ARKADAŞLAR XP İŞLETİM SİSTEMİMİ WİNDOWS 7 YAPMAK İSTİYORUM FAKAT
To instal the device driver needed to access your hard drive insert the installation media containing the driver files and then click ok. Note: the installation media can be a floppy disk cd,dvd, or usb flash drive."
YAZISI GELİYOR TAMAM DEDİĞİMDE İSE
"no signed device drivers were found.Make sure that the installation media contains the correct drivers, and then click ok. " yazısı gelıyor.
NE YAPMAM GEREKİYOR BUNU DÜZELTMEK İÇİN..
quote:
Orijinalden alıntı: korn-ediz
To instal the device driver needed to access your hard drive insert the installation media containing the driver files and then click ok. Note: the installation media can be a floppy disk cd,dvd, or usb flash drive."
"no signed device drivers were found.Make sure that the installation media contains the correct drivers, and then click ok. " yazısı gelıyor.
bootable dvd değil sanırım elindeki, farklı bir windows 7 dvd si ile dener misin
quote:
Orijinalden alıntı: narcose
quote:
bootable dvd değil sanırım elindeki, farklı bir windows 7 dvd si ile dener misin
DENEDİM HATTA 4X İLE BİLE YAZDIM GENE OLMADI
quote:
DENEDİM HATTA 4X İLE BİLE YAZDIM GENE OLMADI
Alıntıları Göster
yardım edicek yokmu acill
quote:
yardım edicek yokmu acill
Alıntıları Göster
çok acil sistemi yüklemem lazım yardım edin ltfn...
quote:
Alıntıları Göster
HATANIN TÜRKÇESİ : Sürücü dosyalarını içeren yükleme medyasını yerleştirin sabit diskinize erişmek için gerekli aygıt sürücüsünü kuruN ve daha sonra Tamam tıklayın
DVD OKUYUCUNDA SORUN YOKSA BENCE HDD GÖRMÜYOR. BİOS PİLİNİ FİLAN CIKARDIYSAN SIFIRLANMISTIR BAZI ANAKARTLAR DA SIFIRLANINCA İDE OLARAK AYARLAMAK GEREKİR HDD Yİ YOKSA HDD GÖRÜNMEZ. BİOSA GİR : SATA RAİD İDE AYARI OLAN Bİ MENÜ VAR 3NCÜ MENÜ İNTEGAMRAL GİBİ Bİ MENÜ HATRLAMIYORM ORDA HDD: YAZAN YERİ İDE OLARAK GÖSTERT ODA OLMUO DVD OKUYUCU BOZUK OLABİLİR AMA BÜYÜK İHTİMAL DEDİGİM GİBİ HDD GÖRMÜYR
quote:
DEDİĞİM İDE AYARINI DENE OLMADI DVD OKUYUCUN BOZUKTUR. BAZI DVDLER BOZULDUGUNDA CD Yİ GÖRSEDE DVD OKUMAZ VEYA EKSİK OKUR ONUN DVD OKUYUCUSU FARKLIDIR. BİR ARKADASNDAN SÖK GETİR Bİ DVD RW TAK PC YE ÖYLE DENE.
quote:
Orijinalden alıntı: dumam10
quote:
DEDİĞİM İDE AYARINI DENE OLMADI DVD OKUYUCUN BOZUKTUR. BAZI DVDLER BOZULDUGUNDA CD Yİ GÖRSEDE DVD OKUMAZ VEYA EKSİK OKUR ONUN DVD OKUYUCUSU FARKLIDIR. BİR ARKADASNDAN SÖK GETİR Bİ DVD RW TAK PC YE ÖYLE DENE.
dediklerinizi yaptım ama yinede olmadı arkadaşın dvd rw sini aldım oda aynı dvd rw ile yeni attı ama bende olmadı:(
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dumam10
quote:
dediklerinizi yaptım ama yinede olmadı arkadaşın dvd rw sini aldım oda aynı dvd rw ile yeni attı ama bende olmadı:(
Alıntıları Göster
benimde basıma söyle bir ilginç olay geldi. win xp dne win 7 ye geçiş yapim dedim. taktım win 7 ön yükleme geliyor. c yi siliyorum d yi silmiyorum yedeklerden dolayı neyse yükle diyorum sürücü bulunamadı hatası veriyor. en son D: deki yedekleri flush diskime aldım C:D:E: ne varsa komple sildim tek parça yaptım hdd yi sonra pc kapatım bir daha açtım bastan yüklemeye calıstım düzeldi. sanırım hani xp yüklerken bi 9 mb ayırıyor. tamamen silmesse o 9 mb kalıyor sonra win yüklerken win 7 de kendine bi 100 mb ayırıyor emin olmasamda sıkıntı orda sanırm hdd 4-5 parça olmustu bi xp 9 m bi bi win 7 100 mb si C: D: vsvs dedigim gibi bir dene belki çözüm olur gerçi senin hatayı vermedi ama belki bir fikir olur
Tamam onuda deneyecegim saol
quote:
kullandığın dvdwrt satamı?
format cdni degistir yenisini cekme başkabi format cdsi bul guncel olsun ve mumkunse degiştirilmemiş orjinal olsun
quote:
Orijinalden alıntı: gforce2mx
quote:
evet sata
quote:
Orijinalden alıntı: rapkolik87
format cdni degistir yenisini cekme başkabi format cdsi bul guncel olsun ve mumkunse degiştirilmemiş orjinal olsun
denedim başka format cd si güncel yine olmadı
quote:
quote:
denedim başka format cd si güncel yine olmadı
Alıntıları Göster
biostan hard diskini goruyon demi
quote:
biostan hard diskini goruyon demi
Alıntıları Göster
ikinci bi nokta hard diskin idemi satama
quote:
quote:
quote:
evet sata
yüklemeye çalıştığın cd'de sata driverinin yüklü olduğuna eminmisin. başka cd var ise o şekilde deneyin. bilgisayar optik sürücüdeki cd'yi önyüklemede görmüyor sorun sadece bu.
quote:
quote:
quote:
quote:
evet sata
yüklemeye çalıştığın cd'de sata driverinin yüklü olduğuna eminmisin. başka cd var ise o şekilde deneyin. bilgisayar optik sürücüdeki cd'yi önyüklemede görmüyor sorun sadece bu.
sata driver yok heralde nereden bulup ekleyeceyim?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
evet sata
sata driver yok heralde nereden bulup ekleyeceyim?
Alıntıları Göster
pardon win7 yerine xp kuracağını anladım.win 7'de sata cd entegrelidir. geriye tek çözüm başka bir win 7 cd'si denemen kalıyıor,tabi biosdan hard disk achi/ide/raid menüsünde ide'yi seçip açılışta dvdwritere öncelik tanıdıysan.
quote:
pardon win7 yerine xp kuracağını anladım.win 7'de sata cd entegrelidir. geriye tek çözüm başka bir win 7 cd'si denemen kalıyıor,tabi biosdan hard disk achi/ide/raid menüsünde ide'yi seçip açılışta dvdwritere öncelik tanıdıysan.
biosdan ide gözükmüyor sadece sata var 2 saat onu aradım hard disk menüsüne tıklayınca sadece sata çıkıyor ide çıkmıyor..