Bildirim
WINDOWS 7 'Yİ DVD YE YAZDIRMAK?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bendede şöyle bir sorun var iso dosyasını cdye yazdırıyorum biosdan birinciyi cd-rom device seçiyorum ama cd boot olmuyor neden? -
quote:
Orijinalden alıntı: kaansaka HANGI PROGRAM İLE NASIL YAZDIRACAĞIM?
ek olarak Nero'yla Yazdıracan -
quote:
Orijinalden alıntı: tsunamie
quote:
ek olarak Nero'yla Yazdıracan
kardeşim tamam nero ile yazdıracağım da hızı kaç olacak nasıl bir işlem yapacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaansaka
quote:
quote:
kardeşim tamam nero ile yazdıracağım da hızı kaç olacak nasıl bir işlem yapacağım.
en düşük hızda 4x4 de... -
1. BURADAN İmage Burn Ücretsiz indir.quote:
Orijinalden alıntı: CaimaNquote:
quote:
quote:
kardeşim tamam nero ile yazdıracağım da hızı kaç olacak nasıl bir işlem yapacağım.
en düşük hızda 4x4 de...
Alıntıları Göster
2. BURADAN türkçe dil paketini indir. ve "Program Files\ImgBurn\Languages\" klasörüne çıkar.
3. Programı çalıştır, Araçlar/Ayarlar/genel den dil olarak türkçeyi seçebilirsin.
4. "Dosya/Klasörleri diske yaz" seç.
5. Sol tarafta win7 klasörünü göster.
6. sağ tarafta gelişmiş sekmesi altında ön yükleme seçeneklerini resimdeki gibi yap.
benzetim türü-benzetimsiz
önyükleme kalıbı-etfsboot.com (win7 / boot klasörü içinde)
Yüklenecek sektörler-8
7. Sol taraftaki oluştura tıkla. işlem bu kadar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tan
1. BURADAN İmage Burn Ücretsiz indir.
2. BURADAN türkçe dil paketini indir. ve "Program Files\ImgBurn\Languages\" klasörüne çıkar.
3. Programı çalıştır, Araçlar/Ayarlar/genel den dil olarak türkçeyi seçebilirsin.
6. sağ tarafta gelişmiş sekmesi altında ön yükleme seçeneklerini resimdeki gibi yap.
Yüklenecek sektörler-8
sağol aksam eve gidince deniyeceğim. sonucu yazarım :)
-
pc çöktü galiba?quote:
Orijinalden alıntı: kaansakaquote:
1. BURADAN İmage Burn Ücretsiz indir.
Yüklenecek sektörler-8
sağol aksam eve gidince deniyeceğim. sonucu yazarım :)
Alıntıları Göster
-
yok ya hard disk arkadaşta dosyalar onun içinde :) deniyince sonucu yazacağım. tek sıkıntı dosyaları dvd nin içine girip ctrl+a sonra klasore ctrl+v yapmam olabilir mi? onları .iso yapınca özelliği kaybolurmu? kopyaladığım dvd de full orj. kendinden aktivastonlu win7 idi yani hiç ellenmemiş ekstrasız orj win7 idi bu özelliği kaybolurmu?quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
pc çöktü galiba?
Alıntıları Göster
-
Hayir orjinal dvd ye birsey olmaz.Ben win 7'mi usb ye yükledim format atmam gerektiğinde usb den atiyorum hem güvenli hemde daha hizli -
dediğin gibi yapmaya çalıştım ama beceremedim heralde bir kaç deneme daha yapsam olucak :) usb ye atmayı da denedim ama onda da başarısız oldum bootable olmuyo :Squote:
Orijinalden alıntı: bersgurs
Hayir orjinal dvd ye birsey olmaz.Ben win 7'mi usb ye yükledim format atmam gerektiğinde usb den atiyorum hem güvenli hemde daha hizli -
Ben imgburn ile dvd ye çektim, yeni sistemin gelmesini bekliyorum.Sorunsuz olarak yüklenir inşallah.quote:
dediğin gibi yapmaya çalıştım ama beceremedim heralde bir kaç deneme daha yapsam olucak :) usb ye atmayı da denedim ama onda da başarısız oldum bootable olmuyo :S
Alıntıları Göster -
quote:
Hayir orjinal dvd ye birsey olmaz.Ben win 7'mi usb ye yükledim format atmam gerektiğinde usb den atiyorum hem güvenli hemde daha hizli
benim yaptığmı dvd lerde ön yükleme olmuyor bunun nedeni dosyaları cd den elle klasore kopyalamam olabilir mi? yani bootable özelliğini kaybetmiş olabilir mi? boot dosyası lazım galiba -
quote:
quote:
Hayir orjinal dvd ye birsey olmaz.Ben win 7'mi usb ye yükledim format atmam gerektiğinde usb den atiyorum hem güvenli hemde daha hizli
benim yaptığmı dvd lerde ön yükleme olmuyor bunun nedeni dosyaları cd den elle klasore kopyalamam olabilir mi? yani bootable özelliğini kaybetmiş olabilir mi? boot dosyası lazım galiba
Elle kopyalayinca dediginiz gibi bootanle özelligini kaybediyor
Bir link pm attim ordakilerini aynen uygularsan bir sorun olmaz. -
quote:
quote:
benim yaptığmı dvd lerde ön yükleme olmuyor bunun nedeni dosyaları cd den elle klasore kopyalamam olabilir mi? yani bootable özelliğini kaybetmiş olabilir mi? boot dosyası lazım galiba
Benim yukarıda yazdıklarım sizin bilgisayarınızda gözükmüyormu ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!!!!!! -
quote:
quote:
quote:
Benim yukarıda yazdıklarım sizin bilgisayarınızda gözükmüyormu ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!!!!!!
sağol ya dediğin gibi yaptım oldu çok teşekkür ederim.
-
Tan kullanıcı adlı arkadaş teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: kaansakaquote:
quote:
quote:
Benim yukarıda yazdıklarım sizin bilgisayarınızda gözükmüyormu ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!!!!!!
sağol ya dediğin gibi yaptım oldu çok teşekkür ederim.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: acelep
Tan kullanıcı adlı arkadaş teşekkürler.
Ne demek....
Ben Teşekkür ederim...
-
Ben denedim CD bootable de oldu ancak yüklemenin %6 , %4 gibi başlarında donup hata veriyor ve CD yi bozuyordu. Onun için USB Flash Disk ile format attım, tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: tanquote:
Ne demek....
Ben Teşekkür ederim...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Efe SIĞIRCI
Ben denedim CD bootable de oldu ancak yüklemenin %6 , %4 gibi başlarında donup hata veriyor ve CD yi bozuyordu. Onun için USB Flash Disk ile format attım, tavsiye ederim.
quote:
Bu 1 Mesajlı Arkadaşların amacı ne anlamadım.
Benzer içerikler
- windows 7 güncelleme paketi
- ingilizce klavyede nokta nasıl yapılır
- windows 7 iso
- windows 7 iso dosyası
- american megatrends hatası
- iso dosyası nedir
- windows 10 şifre kaldırma
- bilgisayar açılmıyor
- windows defender kapatma
- ses yükseltme programı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X