Şimdi Ara

windows 7'yi harbiden öneriyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vista yüklüydü. dün 64bit win 7 kurdum. küçük bir problem çıkardı ama çok basit bir çözümü varmış. benim yüklerken ki hatamdan dolayı oda.

abi sitemimde her parçayı otomatik tanıdı. hız olarak bilgisayar 2 katına çıktı resmen. 5 saniyede bilgisayar kapanır mı abi. harbi 5 saniye sürüyor. benim gibi yüklesem mi yüklemesem mi diye arada kalan arkadaşlar.kesi yüklesinler. dünden beri 3dsmax,adober serisi,torrent,ftp,solid,autocad hepsini kurdum. hiçbirinde de banamıasın demedi çat diye açtı.

ayrıca çok güzel kullanım kolaylıkları var. gerçekten mütiş. fazla beğenmeyen biri olarak söylüyorum windows uzun aradan sonra güzel bir iş yapmış. tebrik ederim...

• Bir de kamera ve ses kartlarını tanısa....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Bir de kamera ve ses kartlarını tanısa....

Creative Audigy kartımda video izledikten sonra mp3 dinlemeye çalışırsam çok rahatsız edici bir cızırtı sesi veriyor.

Piranha PC1211 web kameramı tanıtamadım. Vista otomatik olarak Vmicro301 olarak tanımıştı bu tanımadı.

Windows 7'yi beğendim Vista kullananlara kesinlikle öneriyorum ama gene Microsoft bi işi de doğru yap demedim değil yani.

Sistemim ; Windows 7 Ultimate x64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 25 Ekim 2009; 16:12:12 >
  • performans olarak gözle görünür bir artış oldu, ben de kurmayı düşünenlere tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphadora -- 26 Ekim 2009; 12:44:22 >
  • Bu ses kalitesi ile ilgili problemden cok yerde bahsediliyor beni cok tereddute dusurdu
  • benim 7+1 ses sistemini tanıdı hocam. hatta daha da güzel ses çıktığına eminim. bir de ses düzeyi ayarlama yapmışlar sanırım. bir şarkıda yüksek ses bir şarkıda alçak ses olurken win 7 de hiç böyle birşey olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Ledriw_

benim 7+1 ses sistemini tanıdı hocam. hatta daha da güzel ses çıktığına eminim. bir de ses düzeyi ayarlama yapmışlar sanırım. bir şarkıda yüksek ses bir şarkıda alçak ses olurken win 7 de hiç böyle birşey olmadı

harika dostum goruntu kalitesinde bir degsiklik var mi peki divx veya dvd izlerken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

quote:

benim 7+1 ses sistemini tanıdı hocam. hatta daha da güzel ses çıktığına eminim. bir de ses düzeyi ayarlama yapmışlar sanırım. bir şarkıda yüksek ses bir şarkıda alçak ses olurken win 7 de hiç böyle birşey olmadı

harika dostum goruntu kalitesinde bir degsiklik var mi peki divx veya dvd izlerken

hocam görüntü kalitesinde değişiklik yok ama ekran büyük olduğundan vsync den kaynaklanan sorunlar ortadan kalktı. bir de clear type ayarları var. yaklaşık 30 yazı görüntü şeçeneğinden birini şeçiyorsunuz. işte o süper oluyor. bilgisayar mac gibi güzel gösteriyor yazı tipi güzel olunca

• Bende kurup sürekli kullansam mı diye düşünüyorum.

Visual Studio, Flash, Dreamweaver programlarını kullandığım için şüphede kalıyorum. Yukarıda arkadaşın yorumu beni biraz rahatlattı, bu hafta mutlaka deneyeceğim final sürümü...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

quote:

hocam görüntü kalitesinde değişiklik yok ama ekran büyük olduğundan vsync den kaynaklanan sorunlar ortadan kalktı. bir de clear type ayarları var. yaklaşık 30 yazı görüntü şeçeneğinden birini şeçiyorsunuz. işte o süper oluyor. bilgisayar mac gibi güzel gösteriyor yazı tipi güzel olunca

Tesekkurler dostum Acaba download programlarindan ne haber mesela internet download manager fln uyumlu calisiyormu bilginiz var mi ?

• Ses konusunda gerçekten çok başarılı kesinlikle yeni bir kanal falanmı açmışlar napmışlarsa mükemmel bir kalitede çıkıyor sesler benim 1+1 dandik aletlerden bile. Bazı şarkılarda daha önce vistada fark etmediğim efektleri vs. yeni yeni fark etmeye başladım. Çok daha net geliyor sesler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.