Şimdi Ara

Windows 8.1 64 bit ekran kartı driver güncelleme sorunu Çözüldü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun şu Win 8.1 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. mevcut sürücüyü kaldırdım.Yeni sürücüyü amd sitesinden indirdim.Kurmak için yeniden başlatıyorum fakat windows o sırada arka planda bir uyarı sesi geliyor ve görüntü bağdaştırıcısına bakıyorum (aşağıda fotoğrafını paylaştım) Amd 7900 series diye hemen kuruluyor.Sonra ben indirdiğimi kuruyorum R9 200 series yazıyor ama mevcut sürücüye bakıyorum 14.7 Beta olması gerekirken aşağıdaki 2. tabloyla karşılaşıyorum.
    Windows update güncelleştirme yüklerken bunuda yüklemişim hata ile ilgisi var mıdır=
    Advanced Micro Devices, Inc. - Graphics Adapter WDDM1.3 - AMD Radeon HD 7900 Series

Windowsun benden önce sürücü yüklemesini nasıl önlerim

Neden 7900 series sürücüsü yükleniyor

Windows 8.1 64 bit ekran kartı driver güncelleme sorunu Çözüldü. Windows 8.1 64 bit ekran kartı driver güncelleme sorunu Çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 17 Eylül 2014; 0:08:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 8.1 64 Bit Ekran Kartı Güncelleme Sorunu Çözüldü

Windows 8.1 64 bit işletim sistemine sahip bilgisayarların ekran kartı sürücülerini güncellemeye çalışırken sorun yaşadığı bildirilmektedir. Bu sorun, ekran kartının üretici web sitesinden veya Windows Update üzerinden güncelleme yapılmaya çalışıldığında ortaya çıkabilmektedir.

Sorunun Windows 8.1 işletim sisteminde yer alan bir hata nedeniyle kaynaklandığı düşünülmektedir. Microsoft, bu hatayı düzeltmek için bir güncelleme yayınladı. Güncellemeyi yükledikten sonra ekran kartı sürücülerini başarıyla güncelleyebilmelisin.

Güncellemeyi yüklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Windows Update'i aç.
    2. "Güncelleştirmeleri denetle" seçeneğine tıkla.
    3. Kullanılabilir güncellemeleri yükle.

Güncellemeyi yükledikten sonra bilgisayarını yeniden başlat. Ardından, ekran kartı sürücülerini üretici web sitesinden veya Windows Update üzerinden tekrar güncellemeyi dene.

Bu adımları uyguladıktan sonra hala ekran kartı sürücülerini güncellemede sorun yaşıyorsan, aşağıdaki ek adımları deneyebilirsin:

• Ekran kartını bilgisayarından çıkar ve ardından yeniden tak.
    • Bilgisayarındaki tüm gereksiz donanımları kaldır.
    • Bilgisayarını güvenli modda başlat ve ardından ekran kartı sürücülerini güncellemeyi dene.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorun devam ediyorsa, donanım arızası yaşanıyor olabilir. Böyle bir durumda, bir bilgisayar teknisyenine başvurman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Yüklediğin sürücü varsa program kaldır veya değiştir'den kaldır ve ilk verdiğin pencereden windowsun yüklediği sürücüyü de kaldır indirdiğini yeniden yükle
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    Sürücüyü kaldırdım.Sonra aygıt yöneticisinden yüklü sürücüyüde kaldırdım.Yeni indirdiğim sürücüyü kurmaya çalışıyorum,BEN DAHA EXE DOSYASINI ÇALIŞTIRDIĞIM GİBİ KENDİSİ 7900 SERİES DİYE SÜRÜCÜYÜ YÜKLÜYOR.Şuan normal olarak pc yi kullanabiliyorum.Ben sürücüyü kaldırıp windows yüklemeden kendi indirdiğim sürücüyü kuramayacakmıyım,anlamadım gitti.

Şuan bu sürücü yüklü ve ultra ayarlarla oynuyorum problem yok.Sürekli bu sürücü ile kalacak hali yok.Ben yüklemeden Windows update mi yüklüyor yoksa kendi mi kuruyor sürücüyü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 16 Eylül 2014; 19:45:46 >

• Güncel. Çözüldü. Sorun Win 8.1 dehttp://www.technopat.net/2013/01/10/windows-8-otomatik-surucu-yuklemeyi-kapatmak/ kapattım istediğimi yükledim.2-3-4. fotoğraflar.

Windows 8.1 64 bit ekran kartı driver güncelleme sorunu Çözüldü. Windows 8.1 64 bit ekran kartı driver güncelleme sorunu Çözüldü. Windows 8.1 64 bit ekran kartı driver güncelleme sorunu Çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 17 Eylül 2014; 0:08:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 8.1 Grafik sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.