|
Bildirim
Hala firmaları dürüstçe hizmet vermeye çalışan, elindeki imkanı en iyi derecede müşteri memnuniyeti için kullanan, parayı 2. planda tutan kurumlar olduğunu sanan sayın çok sevgili arkadaşım, maalesef o samimiyet ve dürüstlüğü kaybedeli çok oldu. Şimdi sadece öyleymiş gibi davranan bir düşünce yapısı hakim. Ha bunu ilk kullananlar avantaj elde etti ama masumiyetleri kirlettikçe artık her şey daha zor olmaya ve daha yeni alavare dalavereler icat edilmeye başlandı. Bununla birlikte de hiç bir şeyin eski tadı kalmadı!
|
Windows 10'un aşırı disk ve cpu kullanımını çözseler süper aslında.
|
win 7 kullanıyorum (mecburen), win 10 kullanıyorum.. neredeyse 2 yıldır win 10 kullanıyorum halen win 7 ayarlarındaki basitlik ve kullanıcıya tanınan esneklik ne yazık ki windows 10 da yok.. en küçük ayarları bile dön dolaş yap veya bir başlık altına git oradan yap.. illaki ara butonunu kullan windows 10 da ortaya çıkan bir durumdur.. hele ki ağ ayarları server kurulumu tam eziyet.. masa üstü simgeleri kısayol oluşturma için dön dolaş yapman gerekiyor.. windows 7 de sadece mouse sağ tuşu ile tüm bilgisayarınızı yönetebilirsiniz, yetmiyor ağ ile bağlantısına bağlı bulunan diğer aygıtları da kullanabilme imkanı sunuyordu.. bir diğer konu ise eski program ve oyunlarda windows 10 hata vermesidir.. senksonizasyon açık olması durumunda tüm yüklü programların kısayolları kullanılamz durumda olduğunu windows 10 da gördüm.. çözümü microsoft bile sunamadı.. mecruben senkronizasyon kapalı kullanıyorum.. windows 7 de senkronizasyon ile yeni programlar, kısayollar ayarlar format sonrası uğraşmasız hazır oluyordu.. eski program ve oyunlar uyumluluk modunda windows 10 da çalışmıyr.. eski donanımlar windows 10 düzgün çalışmıyor.. bu nedenle windows 10 kullanıcılar tarafından kullanılmak istenmiyor ama kullanılması için adeta dayatma var.. ya da iki işletim sistemi kullanmak zorunda kalıyorsunuz..
|
Windows 10'u 2. bilgisayarımda kullanıyorum. En son gelen güncellemenin boyutu 2,5 gigabyte.
Yeniden işletim sistemi mi kuruyoruz. Böyle bir şey olamaz. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 14 Mart 2019; 0:10:42 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 14 Mart 2019; 9:20:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|