Bende işe yaramadı malesef. Yani zaten Windows 7 otomatik olarak tanıyor ama problemli :S
Bu programı nasıl kuracağız üstüne mi?
Arkadaşlar ben çözdüm sorunu belki çok garip gelecek ama sorun makinamın 6gb Ram i olmasıymış.2Gb söktüğümde cızırtıdan eser kalmadı.Acaip ilginç bir durum ama 6gb yaptığımda yine aynı sorun oldu. Şuan 4 gb ve bütün özelliklerini sonuna kadar kullanıyorum.Bu arada sorun tek bir ram için geçerli değil.3x2gb var hangisini çıkartsam sorun düzeliyor.
bence bu işletim sisteminden kaynaklanıyo xp kullanıyordum xtreme music ile canavar gibi ama gel görki win 7 ultimate 64 bit yükledim ama ses o kadar mı kötü olur basslar pıt pıt die çıkıyo onboard ses kartından farkı kalmadı hemen mecburen xp ye dönüş yaptım
evet ses konusunda haklısınız arkadaşlar malesef win7 de ram randumanlı ses alamıyoruz
merhaba arkadaslar. benim pc dede ayni sorun vardi. yazilari okuduktan sonra ses kartimi modemimden uzak bir yere koydum ve sorun cozuldu......
ses kalitesi olarak tavsiye eder misiniz bu ürünü x-fi extreme music
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme