windows 7 çalıştırmak istemeniz durumunda gerekenler aşağıda belirtilmiştir:

1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı 32 bit (x86) ya da 64 bit (x64) işlemci

1 gigabayt (GB) RAM (32 bit) veya 2 GB RAM (64 bit)

16 GB (32 bit) veya 20 GB (64 bit) kullanılabilir sabit disk alanı

WDDM 1.0 veya üzeri sürücüye sahip DirectX 9 grafik aygıtı

Yeterli arkadaşım kullanabilirsin.
  • 1gb ram ile gayet rahat kullanabilenlerin ekran kartları felan benimkinden çok daha mı iyi? ekran kartı mb ile pek tartılamaz ama 256mba göre gayet iyi olduğunu biliyorum
    başka bi fikri olan yok mu ?
  • ...........

Windows 7 / Windows XP
  • dostum bilgisayardan pek anlamıyorum özellikleri yazdım işte :) bilenlere soruyorum hangisini önerirsiniz diye ?
  • quote:

quote:

saçmalama ne 512 si.

Laptop umda 512 ram de windows 7 h.premium kurulu problem yok ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: BrutaL41

...........

Windows 7 / Windows XP

Adama ultimate mi ? kur diyoruz bu arada senin PC de uyuşmazlık var donanımlar çakısıyor herhalde fire fox msn mediaplayer açık 850 yi geçtiğini gormedim

win 7 home premium

arkadaşın ozelliklerinden daha düşük 1 gb ram var bende

Aeroyu sorunsuz kullanabiliyorum

her türlü kanıta açığım milleti yanlış bilgilendirmeyin bilmiyosan sus

Oyun oynuyorsa bende xpyi tavsiye ederim ayrıkonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piskopatzencefil -- 24 Temmuz 2010; 21:23:06 >

• xp pro sp3 çek gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

quote:

Orijinalden alıntı: BrutaL41

...........

Windows 7 / Windows XP

Adama ultimate mi ? kur diyoruz bu arada senin PC de uyuşmazlık var donanımlar çakısıyor herhalde fire fox msn mediaplayer açık 850 yi geçtiğini gormedim

win 7 home premium

arkadaşın ozelliklerinden daha düşük 1 gb ram var bende

Aeroyu sorunsuz kullanabiliyorum

her türlü kanıta açığım milleti yanlış bilgilendirmeyin bilmiyosan sus

Oyun oynuyorsa bende xpyi tavsiye ederim ayrıkonu

ya ne alakası varya. bilmemekle ne alakası var. tüm herşeyi kapatıyon öyle. aero da açık. 64 bit mi? .. tmmdır repini verdim koçum.
    AYRICA Bİ SORUN VARSA BİLGİSAYARIMDA SÖYLEYEBİLİRSİN. YARDIMCI OLABİLİRSİN. HEMEN ORDA HER TÜRLÜ FELAN NE ÖYLE. MSN FELAN ALAYI KAPALI.. 1GB OLUYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 24 Temmuz 2010; 21:34:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

xp pro sp3 çek gitsin

sp3 kadar lanet bir şey yok, işletim sistemi orjinal olsa bile kendi indirdiği güncellemeleri yüklemiyor.
  • Hiçbir işletim sistemi XP nin kadar herşeyi destekleyemez uzun ömürlü olamaz minimum sistemde bile yüksek performansta çalışır (300mhz işlemci 64 mbram 8mb ekran kartı 5 gb hddgibi) kötü bir tarafı ise huyuna gitmessen çok hata verir 4gb remi desteklemez .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.