Bildirim
Windows 7 yi Android Jelly Bean'a Dönüştürün
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam peki android'e dönüştürdükten sonra google playstore'de ki uygulamaları indirip kurabilecek miyiz?
Bu arada paylaşım için saolun -
quote:
Orijinalden alıntı: Mephisto0191
Hocam peki android'e dönüştürdükten sonra google playstore'de ki uygulamaları indirip kurabilecek miyiz?
Bu arada paylaşım için saolun
Hayır Hocam Sadece Bir Arayüz Bu. İşletim Sisteminin Kendisi Değil :)
Windows 7 Olarak Çalışmaya Devam Edecektir -
quote:
Orijinalden alıntı: draj3n
quote:
Hayır Hocam Sadece Bir Arayüz Bu. İşletim Sisteminin Kendisi Değil :)
Windows 7 Olarak Çalışmaya Devam Edecektir
Teşekkür ederim hocam ilginiz ve cevabınız için...
İyi forumlar...
-
Çok hoş olmuş paylaşım için teşekkürler -
paylaşım için teşekkürler :) -
Denicem :D -
Cok orjinal olmus yapanin eline saglik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deneyebilirim ama büyük ihtimalle pişman olacağım -
quote:
Orijinalden alıntı: lordturhan
Çok hoş olmuş paylaşım için teşekkürler
Uzaklaştırma Aldım Neden Aldığımı Bilmiyorum Cevap Yazmaya Yeni Fırsat Buldum :) Rica Ederim. Bi Kaç Arkadaş Bilgisayarının Açılmamasıyla Sorun Algılamış. Diğer Paylaştığım Temalarda. Eğer Sizde Böyle bi Hasara Maruz Kalırsanız Bilgisayar Başlangıcında Güvenli Modda (F8) Başlatın Program Ekle/Kaldır dan Temayı Silin ve Yeniden Başlatın. İyi Forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draj3n -- 1 Şubat 2013; 7:35:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN
Deneyebilirim ama büyük ihtimalle pişman olacağım
Denemekte Fayda Var Hocam :)
Uzaklaştırma Aldım Neden Aldığımı Bilmiyorum Cevap Yazmaya Yeni Fırsat Buldum :) Bi Kaç Arkadaş Bilgisayarının Açılmamasıyla Sorun Algılamış. Diğer Paylaştığım Temalarda. Eğer Sizde Böyle bi Hasara Maruz Kalırsanız Bilgisayar Başlangıcında Güvenli Modda (F8) Başlatın Program Ekle/Kaldır dan Temayı Silin ve Yeniden Başlatın. İyi Forumlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Pluss
Cok orjinal olmus yapanin eline saglik
Uzaklaştırma Aldım Neden Aldığımı Bilmiyorum Cevap Yazmaya Yeni Fırsat Buldum :) Bi Kaç Arkadaş Bilgisayarının Açılmamasıyla Sorun Algılamış. Diğer Paylaştığım Temalarda. Eğer Sizde Böyle bi Hasara Maruz Kalırsanız Bilgisayar Başlangıcında Güvenli Modda (F8) Başlatın Program Ekle/Kaldır dan Temayı Silin ve Yeniden Başlatın. İyi Forumlar -
quote:
Orijinalden alıntı: ultraturk
Denicem :D
Dene Hocam :)
Güzel Paylaşım Deneyeceğim. -
quote:
Haykırdım -
güzel paylaşım. teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: AvalancHe_86
güzel paylaşım. teşekkürler.
Rica Ederim. -
çok hoş bir görünüm olmuş tebrik ederim -
10 numara oldu, hiç bi problem yaşamadım. eline sağlık hocam. -
gerçekten görünüm süper oldu teşekkürler.linux havası var,ufak tefek aksaklıklarda var takılma gibi(benim sistemin yetersiz olmasından kaynaklanıyor 756mb ram 28gb hdd) masaüstünden programlar daha bi hızlı açılıyo sanki biraz daha kullanıp görmek lazım sistemi yorduğu şu an için söylenemez.kurulumda ana sayfalar değişiyor.ancak bildiğimiz o sülük gibi yapışkanlardan değil denemeye değer.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X