2. BURADAN türkçe dil paketini indir. ve "Program Files\ImgBurn\Languages\" klasörüne çıkar.
3. Programı çalıştır, Araçlar/Ayarlar/genel den dil olarak türkçeyi seçebilirsin.
4. "Dosya/Klasörleri diske yaz" seç.
5. Sol tarafta win7 klasörünü göster.
6. sağ tarafta gelişmiş sekmesi altında ön yükleme seçeneklerini resimdeki gibi yap. benzetim türü-benzetimsiz önyükleme kalıbı-etfsboot.com (win7 / boot klasörü içinde) Yüklenecek sektörler-8
7. Sol taraftaki oluştura tıkla. işlem bu kadar.
Teşşekürler Hocam Çok Güzel Anlatmışsın Eline Sağlık Uyguladım Oldu Aynen..
evet bu konuda bana yardım eden bütün arkadaslara cok teşekkürler. tek bir sorum var benim dosyaları kopyaladığım dvd den format atınca windows acılırken bi reset atıp sonra kendiliğnden oto aktivasyonlu oluyordu yani orj. hiç program vs bir şey yoktu. bu özellik kayboldu böyle bir şey yapabilmek mümkünmü?
2. BURADAN türkçe dil paketini indir. ve "Program Files\ImgBurn\Languages\" klasörüne çıkar.
3. Programı çalıştır, Araçlar/Ayarlar/genel den dil olarak türkçeyi seçebilirsin.
4. "Dosya/Klasörleri diske yaz" seç.
5. Sol tarafta win7 klasörünü göster.
6. sağ tarafta gelişmiş sekmesi altında ön yükleme seçeneklerini resimdeki gibi yap. benzetim türü-benzetimsiz önyükleme kalıbı-etfsboot.com (win7 / boot klasörü içinde) Yüklenecek sektörler-8
7. Sol taraftaki oluştura tıkla. işlem bu kadar.
Bunu bir konu açıp yazmalısın. İnternette çok şey var. 3 DVD'im yandı bir tek bu işe yaradı. Çok teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme