Şimdi Ara

windows 7ye xp sp3 formatı atarken çıkan sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Format böyle atilmaz. Internette arastirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o şekilde kurulum yapılmaz windows xpyi cd den başlatıp kurulum yapacaksın
  • acer262 A kullanıcısına yanıt
    Selam
    Yeni sürüm üzerine eski bir sürümü bu şekilde kuramazsınız! Ancak aksi mümkündür..
    Resimdeki CD ile bilgisayarı başlatın ve kurulumu gerçekleştirin.. Fakat önce @BIOS ayarlarından AHCI mounu IDE yapmakdurumundasınız. Eğer AHCI olarak kuracaksanız, CD başlangıcında F6'ya basarak, Disketten AHCI sürücüsü yüklemeniz gerekecektir.. Aksi durumda yüklemeniz söz konusu değildir..

Bilginize ve kolay gelsin...
  • ama benim pc nasıl bir şeyse bios ayarları çok değişikhttp://www.emresupcin.com/wp-content/uploads/2012/06/bios_emresupcin.gif böyle bir şey benim nerden bulucam ahcı ile ide modu gösterirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer262

ama benim pc nasıl bir şeyse bios ayarları çok değişikhttp://www.emresupcin.com/wp-content/uploads/2012/06/bios_emresupcin.gif böyle bir şey benim nerden bulucam ahcı ile ide modu gösterirseniz sevinirim

Selam
    Anakartınızın marka ve modelini yazarsanız, size @BIOS hakkında bilgi ve indirme sitesi linkini verebiliriz.
    Eklediğiniz resimdeki AWARD @BIOS'tur ama @BIOS'lar biri birine benzedikleri için, anakart üzerinde hangisi yüklü buradan bunu bilmek oldukça zor.

Kusura bakmayın ama sarı çizmeli Mehmet ağaya don biçemiyoruz.
    Kolay gelsin..

• hocam bilgisayarı yeniden başlat kurulumu başlatmak için bir tuşa basın yazısı çıkacak bir tuşa bas işlemi başlat bu şekilde windows üzerinden başlat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.