Şimdi Ara

windows 7 yi onaramıyorum !!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sorunum şu ilk önce win 7 format cd sini taktım biosa girip dvd-rw yi en başa aldım bir tuşa basın geldi bastım ve bişeyler yüklendi sonra girdim mavi ekran geldi işte windows 7 nin ekranı dili falan seçtim sol altta onarma vardı bastım bekledi bekledi bitti hdd ye tıklıyorum ve biürü yazı çıkıyo bu hdd uyumlu değil filan yazıyodu anlamadım gitti lütfen yardım edin arkadaşlar lütfen

not: yazım hataları için kusura bakmayın lütfen klavye biraz tuşları sertte yazılmıyo

• Sıfırdan formatla.
  • baya bi dosyam var ama onları yedeklemem mümkün değil ve onarmayı neden istiyorum dersenin regedit veya baya< bi sistem programları açılmıyor
  • Merhaba;

windowsunuz açılmıyorsa ve otomatik kurtarma işe yaramadıysa yapabileceğiniz çok fazla birşey yok. Muhtemelen disk arızası gibi bir arızanız var ve sistem açılmıyor. Bu durumda yapabileceğiniz tek şey kurtarma konsolu ile açarak bütün dosyalarınızı başka bir diske yedekleyip sıfırdan windowsu kurmak.
  • @oduranli arkadaş zaten söylemiş.Dosyaları kurtarmak için live cd ler yardımcı olabilir.
  • Kurtaramıyorsan mecburen format atman lazım. Dosyalarını Live DVD ile kurtarabilirsin.
  • elimde başka bi hdd yok ve bunu öncedende kullanıyordum ama artık bi sorunum daha var masaüstüne hiçbir klasör veya not defteri falan atamıyorum yardım edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.