Şimdi Ara

Windows 8.0 Single Language MSDN Türkçe 64 bit sürümü nerden bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.)Selam arkadaşlar Recovery si silinmiş notebookta, biostaki orjinal keyi ile kurulum yapabilmek için " Windows 8.0 Single Language MSDN 64 bit " sürümü (windows 10 için) lazım, özetle nerden bulunur?

Araştırmadım değil, forumda açıktan link yazmak kurallara aykırı olabileceğinden dolayı, direk link noktasında pm ile ulaşan dostlara teşekkürler.
    (Sonuçta konu zaten orjinal biri ürünü orjinalleştirmekle alakalı ama pm en garantisi diye dedim)

2.)Birde ürünün kutusunda Windows 8.0 Single Language yazıyor. Bu türde iki sürüm var biliyorum eğer core olsaydı Windows 8.0 Core Single Language şeklinde belirtilirdi değil mi?

Googleda gördüğüm kadarı çoğu kişi bu sürümü ararken; her yer sürüyle 8.1 veya 8.0 pro ya da enterprise hatta oynanmış crackli versiyonlarıyla dolu windows 8 iso çöplüğüne dönmüş durumda ama Windows 8.0 SL MSDN olarak yok :( . Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

• win 8 olarak bulamayabilirsiniz ancak 8.1'i microsoft'tan indirip kurabilirsiniz.
    win 8.1, biosa gömülü anahtarı tanıyıp etkinleştiriliyor.

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/create-reset-refresh-media
    linkteki mediacreationtool ile .iso dosyası oluşturabilirsiniz.
    Hem orijinal hem temiz.
    win 8 olarak bulabilecekleriniz 3. kişiler tarafından oluşturulduğu için pek güvenilir olmaz.
  • lost kullanıcısına yanıt
    Teşekkür üstad da "win 8.1, biosa gömülü anahtarı tanıyıp etkinleştiriliyor. " noktasında eminmisin format sırasında kalmayalım sap gibi
  • Elbette, bizzat denenmiştir.
    8 ve 8.1 aynı ürün anahtarını kullanır.

Anahtar girilen bölümde "Atla" seçeneği ile anahtar girmeden kurulum yapın.
    İnternete ilk bağlantınızda otomatik etkinleştirilir.

Hatta doğrudan win 10 bile deneyebilirsiniz...
    https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
    Karar size kalmış, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost -- 30 Eylül 2015; 20:28:14 >
    windows 8.0 keyi ile güncelleme yapmadan windows 10 kurulur mu üstat?

Neden dersen zaten pcde korsan w7 ultimate yüklü ondan w 10 a yükselttikten sonra mevcut keyi silip, biosdaki w8.0 keyini gireyim dedim olmadı.
    Ondan bende recorvy olmadığından, windows 8.0 sl msdn 64 bit tr arayışına koyulduydum.

Doğru anladıysam sen 8.1 sl msdn 64 bit versiyonunu 8.0 sl 64 bit anahtarı ile etkinleştirdim diyorsun. Olmaz diye denememiştim, indirip kurayım o zaman oluyorsa.
  • win 8.1 ve win 10, biosta win 8 anahtarı olan pc üzerine yükseltme yaparak veya yapmadan sıfırdan(temiz) kurulabiliyor...
    Seç beğen..
    :)
    teşekkür üstad 8.1'den halettim. ;)

Bu arada CCleaner veya Auslogics gibi programlar ile bakım yaptıktan sonra Başlat menüsü, arama butonu.. tepki vermemesi, çalışmaması sorunun kalıcı bir çözümünü biliyor musun? Ben bir yol uyguluyorum ama pc her bakım yaptıktan sonra tekrardan uygulamak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sysmain servisi aktif ise zamanla takılma sorunu çözülecektir.
    quote:

CCleaner veya Auslogics gibi programlar ile bakım yaptıktan sonra Başlat menüsü, arama butonu.. tepki vermemesi, çalışmaması sorunun kalıcı bir çözümünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 5 Ekim 2015; 8:21:06 >
  • Takılma değil üstad hiç açılmama var. Ancak Powershell den eski haline getirilebiliyor. Sysmain servisi dediğin ? aktif olduğunu nerden anlıyoruz, tam ismi dediğin gibi ise msconfig den baktım fonda çalışanlarda, göremedim.
  • Hızlı Getirme
    quote:

Sysmain servisi dediğin ?

quote:

aktif olduğunu nerden anlıyoruz

Services.msc
  • Sağol üstat, sysmain olarak baktımda açık değil, ayarlarla pek uğraşmamıştım halbuki, formattan sonra uğraşmadan açılması gereken bir şey değimi?

DLL sini duymuştum ama ne işe yaradığını bilmiyorum tam olarak? Nasıl aktif hale getirebiliriz peki.
  • Sistem performansını olumlu etkilediği için açık olursa iyi olur. Services.msc'den aktif edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Sistem performansını olumlu etkilediği için açık olursa iyi olur. Services.msc'den aktif edebilirsiniz.

Ben anlatmadım sanırım usta Services.msc ile açtığımız yerde alfabetik sıraladım zaten tam ismini yazdığını düşünüyorum "Sysmain" diye bir kelime bile yok ki olmayan şey nasıl aktif edilir. Yani gördümde devre dışı yazıyor gibi bir durum söz konusu değil, hiç yok.
  •  Windows 8.0 Single Language MSDN Türkçe 64 bit sürümü nerden bulunur?
  • windows 8 bulması çok zor ama bir yolu var enpedi sitesinde mail atıp rica ederseniz onedrivedan size indirme linki yolluyor.
    makina orjinal windows sekiz ise driver sorunları çıkıyor ben vaio pro 13 e direk kurduğum zaman sorun yaşıyorum windows 8 i yükleyip driver işini hallettikten sonra
    windows 10 a yükseltmeyle geçiyorum o zaman driver lar çalışıyor pc ile gelen yazılımlarda,
  • teşekkür üstad, hızlı getirme olarak baktım, çalışıyor o etkin durumda. Saolasın.
  • husnu06 H kullanıcısına yanıt
    Üstad 8 e gerek yok 8.1 den de oluyor. Sürümleri denk olsun yeter ki halletim onu.

Drivelardan ziyade ben w 10 buglarından çok çekiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.