win 7 nın eskı kullanıcılarındanın tavsıye ederım hem gorsellık acısından hem performanss acısından harıkaaa :)
Heyecan yok, windows 7 ile mutlu mesut geçiniyoruz zaten.
Hangi sürümü kullandığımızı nasıl anlayacağız acaba, ben bilisayarıma sağ tıklayıp özellikler dediğimde Windows sürümü altında "windows 7 ultimate" yazıyor sadece...
quote:
Orijinalden alıntı: BaMKaN
Hangi sürümü kullandığımızı nasıl anlayacağız acaba, ben bilisayarıma sağ tıklayıp özellikler dediğimde Windows sürümü altında "windows 7 ultimate" yazıyor sadece...
başlat / çalıştır ( yada start+r )
winver
7100 kullanıyorum ben hala format atsam mı ya
beyler belli oldumu kullandığımız üsürm ile son çıkan orjinal sürüm aynımı arasında bir fark yoktur umarım çünki bende canavar gibi kullanıyorum 1 aydır mis gibi valla şimdi bir daha format atmak istemiyorum alete...
quote:
Orijinalden alıntı: Kumandan
quote:
winver
Kumandanım teşekkürler...
Windows Ultimate Sürüm 6.1 (Yapım no 7600) yazıyor, hangi sürüm oluyor bu en son diye yüklemiştim...
quote:
Orijinalden alıntı: Kumandan
quote:
winver
Orjinal Windows 7 alanlar acaba bunu yapınca hangi numara yazıyor öğrenebilir miyiz?
Amma uzun dakikaymış ha
hemüz resmi satışlar başlmadı sanırım 1 hafta önce windows 7 ultimate aldım 5 kere yüklemeye denedim olması ms dos ortamında 3 xp ortamında 2 yine olmadı dil seçeneklerinden sonra ultimade yi seçiyorumyükleniyor diyor daha sonra yine geri dönüyor ama olmadı 2 gün sonra ekran kartım gümledi ama sanmıyorum bundan olduğuna
quote:
Orijinalden alıntı: emremen
hemüz resmi satışlar başlmadı sanırım 1 hafta önce windows 7 ultimate aldım 5 kere yüklemeye denedim olması ms dos ortamında 3 xp ortamında 2 yine olmadı dil seçeneklerinden sonra ultimade yi seçiyorumyükleniyor diyor daha sonra yine geri dönüyor ama olmadı 2 gün sonra ekran kartım gümledi ama sanmıyorum bundan olduğuna
Bende bişey anladığımı sanmıyorum bu yazılanlardan
çıkmadı mı bu meret daha
HAYIRLI OLSUN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme