Şimdi Ara

Windows 7'ye dakikalar kala... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • win 7 nın eskı kullanıcılarındanın tavsıye ederım hem gorsellık acısından hem performanss acısından harıkaaa :)
  • Heyecan yok, windows 7 ile mutlu mesut geçiniyoruz zaten.
  • Hangi sürümü kullandığımızı nasıl anlayacağız acaba, ben bilisayarıma sağ tıklayıp özellikler dediğimde Windows sürümü altında "windows 7 ultimate" yazıyor sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

Hangi sürümü kullandığımızı nasıl anlayacağız acaba, ben bilisayarıma sağ tıklayıp özellikler dediğimde Windows sürümü altında "windows 7 ultimate" yazıyor sadece...

başlat / çalıştır ( yada start+r )

winver
  • 7100 kullanıyorum ben hala format atsam mı ya
  • beyler belli oldumu kullandığımız üsürm ile son çıkan orjinal sürüm aynımı arasında bir fark yoktur umarım çünki bende canavar gibi kullanıyorum 1 aydır mis gibi valla şimdi bir daha format atmak istemiyorum alete...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

quote:

Hangi sürümü kullandığımızı nasıl anlayacağız acaba, ben bilisayarıma sağ tıklayıp özellikler dediğimde Windows sürümü altında "windows 7 ultimate" yazıyor sadece...

winver

Kumandanım teşekkürler...

Windows Ultimate
    Sürüm 6.1 (Yapım no 7600) yazıyor, hangi sürüm oluyor bu en son diye yüklemiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

quote:

winver

Orjinal Windows 7 alanlar acaba bunu yapınca hangi numara yazıyor öğrenebilir miyiz?
  • Amma uzun dakikaymış ha
  • hemüz resmi satışlar başlmadı sanırım 1 hafta önce windows 7 ultimate aldım 5 kere yüklemeye denedim olması ms dos ortamında 3 xp ortamında 2 yine olmadı dil seçeneklerinden sonra ultimade yi seçiyorumyükleniyor diyor daha sonra yine geri dönüyor ama olmadı 2 gün sonra ekran kartım gümledi ama sanmıyorum bundan olduğuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremen

hemüz resmi satışlar başlmadı sanırım 1 hafta önce windows 7 ultimate aldım 5 kere yüklemeye denedim olması ms dos ortamında 3 xp ortamında 2 yine olmadı dil seçeneklerinden sonra ultimade yi seçiyorumyükleniyor diyor daha sonra yine geri dönüyor ama olmadı 2 gün sonra ekran kartım gümledi ama sanmıyorum bundan olduğuna

Bende bişey anladığımı sanmıyorum bu yazılanlardan
  • çıkmadı mı bu meret daha
  • HAYIRLI OLSUN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.