Şimdi Ara

Windows 7 Yavaşlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayar dosya kopyalarken acayip yavaşlıyor chrome anasayfası bile 2 dk da açılıyor.
    Çift çekirdek overclocklu phenom 2 işlemci ve 4 gb ddr3 ram var bilgisayarda. Ki zaten görev yöneticisinden baktım, birşey kopyalarken sistemin anca %2 si kullanılıyor.Hem işlemci hem ram %98 boşta yani.
    Madem öyle bu yavaşlamanın sebebi ne? bir çözümü varmıdır?

• en son ne zaman tam format attın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

en son ne zaman tam format attın ?

geçen sene
    ama 2 3 ayda bi virüs taraması yapıorum
    her hafta da adv. system care ile bakım yapıyorum.Bilgisayar normalde iyi de dosya aktarırken çok yavaşlıyor sadece
  • Virüs taraması yap - Başlat arama motoruna - %temp% - yazdıktan sonra enterı bas ondan sonra çıkan dosyaların hepsini sil sildigin dosyalar önemsiz ve gereksiz dosyalardır o dosyaları sildikten sonra biraz da olsa bilgisayar hızlanır denemeni isterim . ama bilgisayarnın dosyaları fazla olabilir ve eğer öyleyse bilgisayarının yavaşlaması mümkün .
  • pm at temizleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hrd.Stark

Virüs taraması yap - Başlat arama motoruna - %temp% - yazdıktan sonra enterı bas ondan sonra çıkan dosyaların hepsini sil sildigin dosyalar önemsiz ve gereksiz dosyalardır o dosyaları sildikten sonra biraz da olsa bilgisayar hızlanır denemeni isterim . ama bilgisayarnın dosyaları fazla olabilir ve eğer öyleyse bilgisayarının yavaşlaması mümkün .

yo pc hızlı aslında oyunlarda falan. sadece dosya atarken çok yavaşlıyor
  • Sistemindeki herhangi bir virüs dosya kopyalamada tarayıcınızın açılmasını yavaşlatıyor.

Kaspersky Internet Security 2013 ile tarama yapın. Deneme sürümünü kullanmış iseniz Bana pm atın size çalışan key vericem.ve tarama yapıcaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogaunl -- 9 Eylül 2012; 9:36:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.