BEYLER zamunda dan windows 7 64 bit indirdim Torent ile indirdim Winrar lı olarak bilgisayarıma indi. Dvd ye yazdırmak istiyordum. Winrar dan dosyayı bi klasör oluşturup o klasörün içine çıkarttım. Setup vs.. 5 6 tane dosya geldi .sonra cdburnerxp isimli programı açtım dvd yi taktım dosyaların hepsini içine sürükledim sonra yazdırdım. fakat cd yi takınca otomatik olarak win7 çıkmıyor bilgisayarı kapatıorum boot tan cd ile başla diorum cd yi görmüyor. Yazdırma işleminde bi yanlışlık yaptım sanki ? Çünkü elimde 32 bitlik win7 var onun içinde sadece setup var.. Bende sadece setup dosyasınımı atıcaktım yoksa ??? Yardım edin..
iso olarak indirmedin mi
Vala iso olarak gösteriyor torrent sitesinde Zamundadan indirdim zaten hepsi iso uzantılı. Fakat 1 rar dosyası içinde iniyor. Ben dosyaları masaustunde bi klasör oluşturup onun içine çıkarınca Setup vs.. gibi klasörler geliyor. Setupu yüklesem yüklerim çalışır durumda. Ama üstüne yüklicek ben açılış yüklemesi istiorum o yüzden cd ye atmak istiorum ama nasıl atılır hala bilemedim
rar ile açıp içeriğine (setup metup ve dat dosyaları) baktığın dosya .iso dosyası olmalı. bu iso dosyasını winrar ile açmadan, dvd yazıcı programa burn dvd with image file seçeneği ile yazdıracaksın, o zaman boot edecek.
dvd yazma programı olarak cd burner xp programı önerilir, beleş güzel program.
şimdi anlamadım Winrar ı açmadan cdburner xp ile hangi sine tıklayıp yapıcam ?? Veri diski yaplamı yoksa İso kalıbı yazdırlamı?? Basamakları teker teker yazarmısınız rica etmesem ??
winrar dosyasını hiç ellemicekmiyim o şekildemi dvd ye yazıcam ??? Peki pc açılışında cd yi okuyabilecekmi ?? yani rarın içindekilerinide attım gerçi okuyamadı ama ??
sen en iyisi ultra iso programını indir kur büyük ihtimalle indirmiş olduğun winrar klasörü ultraisonun simgesini alacaktır eğer durum böyleyse indirimiş olduğun dosyaya tıkla ultaiso üst menüden araçlar sekmesinden cd imajı yazdır de dvd tak yazdır. Eğer ultraisoyu yükledikten sonra indirmiş olduğun winrar ultraiso simgesini almaz ise winrarı klasöre çıkart çıkartmış olduğun klasöre sağ tıkla ultra iso kısmından add iso files de masaüstüne kayde t de isoyu oluştur sonra bu isoya tıkla
hemen deniyorum...
Dediğinizi yaptım. Yazdıklarınız aynen gerçekleşti. Sabahtan beri aradıgım Şeyi söylediniz Teşekkür ederim. Fakat Dosyayı yazdırdım dediğiniz gibi dvd ye . Cd otomatik olarak dışarı çıktı yazdırma işlemi bitince.. Sonra tekrar takıp oldumu diye kontrol edeyim dedim. Cd boş olarak gösteriyor.. Şuan aynı işlemi tekrardan yapıyorum tekrardan yazıyor.. Bu olurmu yoksa benden kaynaklı bi sorunmu.. Şimdi napmam lazım ??
Evet tekrrdan image le yazdırdım üstüne yazmış sanırım işin garibi cd yi boş olarak görüyor Hala Başka bir boş dvd takıp tekrar deniyeyim mi ?
Öğlen Saat 2 de başladığım format operasyonunu şuanda tüm driverlari yükleyip Bitirdimm. 8 tane dvd yaktım Sonunda Usb flash tan Format atabildim Ve sistemi activator ile lisansladım. Casper Laptop büyük pişmanlıktır.. Almayın aldırtmayın:) Casper Nirvana a15 Modeli mevcut elimde driverları var İsteyen olursa PM...
## TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARI ##
2] İllegal içerik paylaşımında ve isteğinde; özelden ya da konu içinden, bulunmayınız. İllegale yol göstermek,program ismi vermek kesinlikle yasaktır. (Crack,serial,lisans,key vs.). (Forum ve bölüm üzerinden Torrent , Emule, Usenet ile ilgili her türlü paylaşımın yapılması da yasaktır.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme