Şimdi Ara

Windows 7 ye çevirdim garantiden çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptopu Vatan dan alalı daha 2 ay anca oldu windows 8 den windows 7 ye çevirdim ama Wi-Fi sorunu yaşamaya başladım bunu gidip Vatan servisine söylediğimde windows 7 yaptığınız için garantiden çıktığını söylediler. Böyle saçma bişey duymadım alırken ne uyardılar ne bişey söylediler. Windows 8.1 yapınca bile wi-fi hatası veriyormuş. şimdi orijinal windows 8 yüklemezsem garanti dışı kalıyor. Sizcede saçma değil mi bunun bir yolu yok mu?

• yazılım oldugu garanti dışı kalması ilginç hiç zannetmiyorum. bölgede bulunan hakem heyetlerine başvurmanda fayda var.
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Bende hiç zannetmiyordum ama adam bildiğin garantiden çıktı dedi yani bu mantıklı değil sizdende biraz yorum alayım sizde mantıksız buluyorsanız nereye gidilmek gerekirse durmam giderim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerqunTiler

Bende hiç zannetmiyordum ama adam bildiğin garantiden çıktı dedi yani bu mantıklı değil sizdende biraz yorum alayım sizde mantıksız buluyorsanız nereye gidilmek gerekirse durmam giderim.
    başıma hiç gelmedi. ama forumdan hatırladıgım kadareıyla bu tür sorunlarla karşılaşanlar hakem heyetleri ile işi çözdüler. tabi firmadan firmaya değişebilir bu durum.

http://www.tuketici.gov.tr/index.snet?wapp=hakemheyetibul_tr burayı bir incele. tam olarak pcde sorun ney peki?

Wi-fi yanındaki modemden 2 çubuk çekiyor ama hp marka laptopu olan arkadaşta full çekiyor modemden değil yani bazende durduk yere sınırlı bağlantı diyip atıyor bide bağlı olduğu halde internet kopuk gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralfurkan09

Wi-fi yanındaki modemden 2 çubuk çekiyor ama hp marka laptopu olan arkadaşta full çekiyor modemden değil yani bazende durduk yere sınırlı bağlantı diyip atıyor bide bağlı olduğu halde internet kopuk gösteriyor.

nedendir bilmiyorum ama win 8 bu sorunu yaşayanlar bi hayli fazla. sadece benim çevremden duydugum 15-20 kişi var.
    işetim sistemin orjinalmi? güncelmi? drivarlar vs güncelmi? peki.
    Windows 7 yükledim crack yaptım orijinal oldu satın almadım tabikide ama güncellemeler tam driverlarda eksik değil.
  • quote:

Windows 7 yükledim crack yaptım orijinal oldu satın almadım tabikide ama güncellemeler tam driverlarda eksik değil.

sen hakem heyetiyle bi görüş. en doğru bilgiyi onlardan alıp duruma göre bişeyler yaparsın.
    Aynen artık öyle yapıcam sağolasın.
  • quote:

Kolayı var kardesm, Yeni laptoplarda(ben 2009da aldm onda bile vardı) RECOVEY diye bölüm var onu kullanrak ile fabrika ayarlarına dön(Formattır) pc ilk günki gibi olacağı ıcın garantı dısı kalmamıs olur ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtuzn

quote:

Kolayı var kardesm, Yeni laptoplarda(ben 2009da aldm onda bile vardı) RECOVEY diye bölüm var onu kullanrak ile fabrika ayarlarına dön(Formattır) pc ilk günki gibi olacağı ıcın garantı dısı kalmamıs olur ;)

Alıntıları Göster
    Ve 8.1de Wifi sorunu yasıyorsan Aldığın markanın internet sitesinden en güncel 8.1 sürücülerini yüklediğin takdirde, hiçbir yazılımsal sorun yaşamazsın.

• Yazılım yüklemen ürünü garantiden çıkartmaz. Sen bunu eski haline getirilmesini istediysen. Senden bu kurulum için pasta isteyeceklerdir olay bu. Az çok format atmayı biliyorsan sana orijinal kurulum dosyası ve sürücü kurulumunda yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 21 Aralık 2014; 1:19:50 >
  • mrtuzn kullanıcısına yanıt
    Bro recovery i silmişim ya :D
  • Windows 8 i tekrar kurup crak yapıcam hocam CD si var.
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_822/tt.htm
    buradan orijinal sistemini indir kur
  • win 8.1 kurup crackleme :D laptopun altında lısans anahtarın olması gereklı oradakı lısansla etkinlesştir yada yenı laptoplarda lısans Bıosa gomulu otomatık lısans olacaktır zaten sonra git servise bunu tamır edın demen yeterlı ;)
    Tamam ama ben recovery i sildiğim için biosa gömülü lisans da gitmiş öyle söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerqunTiler -- 21 Aralık 2014; 2:37:56 >
  • Mesela bendede bı zamanlar vista home basıc recovery vardı, sildim haliyle, ama laptobun altında lısans anahtarının olduğu bir etiket var. Sendede Olması gerekli, En olmadı win 8.1'i crackleyip salıver küçük enişteyi
    Altında windows 8 etiketi var ama key falan yok ya zaten orijinal windows üyeliği vermiyorlar bize içine gömülü oluyor sadece key falan yok ortada.
  • Tek bir çare var üstad, Üstünde hangi sürüm geldiyse kur ilaç ile etkinleştir baska bir vatan mağazasına ver çaktırmadan ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.