Şimdi Ara

Windows 7 ye geçmeden bi düşünün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sorun değil eksiklik demişsiniz eksiklikte bir sorundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pardus-

Sorun değil eksiklik demişsiniz eksiklikte bir sorundur

basit olarak böyle diyeceğinizi bildiğim için sizi denemek için cümleyi o şekilde kurdum sizde dediniz...

şimdide bu konunun böyle uzayacağınıda tahmin ediyorum buyüzden konuya dair son mesajım bu.

kendine iyi bak iyi forumlar...

not: sadece eax console kurulurmu diye ufak bikaç deneme yapıcam olumlu sonuç alırsam buraya yazarım...
  • bekliyoruz
  • Tecrübelerin için sağol.

Şuan da vista kullanıyorum ama baktım nerdeyse herkes win.7'den memnun bende kurmayı düşünüyordum ama vazgectim şimdilik gerek yok bence vistadan memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smh!!

Tecrübelerin için sağol.

Şuan da vista kullanıyorum ama baktım nerdeyse herkes win.7'den memnun bende kurmayı düşünüyordum ama vazgectim şimdilik gerek yok bence vistadan memnunum.

Vista 'dan memnunsan en azından herşey yerli yerine oturana kadar bir süre daha devam edebilirsin.

Anakart almam nedeniyle Vista Ultimate X64 sistemden Win 7 Ultimate X64 sürümüne geçtim. Kendi adıma kesinlikle Win7 'nin farkını göremedim yüklemiş bulundum kullanıyorum açıkçası...

• quote:

Orijinalden alıntı: oiven
    Vista 'dan memnunsan en azından herşey yerli yerine oturana kadar bir süre daha devam edebilirsin.

Anakart almam nedeniyle Vista Ultimate X64 sistemden Win 7 Ultimate X64 sürümüne geçtim. Kendi adıma kesinlikle Win7 'nin farkını göremedim yüklemiş bulundum kullanıyorum açıkçası...

Sisteminiz ikisini de rahatlıkla kaldırabileceği için hız açısından bir fark görememeniz normal ama ortalama sistemlerde Vista Windows 7'nin yanına yaklaşamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smh!!

Tecrübelerin için sağol.

şimdide 2,tecrübeni paylaşım nvidia nın sitesinden son driveri indirdim yükledim bu sefer ama ne oldu anlatim pc acılıyo ses ler masa üstü geliyo ama ekranda görüntü yok monütör gece modunda neyse güvenlik kipinden açtım yükledim driver i kaldırdım res attım ama gine olmadı bay bi uğraştım güvenlik modunda onar tamir et vs ama olmadı bende format attım yeni kurdum güncelleştirmeleri yükledim isteğe bağlı 45 güncelleştirme gördüm onuda bu arada yeni gördüm baktım orda driver lar var hepsi kuruldu nvidia nın ki kurulmuyo hata veriyo neyse böle takılıcaz artık xp le 2 harrdiskim olduğu için xp ye geçiyom arada bir win 7 ye 5-6 içinde düzelir heralde

• @oiven dediği gibi herşey yerli yerine oturana kadar sanırım en iyisi vista benim için. kuran arkadaslarda + ve - yonlerini yazıyorlar zaten ona gore bir karar verebilirim ileride
  • ses kartın için şuradaki deriverları dene istersen...

http://www.driverheaven.net/youp-pax-drivers/
  • peki ultimate 64 bitlikte localhost çalışıyormu sorunsuz ?
  • -Pardus-, aynı ses kartıyla Windows 7'nin ilk Beta'sından beri sorunsuz 5.1 ses alıyorum. Ses sistemim Logitech Z5400. Harici decoder dahil herşey sorunsuz çalışıyor. Bahsettiğiniz gibi arka hoparlörden gelmesi gereken sesin tüm hoparlörlerden gelmesi gibi bir sorun kesinlikle yok. 1TB'a yakın .mkv film ve dizi arşivi (hepsi Dolby Digital veya DTS) sahibi birisi olarak söylüyorum bunu.

http://forums.creative.com/t5/Sound-Blaster/SB-Audigy-Series-Support-Pack-3-6-11-09-2009/td-p/540934

Bu linkten Audigy Support Pack 3.6'yı indirip kurun. Windows'un ses ayarlarından 5.1 yapmayı unutmayın. Mp3, divx gibi 2 kanallı kaynaklardan 5.1 ses almak istiyorsanız Creative Audio Console'dan CMSS'i açın.

Windows 7 ye geçmeden bi düşünün

• Arkadaşlar dün hallettim sorunu kendim cözdüm arkadaşlar bulabilsin diye şimdi ayrı bir topic acıcam orda nasıl cözdüğümü anlatıcam
  • http://forum.donanimhaber.com/m_35625816/tm.htm

Ne garip bu sorunu benden başka yaşayan yokmuş.
    Şu an sistem nadiren de olsa aynı sorun yüzünden mavi ekran hatası veriyor. Ama neyseki mavi ekran hatasından sonra kendini restart edip kurtarabiliyor.
    Catalyst Kasım 2009 sürücüsü belki derdime derman olur. Çünkü CrossFire X kullanamıyorum.
  • çok oldu win 7 ye geçeli halen ilk format ile kullanıorum maşallah tık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ProXy

çok oldu win 7 ye geçeli halen ilk format ile kullanıorum maşallah tık yok

Maşallah Allah nazardan saklasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pardus-

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ben derdimi anlatamıyom galiba bi sizde oldu suçlu sorunlu yapamayan biz olduk sanki.Size diyorimki creative nin kendi sitesinde bile bu sorun var sorun ne açıda sölim daha sölemicem sorun 2+1 ses e sahip filmi 5+1 olarak almak değil sorun gerçek sesi alamamak yani 5+1 dobly vs destekli filmi takıyosunuz örneğin adamın arkasından biri gelicek ses arka kolanlardan gelicene tüm kolonlardan aynı anda geliyo ve 3d ses kalitesi burda ölüyo anlatmak isteğim bu ve sadece creative de değil 5+1 gerçek sesi almak istiyen herkeste mevcut arkadaşlar ben de şu ses kartı var rahatca dinliyom yazıyo yazanlar ses sistemini ses kartlarını yazsınlarda bizde bilelim 5+1 ses sistemine sahip olmıyanlar gelip yazı yazarlarsa bu topic in de bi anlamı olmaz oyüzden evinde 5+1 ses sistemini kullananlar yazsın buraya

yaş kaç bilader

anlataMIYOM edeMİYOM dinliYOM ölüYO offf pufff

• Windows 7 bazı oyunlarda sorun çıkarıyor.
    Birde şunu söyleyebilirim Service Pack li Vista ile hızları aynı
  • quote:

Masa üstündeki simgelerin büyüklüğü için diyorsan onu halletmenin yolu gayet basit; masa üstündeyken ctrl'ye basılı tutun mouseun tekerleğini bir kez tıklayıp çevirin istediğiniz boyutlara getirmeniz mümkün simgeleri

Bu muhteşem birşey ya,, çok teşekkürler __Tyler Durden__
  • sistemi kaldıran win 7 ile ilgili biras arastırma yapan bütün arkadaslara şiddetle öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.