Şimdi Ara

Windows 8.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım ryzen 5 1600 8 gb ram falan win 8.1 kurdum update yaptım bilgisayar donup mavi ekran veriyor ve bi hata çıkıyo resmide koyuyorum windows 10 geçmelimiyim sizce
    Windows 8.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistemi formatla direk Windows 10 64 Bit kur kardeşim.. AMD Ryzen ve intel 8. nesil işlemcileri en verimli ve sorunsuz windows 10 ile kullanabiliyorsun..
  • Mavi ekran vermesi bilgisayarım arızasından beya hdd arızasından değildir dimi bro çok korktum valla maiv ekran verince 2 3 kere verdi dondu ve mavi ekran verdi windows 10 yapar isem böyle bi sorunum olurmu sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: okanle

Mavi ekran vermesi bilgisayarım arızasından beya hdd arızasından değildir dimi bro çok korktum valla maiv ekran verince 2 3 kere verdi dondu ve mavi ekran verdi windows 10 yapar isem böyle bi sorunum olurmu sizce

Hayır değil kardeşim.. işlemcin hata mesajında yazdığı gibi windows 8 ile tam uyumlu omadığı için oluyor bu sorun.. Windows 10 kurarsan sorun düzelir.. ama windows 8'den 10 güncelleme yani yükseltme yapma.. sil, formatla komple.. sonra yeniden DVD'den kur.. kurulumda key isterse atla de ve mutlaka 64 Bit seçeneği ile kur sistemi.. biraz zahmetli olacak ama en temiz ve sorunsuz kurulum bu şekilde yapılacaktır..
  • Windows 10 64 bit pro indiriyorum format atarken biçimlendir diyerek komple siler öyle yüklerim çok teşekkür ederim kardeşim cevabın için dün aldık bilgisayarı daha bugün mavi ekran veriyo inme incekti 😂👍🏻

• Bide şurada sormak istiyorum windows 10 u hiçbi arkadaşım önermiyor arkada çok işlem çalışıyor ve bilgisayarı kastırıyo diyolar bunlar ne kdr doğru 8.1 den daha iyi verim alırmıyom windows 10 da bide aşağıda resim koycam buna ne diyorsunuz

Görüşlerinizi alırsam çok memnun olurumh

Windows 8.1

• BlueScreenView programiyla mavi ekran veren sorunlari resim olarak atsana

• quote:

Windows 10 64 bit pro indiriyorum format atarken biçimlendir diyerek komple siler öyle yüklerim çok teşekkür ederim kardeşim cevabın için dün aldık bilgisayarı daha bugün mavi ekran veriyo inme incekti 😂👍🏻

Rica ederim kardeşim.. kurulum sırasında anakartın BIOS ayarlarından UEFI kurulum seçmeyi unutma.. yani yanında UEFI yazan seçeneği işaretle..
  • quote:

Bide şurada sormak istiyorum windows 10 u hiçbi arkadaşım önermiyor arkada çok işlem çalışıyor ve bilgisayarı kastırıyo diyolar bunlar ne kdr doğru 8.1 den daha iyi verim alırmıyom windows 10 da bide aşağıda resim koycam buna ne diyorsunuz

Görüşlerinizi alırsam çok memnun olurumh

Windows 8.1

Haber hakkında bir şey diyemem ama Windows 10'da o işlemci ile mavi ekran ya da kasma sorunu yaşamayacağını rahatça söyleyebilirim.. 4 GB RAM ile kullanmaya kalkmazsan sistemi çok da sorun olmuyor çalışan windows işlemleri.. 8 GB RAM'de kasma masma olmuyor, olmaz..

• Çok sağol kardeşim verdiğin cevaplar için teşekkürler.

• Arkadaşlar tekrar rahatsız ediyorum win10 kurdum driverları yükledim güncelleme yapmadan bi oyuna giriyim dedin pubg bi girdim aşırı derecede kasıyo ve sonra donuyo daha menüye giremeden ancak bilgisayar çok hızlı aynı anda pubg ve fortnite açıyorum en ufak kasma yok %20 işlemci %37 ram %10 da disk kullanıyo oyun açıkken beyler nedir bu kasma anlamadım bi yardım ediverin

• okanle O kullanıcısına yanıt
    ekran kartın nedir ?
  • Ryzen 5 1600

Ram 8 gb kingston hyperx furry

Asus r7 250 ddr5 2 gb

Bugün win 8.1 de açtım pubg felan fortte gelan 0 kasma vardı mecbur 10 a geçince açtım bu oldu neden oldu en ufak fikrim yok
    Ekran kartı directx12 destekliyo ama o yüzden kasma yaparmı bilmiyorum lütfen bi çözüm bulalım pc yeni topladım oyun oynayamıyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanle -- 7 Şubat 2018; 23:24:17 >
  • Arkadaşlar tekrar 8.1 mi dönsem ne denediysem olmadı ekran kartını sildim yeniden yükledim temiz şekilde ancak gene oyunda kasıyo donuyo daha menüde ancak bilgisayarda gram kasma yok aynı anda birden fazla uyguşama açabiliyorum sizce ne yapmalıyım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.